Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.
Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6433

Afl. 6433

Lukt het Richard om Billy te overtuigen van zijn liefde voor haar? Shanti organiseert een tarotavond en krijgt een onverwachte voorspelling. JoJo heeft haar eerste grote optreden met DJ Douglas. Zal dit haar doorbraak worden? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6432

Afl. 6432

Linda maakt kennis met de nieuwe huisarts. Billy komt erachter dat Richard weer iets voor haar verbergt. Als Demi babyspullen gaat kopen, staat ze plotseling oog in oog met de pleegouders van Tom. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6431

Afl. 6431

Ludo is vastbesloten om het veilinghuis terug te kopen. Shanti neemt de tarotkaarten niet helemaal serieus, maar wordt toch opgeschrikt als er iets voorvalt. Wat houdt Richard achter voor Billy? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6430

Afl. 6430

Bing en Nina vertrekken met de kinderen naar Indonesië. Shanti raakt onzeker over de verrassing die ze heeft bedacht. Ilyas begrijpt niets van Marwan. Saskia probeert het goed te maken met Steef. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6429

Afl. 6429

Saskia is erg gespannen vanwege de komst van Carla Beusink en krijgt het aan de stok met Steef. Lukt het Ilyas om de confrontatie met Marwan aan te gaan? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6428

Afl. 6428

Demi's keuze om toch voor Tom te willen zorgen, slaat in als een bom. Nina en Bing zoeken een manier om de voogdij van de kinderen te regelen. Richard is eerlijk tegen Billy over Indra. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6427

Afl. 6427

Ilyas wordt kwaad wanneer Marwan zijn verantwoordelijkheid weer niet neemt, maar brengt daarmee zichzelf in de problemen. Lukt het Julian om nader tot Steef te komen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6426

Afl. 6426

Marwan doet enorm zijn best om Ilyas te overtuigen dat hij de buurtsuper serieus neemt. JoJo twijfelt om mee naar Indonesië te gaan. Richard krijgt een voorstel om Ludo in diskrediet te brengen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6425

Afl. 6425

Bing nodigt JoJo uit om samen met Nina en de kinderen mee te gaan naar Indonesië. Henk stelt voor om te gaan samenwonen met Laura. Terwijl Billy bereid is om de strijd tegen Ludo te staken, is bij Ludo het vuur aangewakkerd. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6424

Afl. 6424

Steef krijgt ruzie met Saskia als hij niet meer mag gamen. Shanti wordt aan het denken gezet over anticonceptie. Ludo heeft een voorstel voor Richard. Janine biedt haar excuses aan, maar valt dat wel goed bij Billy? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6423

Afl. 6423

Merel wordt verrast met een surpriseparty. Demi realiseert zich steeds meer dat ze Tom mist. Janine probeert Ludo te overtuigen dat haar wraak op Billy en Richard uit liefde voor hem was. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6422

Afl. 6422

Als Janine probeert om nader tot Billy te komen, eindigt hun gesprek in een heftige woordenwissel. Demi raakt geëmotioneerd wanneer ze met Henk door een oud fotoalbum bladert. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6421

Afl. 6421

Demi probeert Merels spanning voor de examenuitslag weg te nemen. Nina stelt voor een paar maanden naar het buitenland te gaan. Wanneer Marwan een date verkiest boven de buurtsuper, komt zijn relatie met Ilyas op scherp te staan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6420

Afl. 6420

Terwijl Rik en Shanti nader tot elkaar komen, probeert Billy haar liefdesverdriet weg te drinken. Na een ogenschijnlijk openhartig gesprek lijkt de liefde tussen Indra en Richard weer op te laaien. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6419

Afl. 6419

Janine gaat de confrontatie met Ludo niet uit de weg. Henk vindt een prachtige schildersezel voor Laura. Daan probeert Shanti te overtuigen het gesprek met Rik aan te gaan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6418

Afl. 6418

Ludo wil een bod uit brengen op de stoeterij en zoekt daarvoor steun bij Janine. Marwan overtuigt Ilyas dat hij geschikt personeel kan vinden voor de buurtsuper. Billy zet vraagtekens bij haar huwelijk met Richard en neemt rigo ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6417

Afl. 6417

Julian maakt zich zorgen over Steef die midden in de nacht blijkt te gamen. JoJo krijgt hulp voor haar auditie. Bing is nog niet overtuigd van Nina's nieuwe kledinglijn. Lukt het ze om er samen uit te komen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6416

Afl. 6416

Shanti voelt dat de afstand tussen haar en Rik steeds groter wordt. Billy weet niet wat ze met haar emoties aan moet. En Richard doet er alles aan om contact met Indra te krijgen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6415

Afl. 6415

Demi organiseert een meidenavond, maar is behoorlijk nerveus. Laura moet tijdelijk op zoek naar een andere woning. Billy heeft een onaangename verrassing voor Richard. En is Janine eerlijk tegen Ludo? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6414

Afl. 6414

Ludo blijkt zich volledig verdiept te hebben in de paardenwereld. Richard probeert het goed te maken tussen hem en Billy en doet een bod op een huis. De relatie van Rik en Shanti staat volledig onder druk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6413

Afl. 6413

Shanti deelt met Laura haar angst om Rik kwijt te raken. Nina heeft goed nieuws voor haar kledinglijn. Zal ze Bing kunnen overtuigen om samen te gaan werken? En hoe reageert Richard wanneer Billy hem met zijn eigen leugen confr ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6412

Afl. 6412

Demi gaat sinds de bevalling voor het eerst weer naar school. Ludo zoekt Pegasus op en raakt ontroerd wanneer hij toenadering voelt van het paard. Billy is in shock wanneer ze videobeelden te zien krijgt die ze liever niet wil ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6411

Afl. 6411

Daan krijgt een onverwacht bericht van de rechter. Henk maakt grootse plannen met Laura. Demi heeft een goed gesprek met Saskia over de geboorte van Tom. Ludo komt weer thuis na een intensieve therapiesessie. Kan hij bij Janine ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6410

Afl. 6410

Saskia en Julian gaan met de kinderen op een korte vakantie. JoJo krijgt advies van Bing om haar carrière tot een succes te maken. Indra's emoties nemen de overhand. En zal het Ludo lukken om zijn trauma te overwinnen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6409

Afl. 6409

Ellis heeft een verrassende excursie voor Ludo bedacht. Shanti krijgt knallende ruzie met haar moeder. En wanneer Billy naar Londen moet voor zaken probeert Janine er alles aan te doen Indra in de armen van Richard te drijven. ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6408

Afl. 6408

De rechtszaak heeft de relatie tussen Daan, Rik en Shanti volledig onder spanning gezet. Bing helpt Manu met het opnemen van een filmpje voor school. Julian en Saskia verzinnen een plan om iets leuks met de kinderen te gaan doen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6407

Afl. 6407

De dag van de rechtszaak: zal Daan weer volledig voor Louise mogen zorgen? Henk helpt Laura met de verbouwingsplannen van haar badkamer. Julian zoekt naar manieren om extra geld te verdienen, wanneer de financiële situatie in ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6406

Afl. 6406

Nina spoort Janine aan om te stoppen met haar plan. Shanti probeert Louise voor zich te winnen. Daan laat zich afleiden door te focussen op zijn baan. Durft Ludo het aan om een stapje verder te gaan in zijn therapie? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6405

Afl. 6405

Therapeute Ellis stelt Ludo, een voor hem, extreme therapiemethode aan. Richard is not amused wanneer Indra tijdens een veiling plots voor zijn neus staat. Janine viert haar verjaardag, maar lukt het Ludo om mee te delen in de ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6404

Afl. 6404

Als Demi weer thuiskomt na de zware bevalling heeft Julian het er moeilijker mee dan verwacht. JoJo is in afwachting van haar eindcijfer voor haar zangexamen. In aanloop naar de rechtszaak zet Daan alles op alles om zijn oude b ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6403

Afl. 6403

Demi krijgt voor het eerst haar kind in haar handen. Laura biedt Henk een troostende schouder. Linda vertrekt voor Sams bruiloft naar Amerika. JoJo komt in tijdsnood voor haar zangexamen. Zal ze nog op tijd zijn? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6402

Afl. 6402

De spanning neemt flink toe in huize Verduyn wanneer Demi's bevalling nadert. Terwijl Laura haar best doet om Rik en Daan weer nader tot elkaar te brengen, probeert Shanti Louise tegen Daan op te zetten. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6401

Afl. 6401

Nina speelt in op Linda's schuldgevoel. Indra raakt een gevoelige snaar bij Richard. Daan krijgt een bericht van de Kinderbescherming waardoor de relatie met zijn broer onder vuur komt te staan. Lukt het Laura om tussen Daan en ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6400

Afl. 6400

Therapeute Ellis slaat een nieuwe weg in met Ludo om hem zijn gevoelens te laten uiten. Shanti en Rik genieten van een avondje met z'n tweeën. Indra probeert met Richard in gesprek te gaan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6399

Afl. 6399

Daan probeert goed voor de dag te komen nu de jeugdbescherming op de stoep staat. Linda twijfelt aan haar reisplannen. Nina geeft haar vader advies wanneer ze merkt dat hij mooi weer speelt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6398

Afl. 6398

Shanti & Rik raken steeds meer van elkaar verwijderd. Zal het ze lukken om weer toenadering tot elkaar te vinden? Ludo gaat de confrontatie aan met zijn therapeute, maar twijfelt of haar methode wel bij hem past. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6397

Afl. 6397

Wanneer Nina en Bing een spontane mannen- en vrouwenavond organiseren, overtuigt Demi haar ouders om mee te gaan. Richard neemt Billy mee op huizentocht maar wordt verrast door een telefoontje van Indra. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6396

Afl. 6396

Richard is in grote verwarring na het weerzien met zijn ex. Als Shanti meer oog voor Louise dan voor Rik lijkt te hebben, wordt Rik wantrouwig. Daan vraagt hulp aan Laura hem te helpen bemiddelen tussen hem en Rik. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6395

Afl. 6395

De trouwdag van Billy en Richard. Zal Billy's twijfel de overhand nemen of krijgt ze eindelijk het huwelijk waarvan ze al zolang droomt? Nina's inspiratie slaat om in frustratie. Gaat het JoJo lukken om een geschikt lied te vin ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6394

Afl. 6394

Als Saskia en Julian een openhartig gesprek hebben over de adoptieplannen, komt Demi thuis met een nieuw familielid. Laura krijgt hulp uit onverwachte hoek. Met de huwelijksceremonie in aantocht begint Billy opeens te twijfelen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6393

Afl. 6393

Aan de vooravond van hun huwelijk zoekt Richard toenadering tot Billy. De familie Verduyn probeert het onderwerp bevalling te vermijden, maar is Demi daar wel bij geholpen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6392

Afl. 6392

Janine is in paniek wanneer ze geen contact met Ludo krijgt. Nina raakt in de buurtsuper geïnspireerd voor haar kledinglijn. Bing kan het toch niet laten om te gaan werken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6391

Afl. 6391

Julian en Saskia begeleiden Demi naar het ziekenhuis. Is de bevalling begonnen? Terwijl Nina inspiratie zoekt voor haar kledinglijn, loopt de spanning tussen Ludo en Janine hoog op. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6390

Afl. 6390

Terwijl Anton toenadering zoekt tot Ludo, biecht Janine aan Linda haar plan met Indra op. JoJo doet er alles aan om haar stem weer terug te krijgen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6389

Afl. 6389

Henk en Laura's diner heeft een verrassende wending gekregen. Richard en Billy bereiden zich voor op hun bruiloft. Julian twijfelt of Demi nog wel achter de adoptieplannen staat. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6388

Afl. 6388

Bings overwinningsvreugde slaat bij Nina en de kinderen om in schrik. JoJo heeft een probleem in aanloop naar haar examen. Saskia wil Demi helpen met de voorbereidingen op de bevalling. Henk trakteert Laura op een romantisch di ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6387

Afl. 6387

Half Meerdijk doet mee aan de Meerdijkloop. Bing verbijt zijn pijn. Linda komt op een idee, maar Anton ziet er niks in. Janine vreest dat Ludo een gevaar voor zichzelf is. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6386

Afl. 6386

Billy reageert de stress om haar trouwjurk af op Shanti. Daan stort zich op het stappenplan van de AA. Janine is bang dat Indra het verpest. Ludo kan de drukte van zijn kleinkinderen niet aan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6385

Afl. 6385

JoJo pusht Bing om naar de dokter te gaan. Ilyas baalt van Marwans gedrag. Ludo doet een poging om paard te rijden. Janine stoomt Indra klaar voor haar sollicitatiegesprek. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6384

Afl. 6384

Demi zoekt bevestiging bij Marwan. Bings gezin neemt hem werk uit handen, zodat hij kan trainen. Henk denkt dat hij fit genoeg is voor de Meerdijkloop. Laura probeert Linda ervan te overtuigen dat ze niet verliefd is op Henk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6383

Afl. 6383

Janine betrekt Nina in haar plan. Julian en Saskia hebben niet door dat Demi de baby wil houden. Durft ze het eindelijk aan iemand te vertellen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6382

Afl. 6382

Daan en Shanti komen recht tegenover elkaar te staan. Henk en Laura worden ongevraagd gekoppeld. Billy eist Richards aandacht. Janine is bang dat Ludo de schijn ophoudt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6381

Afl. 6381

Shanti wordt overdonderd door Daans bekentenis en durft Rik niets te vertellen. Bing is volop aan het trainen. Janine en Anton willen dat Ludo professionele hulp zoekt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6380

Afl. 6380

Nina wil Bing sparen als de kinderen mee willen doen aan de Meerdijkloop. Ilyas en Marwan vrezen dat ze hun huis uit moeten. Shanti geeft Daan een schop onder zijn kont. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6379

Afl. 6379

Demi wordt geconfronteerd met haar gevoelens voor de baby. Julian heeft niet door dat Steef aandacht nodig heeft. Ludo probeert zijn plan nog te redden. Is Richard hem te slim af geweest? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6378

Afl. 6378

Rik en Shanti moeten lunchen met Richard en Billy. Richard doet onderzoek naar het Japanse prentje. Janine wordt door Linda aan het denken gezet. Jojo maakt zich zorgen als Bing over zijn grenzen gaat. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6377

Afl. 6377

Henk probeert Laura het hof te maken, maar Laura worstelt met haar loyaliteit tegenover Lydia. Shanti zet Daan op zijn plek. Linda raakt bezorgd om Janine, terwijl Janine een volgende stap zet met Indra. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6376

Afl. 6376

Nina maakt Billy onzeker over haar lichaam. Shanti voelt zich schuldig over haar geheim met Daan. Marwan en Ilyas hebben geld nodig voor Daans horloge. Ludo maakt zich op voor Richards ondergang. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6375

Afl. 6375

Er ontstaat een groot misverstand tussen Henk, Lydia en Laura. Billy vraagt Nina om haar trouwjurk te maken. Janine zoekt toenadering tot Indra. Shanti regelt een geheime ontmoeting voor Daan en Louise. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6374

Afl. 6374

Ilyas wordt op werkgebied buitenspel gezet door Bing. Linda ontdekt Demi's geheim en steunt Saskia. Julian probeert Demi te beschermen tegen online-reacties. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6373

Afl. 6373

Julian wil niet dat Demi aan een vriendin vertelt dat ze zwanger is. Saskia beseft dat ze Merel te weinig aandacht heeft gegeven. Richard vindt een uitzonderlijk kunstwerk in het depot van het veilinghuis. Janine wint Indra's v ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6372

Afl. 6372

Janine ontmoet de ex van Richard. Billy verbergt voor Richard dat ze zijn verrassing niets vindt. Henk krijgt ongewenst vrouwelijk gezelschap tijdens het voetbal kijken. Daan probeert Shanti aan zijn kant te krijgen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6371

Afl. 6371

Nina helpt Bing met zijn kleding. Bing pusht zichzelf tot het uiterste. Daan, Rik en Shanti horen in de rechtbank aan wie Louise wordt toegewezen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6370

Afl. 6370

Richard wil niet meewerken aan het samenstellen van de gastenlijst. Janine deelt haar plan met Ludo. Henk en Lydia hebben Laura's hulp nodig. Merel schrikt als ze alleen thuis zijn en Demi steken in haar buik krijgt. Is de beva ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6369

Afl. 6369

Julian en Saskia zijn overdonderd door Demi's beslissing. Shanti wil samen met Rik Richard beter leren kennen, maar Rik weigert. Henk beseft hoe verschillend Lydia en Laura zijn. Ludo en Richard getuigen in de rechtszaak tegen ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6368

Afl. 6368

Demi voelt zich eenzaam nu ze niet meer naar school kan. Lydia stoort zich aan Laura's aanwezigheid tijdens een date met Henk. Anton zoekt afleiding. Bing twijfelt of hij aan spiegeltherapie durft te beginnen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6367

Afl. 6367

Billy vraagt Shanti als getuige voor haar huwelijk. JoJo is bang dat Ilyas met haar wil samenwonen. Rik mat Bing af in de sportschool. Daan schakelt Nina's hulp in om Louise terug te krijgen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6366

Afl. 6366

Zowel Ludo als Richard hoort dat hij moet getuigen tegen Valentijn. Janine denkt dat ze Richards zwakke plek heeft gevonden. Daan komt toch naar Louises verjaardag. Laat Rik hem binnen of niet? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6365

Afl. 6365

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6364

Afl. 6364

Nina schrikt van Bings hevige fantoompijn. Henk wordt betutteld door Lydia. Janine wil Richard niet zakelijk maar persoonlijk raken. Richard krijgt antwoord van Billy op een belangrijke vraag. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6363

Afl. 6363

Daan gaat ervan uit dat hij Louise mag blijven zien en Rik durft hem de waarheid niet te zeggen. Billy laat een tatoeage zetten. Ludo probeert Janine buiten zijn plannen te houden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6362

Afl. 6362

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.