Freddy, leven in de brouwerij Amerika

Freddy, leven in de brouwerij

Hoe Freddy Heineken van ambitieuze jongen uitgroeit tot een van de meest besproken figuren uit de Nederlandse geschiedenis. Freddy Heineken wordt in 1983 op wrede wijze ontvoerd en opgesloten in een koude cel. Slechts gekleed i ... 

Blauw Bloed Amalia, toekomstig prinses van Oranje

Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin de koningin, prins Willem-Alexander, prinses Máxima en de andere leden van het Koninklijk Huis van dichtbij gevolgd worden. In de komende uitzending van Blauw Bloed een vooruitblik op de nieuwe rol van ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Extreme Home Makeover

Extreme Home Makeover

In een race tegen de klok gaat een team bestaande uit ontwerpers, bouwvakkers en buren de bijna onmogelijke uitdaging aan, om een compleet huis in een tijdsbestek van slechts zeven dagen geheel te renoveren. Een gigantische klu ... 

Wat Vindt Nederland? Afl. 6

Wat Vindt Nederland?

Publiekeopinieprogramma met als rode draad het laatste nieuws en wat de gemiddelde Nederlander hiervan vindt. 

All You Need Is Love Afl. 5

All You Need Is Love

Romantiek viert hoogtij in de uitzending, zo net voor Valentijn. Al vindt de klas van juf Margreet dat ze een handje moeten helpen in de liefde. Ze weten dat hun juf al tijden wacht op een aanzoek dat maar niet komt, dus nu vra ... 

De TV Kantine Afl. 5

De TV Kantine

Het is bijna carnaval en de 'TV Kantine' staat helemaal in het teken van het jaarlijkse verkleedpartijspektakel. Alle stamgasten zingen een carnavalsmedley, we zien hoe Maarten van Rossum carnaval viert en Maik de Boer gaat op ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Campinglife Afl. 13

Campinglife

De Atlantische kust van Frankrijk is aan de beurt. Sander ontmoet de andere campinggasten en pakt de beste golven om te surfen, terwijl Rene het binnenland intrekt op zoek naar de regionale specialiteit: eend. 

Het Beste Van Idols Worldwide The Kick-Off

Het Beste Van Idols Worldwide

Compilatie-uitzending waarin de leukste, opmerkelijkste en meest ontroerende momenten van 'Idols' uit Nederland en het buitenland voorbij komen. 

Red Bull Crashed Ice Red Bull Crashed Ice Landgraaf live /3

Red Bull Crashed Ice

Geen extra informatie aanwezig.

Eigen Huis & Tuin Afl. 6

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Voetbal: Jupiler League Afl. 4

RTL Voetbal: Jupiler League

Samenvattingen van de wedstrijden gespeeld in de Jupiler League. 

Sterke verhalen uit Zoutvloed marathon Sterke verhalen uit Zoutvloed marathon

Sterke verhalen uit Zoutvloed ma ...

In Zoutvloed is niets wat het lijkt. Op de kade in het afgelegen dorp in het noorden van het land, hangt een groep kinderen rond. Ze zijn tussen de tien en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en beleven wonderbaarlij ... 

House Vision Afl. 6

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL Transportwereld Afl. 20

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Contessa Van Renesse Afl. 6

Contessa Van Renesse

Muzikale familieserie waarin een adellijk trio de vreemdste campingavonturen in het mooie Zeeland beleeft. 

Klus Je Rijk Afl. 6

Klus Je Rijk

Hoe kun je geld besparen op je energierekening? Drie huiseigenaren zien hoe je van je energie slurpende huis een zuinig huis kunt maken. Wie doet dat het beste en gaat met 10.000 euro naar huis? 

Films & Sterren Films & Sterren Aflevering 6

Films & Sterren

Geen extra informatie aanwezig.

Style By Jury Afl. 58

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 11

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Vis TV Afl. 6

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en -technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 8

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Leren

Sesamstraat

Purk wil dat de klok gaat slaan. Meneer Aart probeert haar uit te leggen dat ze nog even moet wachten. Graaf Tel zingt over zijn eerste schooldag. Arjan vertelt een verhaal over Heksje Huk. Purk wil dat de klok gaat slaan. Mene ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 5

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

RTL Autowereld Afl. 19

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Koffietijd Afl. 6

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Fabeltjeskrant Fabeltjeskrant Het passantenkamertje /334

Fabeltjeskrant

Geen extra informatie aanwezig.