SpangaS

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.
SpangaS SpangaS

SpangaS

Charley krijgt bewondering voor Abby. Meral is blij om Leah weer te zien als ze in het ziekenhuis is. Raaf schrijft stiekem een tekst op de schooltrap. Juliette vindt het opvallend dat veel leerlingen dezelfde soort kleding dra ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral krijgt heel veel vragen over haar hoofddoek. Eman heeft een goed plan voor de filmopdracht voor school, maar voor Meral wordt het allemaal teveel. Tinco wordt lastiggevallen door Jurriaan. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

De klas is zwaar onder de indruk als Meral in een spreekbeurt vertelt dat ze kanker heeft. Raaf is trots dat zijn geheime teksten op de trapleuning in school worden gewaardeerd door een onbekende. De modeshow van Juliette met l ... 

SpangaS Tag70 Meral

Tag70 Meral

Ik ben zo bang dat iedereen medelijden krijgt. Ik haat medelijden! Maar toch ga ik het de klas vertellen. Heb jij tips hoe ik dat het beste kan doen? 

SpangaS Tag71 Eman

Tag71 Eman

Bekijk nu alvast een stukje van wat we hebben opgenomen. Het wordt super vet! 

SpangaS Tag69 Lef

Tag69 Lef

Ik laat je het berichtje van mijn vader horen. Hij is echt heel erg boos. Maar toch ga ik niet naar huis. Of wel? Of niet? Wat moet ik doen? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Charley snapt niet dat Abby haar familiebedrijf kleinschalig wil houden. Conciërge Aldert luistert met plezier naar de verhalen van Abby over Suriname. Abel wordt steeds meer enthousiast over zijn drone-bedrijfsplan. Meral doe ... 

SpangaS Wat moet ik nou?

Wat moet ik nou?

Ik weet het gewoon niet... 

SpangaS Tag72 Renée

Tag72 Renée

Ik ben echt benieuwd naar de spreekbeurt van Meral. Maar het moet wel háár spreekbeurt worden! Weet je wat ik echt niet hoop? 

SpangaS De spreekbeurt van Meral

De spreekbeurt van Meral

Meral gaat haar geheim aan de klas vertellen via een spreekbeurt over kanker. En dat is natuurlijk héééél spannend! 

SpangaS Tag68 Tinco

Tag68 Tinco

Met mijn vrienden heb ik het eigenlijk helemaal niet meer over Nenet. Ze denken waarschijnlijk dat ik dat niet wil, of dat ik er niet meer mee bezig ben. Maar voor mij is het helemaal niet voorbij. Totdat... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Abby en Charley zijn verliefd. Meral neemt een foto van haar biopt mee voor haar spreekbeurt. Tijdens de kledingruilbeurs kondigt Juliette een alternatieve modeshow. Eman baalt dat niemand mee wil werken aan zijn filmpje. 

SpangaS Eman gaat langs bij Meral

Eman gaat langs bij Meral

Wat kan Eman ontzettend lief zijn. Een echte vriend! Je ziet het in dit filmpje. <3 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Charley is bang dat ze het verpest heeft bij Abby. Tinco wordt bedreigd door Jurriaan. Meral werkt aan haar spreekbeurt. Lef wordt streng toegesproken door zijn vader. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Geen extra informatie aanwezig.

SpangaS Tag67 Meral

Tag67 Meral

Het ergste was: ik viel alleen maar meer op met die hoofddoek. Terwijl ik het liefste zou willen dat niemand me zou zien. Weet je wat ik zou willen zijn? 

SpangaS Wil je alvast zien wat Meralita zei?

Wil je alvast zien wat Meralita zei?

Ik kon me opeens helemaal voorstellen hoe mijn achterkleindochter over mij dacht… Wil je alvast zien wat Meralita zei? Bekijk mijn filmpje! 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Shirley baalt als haar moeder haar verkeerd begrijpt. Waarom verkoopt Dylan zijn surfspullen? Eman mag alleen samen met Juliette doorgaan met Vlem. Eerste zoen voor Maud en Ramin? Ramin en Maud zijn zo verliefd! Wieteke verveel ... 

SpangaS Ik heb bekend!

Ik heb bekend!

Ik had natuurlijk wel een klein duwtje nodig van Lef, maar ik heb bekend. En weet je wat zo mooi is? 

SpangaS Alles wat ik doe lijkt fout

Alles wat ik doe lijkt fout

Ik vind het zo erg dat Meral moest huilen. Ik weet wel dat ze soms depri is van die pillen, maar het was wel mijn schuld. Ik heb een oplossing voor dit alles. Weetje wat ik ga doen? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Tinco wil ziek thuis blijven, maar dat mag niet van zijn vader Reggy. Bodil ontwijkt Meral. Renée brengt Meral op het idee om een pruik van haar eigen haar te laten maken. Charley's goede bedoelingen voor Jurriaan lopen totaal ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Charley moet afscheid nemen van Abby. Aldert vertelt Miss Madge dat hij een tijdje naar Suriname gaat. Raaf krijgt steun uit onverwachte hoek. Het terug-in-de-toekomst-filmpje van het onderbouwproject wordt gezamenlijk in de kl ... 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Geen extra informatie aanwezig.

SpangaS Het loopt uit de hand tussen Charley en Jurriaan!

Het loopt uit de hand tussen Charley en Jurriaan!

Charley is het zat met Jurriaan. En als hij dan ook nog eens domme koe tegen haar zegt, gaat het helemaal mis... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Abel en Raaf zijn vol van hun aanstaande wintersport, maar Raaf baalt wel dat hij moet leren tijdens de vakantie. Charley probeert te helpen bij de strijd tussen Jurriaan en Tinco, maar het werkt averechts. Eman krijgt per onge ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Raaf krijgt straf van Miss Madge. Meral en Leah hebben een goed gesprek samen. Eman gaat naar Miss Madge. Leerlingen doneren hun haar aan Meral dankzij de oproep die Bodil heeft geplaatst. Meral reageert veel te fel op Bodil, m ... 

SpangaS Dit zei miss Madge...

Dit zei miss Madge...

Straks word ik van school gestuurd! Oh nee hè, dat zou zomaar kunnen, en dan, waar moet ik dan naartoe?! Miss Madge mag nu niet te streng gaan zijn. Wil je weten wat ze gaat zeggen? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

De leerlingen kunnen bijna niet geloven dat Aldert zomaar weg is. Eman neemt een aantal taken over van Aldert. Raaf moet bij Miss Madge langskomen omdat hij dreigt te blijven zitten. Meral merkt dat er vreemd op haar wordt gere ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

De tijdelijke conciërge Frits van Veen is veel strenger dan Aldert. Hij maakt gelijk ruzie met Eman, Meral en Lef. Jochem Damstra komt er net niet achter dat Raaf de herkansingen in zijn bezit heeft, maar Frits van Veen wel. E ... 

SpangaS Jurriaan noemde me een domme koe!

Jurriaan noemde me een domme koe!

Ik wist zeker dat ik Jurriaan met goede argumenten kon overtuigen, maar dat had ik dus mis. Weet je wat er gebeurde? Jurriaan noemde me een domme koe en toen... 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Caro's vader wil niet dat Caro de bakkerij overneemt. Wieteke is gewond. Komen haar ouders nu naar huis? Shirley gaat Norberts schrijftalent testen. Caro wordt aangevallen. Wie helpt haar? Shirley weet dat de brief van Ramin wa ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Juliette liegt over haar blessure, maar wordt wel naar huis gestuurd door bezorgde Miss Madge. Bodil en Esme werken samen. Eman heeft een geweldig plan met een piramide. 

SpangaS Meral krijgt een echte pruik

Meral krijgt een echte pruik

Ben jij ook benieuwd hoe Merals nieuwe pruik eruitziet? Bekijk dan het filmpje. Meral vindt hem in ieder geval prachtig. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral is boos, maar schaamt zich ook voor haar reactie. Alle klasgenoten van Meral voelen zich schuldig. Renée krijgt een berichtje van Virgil. De bovenbouwers zijn druk bezig met het piramideproject. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

De onderbouwers krijgen collectief straf van de nieuwe conciërge. Bodil is blij met de hulp van Esme. Tijdens de gymles wordt Virgil geïntroduceerd. Hij is Nederlands kampioen schermen. Renée is op slag verliefd. Juliette ra ... 

SpangaS Ik wil mensen laten lachen

Ik wil mensen laten lachen

Ik kreeg echt een warm gevoel toen ik op dat podium stond. Het is wel super eng om voor zo’n groot publiek te staan. Maar weet je wat het ook is? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Tijdens het Open Podium treedt Meral op samen met Renée en Bodil en wordt Tinco belaagd door Jurriaan. Raaf krijgt de uitslag van zijn herkansingen. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Abel heeft een blessure opgelopen tijdens de wintersport. Raaf moet direct leren voor zijn herkansingen. Eman is stilletjes en extra gemotiveerd om goede cijfers te halen op school. Jurriaan schroeft de bedreigingen naar Tinco op. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral voelt zich buitengesloten als ze ontdekt dat ze niet is uitgenodigd voor het feestje van Jacq. Charley baalt van zichzelf. Lef schrikt als conciërge Frits de feestgangers betrapt. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral twijfelt of ze naar school gaat totdat ze een geheimzinnige uitnodiging krijgt. Charley zit zichzelf in de weg en praat met meneer Damstra. Eman krijgt toestemming voor een feest, maar dat loopt niet goed af. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral voelt zich super goed met haar nieuwe pruik en vergeet bijna dat ze ziek is. Raaf is erg moe van het leren voor zijn herkansingen. Eman neemt het op voor de nieuwe conciërge Frits. 

SpangaS Het spetterende optreden

Het spetterende optreden

Bodil, Meral en Renée geven een spetterend optreden op het open podium. En wauw, wat geniet iedereen ervan! 

SpangaS Verklaart Juliëtte de liefde aan Abel?

Verklaart Juliëtte de liefde aan Abel?

Juliëtte verklaart de liefde aan Abel, of toch niet? 

SpangaS Liegen is een kust

Liegen is een kust

Okee, ik geef het toe. Juliëtte heeft me echt te pakken. Wel knap toch? Weet je wat ik denk? Liegen is een kunst. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman maakt een blunder als hij Miss Madge wil redden uit handen van een vreemde man. Lef komt op een idee als hij hoort dat docenten een studiemiddag hebben. Juliette raakt verstrikt in haar eigen leugens. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Renée ontkent dat ze verliefd is. Meral is geschokt als Leah haar vertelt dat er geen hoop meer is op herstel. Ook de ouders van Meral zijn verdrietig. Juliette biecht op dat ze niet kan schermen en schaamt zich diep. 

SpangaS het leek alsof alles weer normaal was

het leek alsof alles weer normaal was

Toen ik mezelf met die pruik zag, was ik gewoon heel even vergeten dat ik kanker heb... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Madeleine voelt zich buitengesloten en reageert jaloers op Bodil en Esme. Charley probeert zich nergens mee te bemoeien. Juliette probeert met smoesjes onder een duel uit te komen. Raaf ziet nergens het nut van in. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman hoort dat Miss Madge een afspraakje maakt en is nieuwsgierig met wie. Dramadocent Reggy introduceert het piramideproject. Terwijl Meral ziek thuis zit, ontvangt ze van Eman gekke selfies. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman bedenkt van alles om Meral aan het lachen te maken. Abel pakt Juliette terug voor haar leugen. Tinco ontwijkt Jurriaan. Meral ontvangt haar nieuwe pruik met echt haar. Ze huilt als ze zichzelf in de spiegel ziet. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Charley houdt zich in door zich niet met Tinco te bemoeien, maar schrikt als ze ziet dat hij zijn laptop te koop aanbiedt. Eman valt flauw, maar krijgt steun uit onverwachte hoek. Juliette en Abel troeven elkaar af door te bewi ... 

SpangaS Toen ik Meral zag...

Toen ik Meral zag...

Weet je wat het is... ik heb me nog nooit zo een zorgen gemaakt om Meral. Toen ik haar zag... Toen besefte ik pas hoe erg dit is. Ze kan ook dood gaan. Snap je wat ik bedoel? 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Wieteke is losgeslagen door haar uitdagingen met Nova. Caro is blij met de reacties op haar blog, maar schrikt als ze haar kluisje opent. Hoe reageert Maud als ze hoort dat de cursus is verzonnen? Maud is boos op Ramin en Ramin ... 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Raaf, Tinco en Abel weigeren mee te werken aan de sportdagen. Juliette liegt tegen Charley als ze een energydrankje heeft gedronken. Renée wordt verrast door Virgil en is straalverliefd. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral laat aan haar klasgenoten weten hoe de beenoperatie is gegaan. Charley weet niet of ze Juliette nog kan vertrouwen. Bodil wordt opgesloten door haar stiefzussen en is bang. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral doet onverwacht mee aan de 50 meter sprint van de Spangalympische Spelen. Renée is verdrietig als ze afscheid moet nemen van Virgil. Raaf baalt ervan dat hij kinderachtig wordt gevonden. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral wordt vandaag geopereerd aan haar been. Lef probeert indruk te maken op Renée, maar dat lukt niet omdat Renée alleen maar oog heeft voor Virgil. Juliette liegt weer tegen Charley. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Renée wil de sportdagen uitstellen als ze hoort dat Meral geopereerd wordt aan haar been. Juliette is moe en futloos. Bodil bedenkt smoesjes om niet met haar stiefzussen op de foto te hoeven. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Lef bekent dat hij bang is dat Meral en Leah dood gaan. Juliette valt flauw tijdens het sporten. Charley is bezorgd. De jongens van de bovenbouw verzinnen alternatieve sporten en hebben lol. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman maakt de doodzieke Leah aan het lachen. Abel en Tinco voelen zich schuldig tegenover gymleraar Stan, maar Raaf blijft dwarsliggen. Lef is boos. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Renée wil graag dat er een sportdag komt op het Spangalis. Charley heeft een prachtige piramidegang gebouwd waarvan docent Reggy Benoit onder de indruk is. Meral maakt het goed met haar vrienden en vertelt het slechte nieuws o ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman vindt het moeilijk als Leah hem vraagt haar aan het lachen te maken. Charley en Juliette hebben weer lol als ze besluiten cheerleaders te worden. De Spangalympische Spelen worden geopend. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Bodil neemt wraak op haar stiefzusjes. Stan schrikt als Miss Madge hem toespreekt. Juliette wordt door Charley betrapt. Meral en Leah geven elkaar herinneringssteentjes voor een goede en slechte dag. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Juliette bezorgt de hele klas strafwerk omdat ze brutaal is tegen meneer Kattevilder. Meral en Leah hebben een heftig gesprek over hun ziekte. Meral is boos op Leah omdat ze het opgeeft te vechten voor haar ziekte. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Jip maakt indruk als koning. Lef polst bij Shirley naar zijn kansen bij Maud. Hij is niet blij met haar antwoord. Juliette wil Caro helpen, maar Caro vindt haar plan niks. Het flexperiment gaat van start: de bovenbouwers beslis ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Miss Madge belt naar de ouders van Bodil en haar stiefzussen. Abel houdt zijn SUN-spreekbeurt. Meral en Leah praten over een leven na de dood. Eman, Renée en Bodil nemen afscheid van Leah. Lef durft niet mee naar doodzieke Leah. 

SpangaS Meral leest Leahs brief

Meral leest Leahs brief

Raaf wordt door zijn vrienden gepest met zijn vaste verkering. Meral denkt een teken te krijgen van haar overleden vriendin Leah en leest vervolgens Leah's brief. Lef wil niet naar een internaat. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Leah vindt Lef erg leuk. Meneer Damstra bespreekt klassikaal het onderwerp euthanasie vanwege Leah. Raaf heeft geen tijd voor Lilian. Charley is haar tas kwijt en extra gespannen voor haar SUN-spreekbeurt. De ruzie tussen Bodil ... 

SpangaS Lef moet van het Spangalis af...

Lef moet van het Spangalis af...

Meral krijgt goed nieuws van haar arts over haar ziekte. En ze krijgt een brief die Leah voor haar heeft achtergelaten, maar durft die niet te lezen. Juliette houdt haar SUN-spreekbeurt. Lef hoort van zijn vader dat hij van sch ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral wordt heel boos als conciërge Frits een dode muis weg wil gooien, maar eigenlijk is ze boos op Leah. Na een gesprek met mentor Jochem Damstra besluit Meral naar Leah toe te gaan. Eman is blij met de les over humor in de ...