Zeg eens B

Caroline Tensen ontmoet Marco, Toon en Daniu00eblle. Zo op het oog drie verschillende levens, maar u00e9u00e9n ding hebben ze gemeen: ze zijn alle drie laaggeletterd.
Zeg eens B Het taboe van niet kunnen lezen en schrijven

Het taboe van niet kunnen lezen en schrijven

Caroline Tensen ontmoet Marco, Toon en Daniëlle. Zo op het oog drie verschillende levens, maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn alle drie laaggeletterd. 

Zeg eens B Terug naar school

Terug naar school

Marco, Toon en Daniëlle hebben hun schaamte opzij gezet en zijn terug in de schoolbanken. Dat kost veel moeite en energie, het valt niet mee om de taalachterstand nog in te halen. Het is pijnlijk duidelijk wat ze tot nu toe he ... 

Zeg eens B Koninklijke lezers

Koninklijke lezers

Toon, Marco, Imke en Peter proberen hun afhankelijkheid te doorbreken, en een stap verder te komen. De 73-jarige Toon verloor twee jaar geleden zijn vrouw Irene. Irene was zijn grote liefde, maar ook zijn steun en toeverlaat op ... 

Zeg eens B Verborgen leed

Verborgen leed

Eén op de negen Nederlanders kan niet goed lezen en schrijven. Caroline Tensen volgt acht van hen in de strijd tegen hun laaggeletterdheid. 

Zeg eens B Schaamte is groot

Schaamte is groot

1 op de 9 Nederlanders kan niet goed lezen en schrijven. Caroline Tensen volgt acht van hen in de strijd tegen hun laaggeletterdheid. 

Zeg eens B Doelen bereikt

Doelen bereikt

Eén op de negen Nederlanders kan niet goed lezen en schrijven. Caroline Tensen volgt acht van hen in de strijd tegen hun laaggeletterdheid.