SpangaS

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.
SpangaS SpangaS

SpangaS

De leraren van het Spangalis College starten een experiment met de leerlingen waarbij het gaat om samenwerken en leren omgaan met macht. De leerlingen laten zich verrassen, maar zodra Bodil aangewezen wordt als leider van de kl ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Renée baalt van de bemoeizucht van haar moeder. Tinco is gespannen voor zijn eindpresentatie, maar wordt geholpen door Francis. Bodil vraagt aan Lef wat er aan de hand is met Jimmy, waardoor Lef aan het denken wordt gezet. Het ... 

SpangaS Het plan van Eman en Francis

Het plan van Eman en Francis

Eman en Francis doen geheimzinnig over iets wat ze willen lenen van Aldert. Wat zijn Francis en Eman van plan? 

SpangaS Sms naar Abel

Sms naar Abel

Ik weet het zeker, hij wil me niet meer. Maar dat hij dan gelijk met Wieteke gaat! Ik ga Abel nu meteen smsen. Ik hou het kort, wat valt er nog te zeggen? "Het is uit, lijkt me beter voor je en voor Wieteke. Je hoeft niet te re ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

De samenwerking tussen Wieteke en Abel verloopt niet soepel. Abel baalt. Juliette en Tinco worden streng toegesproken door Marie de Wind. De onderbouwers krijgen de opdracht een surrealistisch werkstuk te maken in de les van Re ... 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Lef denkt dat Ramin onzeker is over zijn Nederlands. Dylan biedt zijn excuses aan bij Caro. Miss Madge helpt Juliette uit de brand en Eman laat zich door Dylan uitdagen. Hoezo is hij een ridder? * Caro helpt Dylan in de pauze m ... 

SpangaS Thuis bij Lef

Thuis bij Lef

Lef vindt dat Shirley gelijk heeft, zijn vader moet zijn handen thuis houden. En dat gaat hij hem zeggen ook! 

SpangaS Laetitia wil Tinco spreken

Laetitia wil Tinco spreken

Tinco heeft een berichtje van zijn moeder gehad dat ze buiten school op hem staat te wachten. Tinco heeft gelijk al het vermoeden dat het over de scheidingspapieren gaan en is niet blij. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Tinco en Juliëtte werken goed samen. Eman wil winnen, maar Abel vindt dat het geen competitie is. Abel en Wieteke hebben veel onenigheid over hun opdracht. Lef wordt hardhandig aangepakt door zijn vader. Shirley ontdekt blauwe ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Tinco baalt ervan dat hij de problemen tussen zijn ouders op moet lossen. De podcast van Eman en Francis is heel populair op school. Lef kan zich niet goed concentreren en wordt aangesproken door Reggy. Shirley vindt dat Lef hu ... 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Lef en Jip zijn niet bij Maud weg te slaan, maar Shirley steekt er een stokje voor. De bovenbouwmeiden vallen als een blok voor Dylan en Eman baalt. Wat vindt Jip van zijn slaapkamer? * Damstra doet een experiment met Maud en S ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Wieteke wil niet dat Eman Dylan gaat filmen. Caro is blij dat Juliette haar begrijpt en nodigt haar bij haar thuis uit. Shirley probeert Marie uit de buurt van haar vader te houden. Gaat ze te ver? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Ramins presentatie is een groot succes, maar zijn blijheid is van korte duur. Eman dringt bij Caro aan op een kinderfoto. Gelukkig weet Juliette raad. Shirley vraagt Damstra om een nieuwe mentor. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Shirley hoort haar vader uit: is hij wel of niet verliefd op Marie? Wieteke stopt stiekem geld in Dylans tas. Caro schrikt als Juliette kiest voor een film over een transgender in Reggy's les. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Wieteke schaamt zich en wil Dylan helpen. Neemt hij haar hulp aan? Juliette wil meer weten over Caro en stelt haar allerlei vragen. Jip geniet van buddy Maud. Zou ze soms verliefd op hem zijn? Eman speurt naar nieuwtjes. Shirle ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Wieteke verzint een smoes voor Dylans afwezigheid. Jip krijgt Maud zo ver om samen te werken. Lef probeert Ramin te behoeden voor een mislukking, maar is Lefs eigen presentatie wel zo'n succes? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman speurt naar nieuwtjes. Shirley verspreidt een leugen over Marie maar valt door de mand. Jip blijft geloven dat Maud een oogje op hem heeft. Dylan probeert Wieteke te ontlopen, maar of dat lukt? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

De tas van Miss Madge is reden tot nieuws. Emans filmproject laat Caro flink schrikken. Ze wil niet een foto van zichzelf als zevenjarige inleveren. Hoe succesvol is Shirley's opsluitactie? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Shirley krijgt geen straf van Marie de Wind en vindt dit raar. Jip heeft moeite met wakker blijven. Wieteke belt en waarschuwt Dylan maar dan wordt de verbinding opeens verbroken. Is hij gevallen? 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Eman maakt met z'n actie goeie sier bij Dylan, maar hij moet wel op het matje komen bij Damstra. Ramin snapt niks van het feestje en Jip valt opeens in slaap tot grote hilariteit van zijn klasgenoten. * Caro vertelt waarom ze v ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Wieteke schaamt zich en wil Dylan helpen. Neemt hij haar hulp aan? Juliette wil meer weten over Caro en stelt haar allerlei vragen. Jip geniet van buddy Maud. Zou ze soms verliefd op hem zijn? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Caro deelt haar gevoelens met haar broer. Hij vindt dat ze beter eerlijk kan zijn. Als haar ouders niet komen, nodigt Wieteke Dylan uit. Het lachen vergaat Shirley als Reggy zijn date voorstelt. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Maud baalt enorm van de verkleedpartij. Lef wil meer weten over vluchtelingen en wil op bezoek komen in het azc. Dylan helpt Wieteke en trakteert haar op ijs, maar dan valt ze ineens door de mand. Ramins ouders vinden het leuk ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Ramin ontfermt zich over Jip en Jip is boos op Shirley. Morst Wieteke expres op Caro's shirt? Juliette weet raad, maar Caro is niet blij met de oplossing. Damstra probeert Eman te ontwijken. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie SpangaS waarin het draait het om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Lef heeft een cadeau voor Ramin. Wieteke is de pineut bij een experiment in de les van Opheim en Shirl ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Reggy wil geen dates meer, maar daar denkt Shirley anders over. Jip heeft een nieuwe buddy. Wieteke gaat voor haar ouders koken met een beetje hulp van Juliette. Waarom doet Caro alsof ze ziek is? 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Groot applaus voor Ramins kordate optreden. Eman wil Caro interviewen voor zijn vlog. Shirley heeft een goed idee om Reggy af te leiden van Marie. Jip neemt het op voor Shirley, ze is blij verrast. Wieteke is de pineut bij de s ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Shirley's grap zorgt ervoor dat Jip een aanval krijgt. Shirley vindt hem een aansteller, maar Ramin weet dat het ernst is. Dylan brengt Wieteke naar huis. Wil hij deze keer wel een smoothie? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Wieteke is de pineut bij de smaaktest van Dylan en Eman. Eman interviewt Caro live vanuit de booth, maar wie saboteert deze uitzending? Shirley heeft iets geregeld voor haar vader: een date! 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Ramin wordt gek van het wachten. Jip hallucineert en dat maakt ook grote indruk op Shirley. Wieteke is jaloers op Caro omdat Dylan Caro leuk vindt, maar gaat ze Dylan nu ook echt opgeven? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Lef heeft een cadeau voor Ramin. Wieteke is de pineut bij een experiment in de les van Opheim en Shirley wil Jip een lesje leren. Waarom werpt Eman zich als op assistent van Damstra? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Waarom gaat Wieteke door het lint en wordt Dylan daarna beschuldigd van vernieling? Caro vertelt Juliette wat er echt met haar aan de hand is. Hoe reageert Juliette hierop? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Groot applaus voor Ramins kordate optreden. Eman wil Caro interviewen voor zijn vlog. Shirley heeft een goed idee om Reggy af te leiden van Marie. Jip neemt het op voor Shirley, ze is blij verrast. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Damstra wordt gek van Eman en gaat overstag. Jip wil Shirley niet meer als buddy. Ramin is van slag door de problemen met de verblijfsvergunning. Wieteke krijgt een koekje van eigen deeg. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Dylan komt voor niets een pakketje bij Wieteke ophalen. Caro is bang dat Juliette haar een optische illusie vindt. Maud staat tussen de twee kemphanen Shirley en Jip in en heeft ineens een leuk idee. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

De bovenbouw snapt niks van Opheims natuurkundeles, behalve Juliette en Caro, zij vinden optische illusies super boeiend. Jip krijgt een buddy: Shirley. Is hij hier wel blij mee? * Wieteke voelt zich buitengesloten nu Caro en J ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Ramin geneert zich voor de vragen die Lef stelt aan zijn ouders. Caro en Juliette stelen de show in de natuurkundeles. Wieteke voelt zich alleen en Jip speelt Doornarcoosje. Wie kust hem wakker? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Wieteke voelt zich buitengesloten nu Caro en Juliette elkaar hebben gevonden en Dylan wil ook al niet met haar afspreken. Lef gelooft dat hij en Ramin een superteam zijn. Hoe houdt Shirley Jip wakker? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Shirley probeert Reggy te ontlopen. Jip is populair nu hij Maud als vriendin heeft, maar wat vindt Maud er eigenlijk van? Wieteke wil het graag goed maken met Dylan, en Eman gaat flink onderuit. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Ramins ouders vinden het leuk als Lef op bezoek komt. Juliette en Caro horen Wieteke uit over haar date. Shirley doet haar beklag bij haar vader en Dylan en Eman zorgen voor een stunt. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman kan lachen om Dylans boerengolf grap. Lukt het Maud om 'nee' te zeggen tegen het dragen van een gek pak? Wieteke complimenteert per ongeluk Eman en ze struikelt precies voor Dylans neus. Toeval? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Dylan belooft dat hij zich nu echt op school gaat richten. Shirley schrijft een gedicht voor Nederlands en beledigt Marie de Wind hiermee. Caro is opgelucht als Eman haar kinderfoto mooi vindt. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Shirley vindt dat leraren werk en privé gescheiden moeten houden. Haar vader trekt zich hier niks van aan. Juliette zoekt toenadering tot Wieteke, maar Caro komt tussenbeide. Eman wordt betrapt. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Shirley krijgt geen straf van Marie de Wind en vindt dit raar. Jip heeft moeite met wakker blijven. Wieteke belt en waarschuwt Dylan maar dan wordt de verbinding opeens verbroken. Is hij gevallen? Wieteke verzint een smoes voor ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Maud baalt enorm van de verkleedpartij. Lef wil meer weten over vluchtelingen en wil op bezoek komen in het azc. Dylan helpt Wieteke en trakteert haar op ijs, maar dan valt ze ineens door de mand. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Ramin wil een leuk onderwerp voor het actietheater. Dylan nodigt Eman uit voor boerengolf. Eman bakt er niks van, maar Dylan heeft talent. Shirley raakt Jip kwijt tijdens het fietsen. Grapje van Jip? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Wieteke houdt een presentatie over de eenzame planeet Wieteke. Lef kondigt Ramin aan als een vluchteling met een talent. Is Ramin hier blij mee? Wil Caro hét gaan vertellen aan Juliette? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Wieteke en Eman helpen Dylan uit de brand en voorkomen zo een schorsing. Jip is ervan overtuigd dat Maud en hij nu verkering hebben. Heeft Reggy door dat Shirley's gedicht over Marie de Wind gaat? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Het is uit tussen Reggy en Marie de Wind. Is dat Shirley's schuld? Caro doet afwerend tegen Juliette en Wieteke zet een grote stap. Ze vertelt haar vader wie de spullen echt vernield heeft. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Marie de Wind stuurt Shirley de klas uit en Shirley komt bij zinnen. Miss Madge raakt tijdens de opname van een nieuwe vlog geblesseerd. Ramin zegt Maud voor wat ze tegen Jip moet zeggen. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Caro is bang dat Juliette Wieteke heeft verteld dat ze transgender is. Juliette vindt dat Wieteke eerlijk moet zijn tegen haar ouders. Ramin wil Maud helpen om haar nepverkering uit te maken * Marie de Wind stuurt Shirley de kl ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Miss Madge heeft een idee voor Emans vlog. Opa doet een goed woordje voor Dylan bij Damstra, maar heeft het zin? Shirley ergert zich mateloos aan Marie de Wind. Er is slecht nieuws voor Ramin. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Maud wil haar nepverkering uitmaken maar gaat haar dat lukken? De vlog van Eman en Miss Madge is een succes. Is dit het begin van een nieuw vlogduo? Ramin krijgt nieuws over zijn vriend Touran. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Shirley is het zat, ze gaat naar haar moeder. Jip en Lef doen een weddenschap. Eman krijgt een Vlem-verbod. Wieteke heeft het proefwerk Engels stiekem ingezien. Dylan is onder de indruk van Caro. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Dylan kan zijn schuld afbetalen, maar kijkt vreemd op als dat niet meer hoeft. Jip laat buddy Maud wachten. Juliette en Caro maken het weer goed. Shirley confronteert haar vader: Is het weer aan? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Maud denkt dat Ramin haar helpt omdat hij zelf verliefd op haar is. Is dat zo? Shirley verrast Marie de Wind. Eman ziet een nieuwe vlog met Miss Madge niet zitten. Gelukkig biedt Caro haar hulp aan. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Caro hoort vandaag of ze mag beginnen met puberremmers. Maud gaat voor even akkoord met de nepverkering met Jip. Dylan gaat stiekem weg van school, maar Aldert betrapt hem. Wordt dit een schorsing? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman filmt Miss Madge voor zijn vlog, maar hij vindt het slaapverwekkend saai. Ramin is ongerust na telefoontje uit Iran. Is zijn vriend Touran opgepakt? Wat heeft Reggy Shirley te vertellen? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Dylan is blij met de financiële meevaller, maar hij kan het geld helaas niet houden. Eman doet een onthulling. Jip noemt zichzelf een 'happy single', maar Lef gelooft er niks van. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Shirley probeert Reggy te ontlopen. Jip is populair nu hij Maud als vriendin heeft, maar wat vindt Maud er eigenlijk van? Wieteke wil het graag goed maken met Dylan, en Eman gaat flink onderuit. Caro hoort vandaag of ze mag beg ... 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Oude bekenden én nieuwe gezichten op het Spangalis: Lef ontfermt zich over zijn nieuwe klasgenoot Ramin en wie is die jongen die overdag moet slapen? Damstra belooft Eman groot nieuws. * Lef reageert raar op Ramins verhaal hoe ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Ramin maakt indruk met zijn presentatie. Thuis krijgt hij minder goed nieuws. Maud spoort Shirley aan excuses aan te bieden. Voor wie is de Vlem-trofee, voor Wieteke of Lef en Jip? Eman zoent Caro. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Lef wil de schuld op zich nemen, maar dat wil Jip niet. Eman vraagt Caro mee uit, maar Caro vindt iemand anders eigenlijk veel leuker. Shirley huilt uit bij haar moeder. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Wieteke gaat Juliette helpen met haar schetenonderzoek. Ze verzamelt scheten van de leraren. Hoe doet ze dit? Shirley voert actie tegen de toets van Marie de Wind. Ramin krijgt een nuttig cadeautje. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Jip haalt een grap uit met Damstra. Ramin is in zak en as na slecht gemaakte toets. Maud spreekt hem moed in. Caro geniet van de fijne aandacht van Dylan en Eman, maar voelt zich wel wat ongemakkelijk. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Dylan is blij met de financiële meevaller, maar hij kan het geld helaas niet houden. Eman doet een onthulling. Jip noemt zichzelf een 'happy single', maar Lef gelooft er niks van * Shirley is het zat, ze gaat naar haar moeder. ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Lef en Jip biechten alles op, en Jip wil Lef als buddy. Eman verstoort Caro's presentatie en Dylan probeert Caro te helpen. Wieteke heeft succes met haar filmpje, maar écht blij kan ze niet zijn. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Reggy vindt dat Shirley te ver is gegaan. Dylan is verbaasd dat Eman en Caro het opeens zo goed met elkaar kunnen vinden. Lef en Jip vieren stiekem feest in Jips rustruimte. Worden ze betrapt? 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Wieteke gaat Juliette helpen met haar schetenonderzoek. Ze verzamelt scheten van de leraren. Hoe doet ze dit? Shirley voert actie tegen de toets van Marie de Wind. Ramin krijgt een nuttig cadeautje. Reggy vindt dat Shirley te v ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Ramin kan zich thuis niet goed concentreren. Juliette begint een schetenonderzoek. Komt het door Shirley dat Marie de Wind bij Damstra moet komen? Vindt Juliette Wieteke's actie leuk? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Juliette bedenkt een oplossing voor Caro als de jongens weer willen zwemmen. Shirley blijft voorlopig bij haar moeder. Miss Madge heeft de toets aangepast. Wieteke kan wel door de grond zakken. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman baalt als niemand komt opdagen in de les. Wieteke maakt het wel heel bont. Wie neemt zij mee naar school? Lef geeft het op, maar wat vindt Ramin eigenlijk van Maud? Is hij soms verliefd op Maud?