zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

TV Show TROS TV Show

TV Show

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit ... 

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers

Rechts inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. Presentator André van der Toorn p ... 

The Biggest Loser Holland

The Biggest Loser Holland

Samenvatting van de strijd tegen de overtollige kilo's van deze week. In dit afvalprogramma gaan zestien deelnemers de strijd aan met elkaar en hun overgewicht. 

PENOZA Aflevering 4 - Verraders en verklikkers

PENOZA

Carmen heeft een mol in haar organisatie en verdenkt Storm. Thuis is John gearresteerd wegens doorrijden na een aanrijding. John heeft een alibi, maar kan niet vertellen waar zijn auto nu is. Boris wil graag opbiechten wat er i ... 

Helse Vakanties Afl. 11

Helse Vakanties

Realityserie waarin te zien is hoe droomreizen veranderen in ware nachtmerries. De getroffen vakantiegangers vertellen over hun angstaanjagende, onwerkelijke en soms levensbedreigende situaties. 

Van Der Vorst Ziet Sterren Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren

Talkshow waarin nationale en internationale sterren worden bezocht, in binnen- en buitenland, thuis en achter de schermen. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Kanjers Van Goud Afl. 3

Kanjers Van Goud

Quinty Trustfull, ambassadeur van de Postcode loterij, bezoekt in Suriname verschillende projecten van het Wereld Natuur Fonds. Ze wordt rondgeleid door WNF-medewerker Karin Spong, die zich met hart en ziel inzet voor de pracht ... 

Csi: New York Crime and misdemeanor

Csi: New York

Rechercheurs Mac Taylor en Stella Bonasera ontdekken een dode vrouw tussen de lakens van een industriele wasserij. Het bewijsmateriaal van de zaak leidt ze naar een diplomaat van de Verenigde Naties en naar een man die een moor ... 

Lekker, leuk, leven

Lekker, leuk, leven

Lekker, Leuk, Leven is een jong, snel en uitdagend lifestyleprogramma bij SBS6. Presentatoren Anouk van Schie & Wendy-Kristy Hoogerbrugge gaan wekelijks op zoek naar alles wat nodig is voor een lekker, leuk, leven. Een lifestyl ... 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 3

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde koffer met vijf miljoen euro. Ook is er aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van de loterij. 

So You Think You Can Dance Live Show 2

So You Think You Can Dance

Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en Belgie. De danser met de meeste skills en de meeste fans wint de felbegeerde hoofdprijs. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

SBS6 Autosport

SBS6 Autosport

Verslag van de Eurol-Veka NK autocross vanuit Koudum. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Extreme Fishing 2 /3

Extreme Fishing

Acteur Robson Green gaat op avontuur en reist de wereld rond op zoek naar de meest spannende en meest extreme vislocaties. Zijn zoektocht brengt hem naar de uiterste hoeken van deze aarde. 

RTL Autowereld Afl. 8

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 9

Carlo & Irene: Life 4 You

Jan Smit is te gast en hij treedt op. Fred van Leer komt samen met de finalisten van `Holland´s Next Topmodel´ langs. Hij geeft tevens commentaar op de kleding op de rode loper van het Televizier-Ring Gala en bespreekt de ... 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 9

Carlo & Irene: Life 4 You

Jan Smit is te gast en hij treedt op. Fred van Leer komt samen met de finalisten van `Holland´s Next Topmodel´ langs. Hij geeft tevens commentaar op de kleding op de rode loper van het Televizier-Ring Gala en bespreekt de ... 

RTL Transportwereld Afl. 8

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Boekenbakkers Afl. 11

Boekenbakkers

Kinderen uit heel Nederland hebben auditie gedaan om een echte BoekenBakker te worden. Samen met een team worden de kinderen gecoacht en wordt het verhaal tot een echt boek afgebakken. 

Oma Ketjets Afl. 1

Oma Ketjets

In een klein huisje in de grote stad woont de grappigste oma van Nederland, oma Ketjets. Ze is anders dan de meeste oma´s, dat maakt haar zo leuk en bijzonder. Ook is ze voor haar buurtkinderen heel belangrijk. 

Wist Je Dat? Afl. 9

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

RTL Snowmagazine Afl. 8

RTL Snowmagazine

Sander en Sophie zijn in Les Trois Vallees, Frankrijk, in de plaats Les Menuires. Sander is op stap met een vader en dochter die daar wonen. De bedoeling is dat de dochter ooit een keer aan de Olympische Spelen gaat deel nemen. ... 

Doctor Cheezy Aflevering 8

Doctor Cheezy

Eindelijk komen Fee, Benjy, Talisha, Liewe, en Faris aan bij de pont om als vrienden terug te varen naar het kamp. Tegenover de pont ligt de Doctor Cheezy waar de kinderen al dagen van dromen. Waar zullen ze voor kiezen? Dat ... 

Lifestylexperience Afl. 8

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

RTL Travel Afl. 11

RTL Travel

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

De Succesfactor Afl. 26

De Succesfactor

Vijf verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond; topbedrijven geselecteerd op basis van strenge succescriteria. Allen strijden zij voor de prijs: Nationale Succes Award 2013. 

Sesamstraat Eerlijk

Sesamstraat

Buurman Baasje vindt dat hij als eerste aan de beurt is. Ernie en Bert laten zien wat zwaar en licht is. Pino en Meneer Aart doen een wedstrijdje toren bouwen tot aan je oren. Buurman Baasje vindt dat hij als eerste aan de beur ... 

Business-channel Afl. 6

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Altijd Jong Afl. 9

Altijd Jong

Gezondheidsprogramma met aandacht voor trends op het gebied van anti-aging, voeding, fitness, cosmetica en chirurgie. Ontwikkelingen, tips en adviezen komen voorbij, die bereikbaar zijn voor de kijkers. 

Business Class Afl. 5

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 23

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Vis TV Afl. 9

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vis-methodes en technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

Ondernemerszaken Afl. 2

Ondernemerszaken

Informatief programma voor bedrijven en ondernemers. Elk thema wordt ondersteund door voorbeelden van de werkvloer, gesprekken met ondernemers en managers, en praktijkcases. 

Hour Of Power Afl. 34

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Born2Cook

Born2Cook

In het Net5-kookprogramma Born2Cook worden de lekkerste gerechten met handige en slimme tips van de koks nauwkeurig uitgelegd. Maak samen met de koks de heerlijkste voor-, hoofd- en nagerechten, zoals zomersalades, pasta's en m ... 

Yoohoo And Friends Afl. 27

Yoohoo And Friends

YooHoo is een nachtaapje dat samen met zijn vriendjes Pammee, Lemmee, Roodee en Chewoo de wereld rondreist en levenszaadjes verzamelt om zo terug te kunnen keren naar hun eigen wereld Yootopia. 

Overspel Morgen

Overspel

Pepijn heeft zijn wraak: Willem staat terecht wegens moord. Zowel zijn vrouw als zijn dochter getuigen tegen hem. Er is een vermoeden dat er een wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. Pepijn heeft zijn wraak: Willem staat ter ...