SpangaS

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.
SpangaS Een nieuwe hoofdredacteur

Een nieuwe hoofdredacteur

Influencer Elza is populairder dan ooit. Mo heeft alleen nog oog voor Maud. Joris krijgt een heftige aanval op school. Jip voelt zich verraden als hij hoort dat Filiz de nieuwe hoofdredacteur is. 

SpangaS Make Love, Not War

Make Love, Not War

Damstra geeft seksuele voorlichting. Joris ondergaat de eerste elektrostimulatie behandeling. Mo en Maud zijn blij elkaar weer te zien na het weekend. Is Jackie voor niets jaloers geweest op Luna? 

SpangaS #GeendagzonderElza

#GeendagzonderElza

Maud wil Mo helpen tijdens het schoonmaken. Noor en Jip willen een ondergrondse krant starten. Filiz wordt gevraagd als nieuwe hoofdredacteur. Jackie wil niet met Dylan praten. Kan Luna ze helpen? 

SpangaS Vrijheid blijheid?

Vrijheid blijheid?

Dylan is klaar met het ingewikkelde gedrag van Jackie. Otis wil Elza niet meer onder ogen komen. Joris gaat het gesprek aan met de elektrostimulatie-specialist. Wil hij de behandeling gaan doen? 

SpangaS Tranen en trollen

Tranen en trollen

Jip wordt ontslagen als hoofdredacteur. Elza doet nog één poging om Otis te overtuigen, want ze moet die extra nep-accounts hebben. Joris stelt zijn moeder teleur. Heeft Maud nog gevoelens voor Ramin? 

SpangaS De beste schoolkrant ooit

De beste schoolkrant ooit

De nieuwe schoolkrant ligt in de kantine. Jip en Filiz nemen hiermee een groot risico. Jackie weet het zeker: een relatie is hetzelfde als een wiskundige formule. Maud heeft spijt van de zoen met Mo. 

SpangaS Andere taal

Andere taal

Elza helpt het gepeste meisje dit keer echt. Dylan is boos op Jackie en accepteert alleen hulp van Luna. Maud en Mo zoenen in de kantine. Gaat ze hier spijt van krijgen? 

SpangaS Niet te koop

Niet te koop

Maud wil Henry niet onder ogen komen, maar ze moet toch naar de les. Elza vertelt leugens om vrienden te maken. Joris vindt Jip een watje als hij het fietsendiefverhaal uit de schoolkrant haalt. 

SpangaS Hebbes!

Hebbes!

Jip en Filiz slaan op vlucht voor de fietsendief. Is hij gevaarlijk? Joris wil Van Tiel terugpakken. Dylans Fietsfix wordt verraden bij Miss Madge. Otis is bezorgd. Gaat het wel goed met Jackie? 

SpangaS Genante ouders

Genante ouders

Jackie is jaloers op de band tussen Luna en Dylan. Jip en Filiz denken dat ze de fietsendief hebben ontmaskerd. Wat moet Elza doen om niet nep over te komen? Kan ze Otis om hulp vragen? 

SpangaS Tienminutengesprek

Tienminutengesprek

Luna wordt geholpen in haar creatieve proces. Joris' moeder schrikt zich rot op de ouderavond. Mo krijgt onverwacht steun tijdens het gesprek met Damstra. Waarom wil Henry kennismaken met Ziggy? 

SpangaS Hoe pak je een dief?

Hoe pak je een dief?

Jackie regelt teveel klanten voor Dylans Fietsfix. Waarom staakt Jip opeens de zoektocht naar de fietsendief? Joris verdiept zich in de elektrostimulatie-behandeling. Gaat hij het toch doen? 

SpangaS Schilderangst

Schilderangst

Misdaadverslaggevers Jip en Filiz gaan op zoek naar de fietsendief. Waarom wordt Luna buitengesloten? Meneer Damstra ontdekt Dylans Fietsfix in de kelder. Kan Dylan zich hieruit praten? 

SpangaS Dylan's fietsfix

Dylan's fietsfix

Maud voelt zich schuldig tegenover Mo. Dylan kan Otis niet terugbetalen, hij moet geld gaan verdienen. Joris en Mo regelen een tussenuur. Komt Van Tiel achter de waarheid? 

SpangaS Otis is jaloers

Otis is jaloers

De eerste schoolkrant flopt. Noor is de enige die Jip wil helpen. Filiz en Maud gaan op zoek naar de fietsendief. Otis vraagt zich af of Elza nooit moe wordt van zichzelf. Hester verrast Dylan. 

SpangaS De vermiste fiets

De vermiste fiets

Mo krijgt een passende straf van Damstra en Aldert. Elza is populairder dan ooit. Jackie helpt Dylan bij het opzetten van zijn bedrijfje. Filiz doet een vervelende ontdekking in de fietsenstalling. 

SpangaS Mo is er gloeiend bij

Mo is er gloeiend bij

Mo is blij met de kus van Maud, maar minder blij met Aldert en Damstra die naar hem op zoek zijn. Jip biedt zijn excuses aan. Elza wil Klara echt helpen tegen het gepest. Slecht nieuws voor Maud. 

SpangaS Nepnieuws

Nepnieuws

Elza neemt het op voor een meisje met buitenboordbeugel, maar wat wil ze daarvoor terug? Maud schrikt zich rot als Keutel ziek is. Mo wil geen absentiebriefjes meer schrijven. Zelfs niet voor Maud? 

SpangaS Kill Your Darlings

Kill Your Darlings

Fons biedt Joris zijn excuses aan, maar Joris is nog steeds boos en pakt hem terug. Jackie is niet aardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze Luna eigenlijk pest. Elza's stelt online nog niks voor. Wat nu? 

SpangaS List & Bedrog

List & Bedrog

Mo en Joris verdienen veel geld met de absentiebriefjes. Heeft Aldert ze door? Elza en Otis houden een fotoshoot. Joris' katheter is lek en is wordt daarom uitgelachen. Hij is woest. 

SpangaS Journalistieke vrijheid

Journalistieke vrijheid

Jip wil alleen zijn eigen idee voor de schoolkrant uitvoeren. Hoezo ontvangt Elza zo veel pakketjes op school? Otis is niet enthousiast over Elza's influencer-ambitie. Mo start een handeltje. 

SpangaS Over & uit

Over & uit

Mo maakt Maud heel blij met het vervalste absentiebriefje. Elza heeft een plan: ze wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relaxt? Is Otis wel toe aan een nieuwe liefde? 

SpangaS Meestervervalser

Meestervervalser

Maud lucht haar hart bij Filiz over haar ouders. Joris haalt een grap uit met Fons. Mo denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar? 

SpangaS Het staat in de sterren

Het staat in de sterren

Jip en Luna werken hard aan de schoolkrant. Jackie doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze excuses moet maken. Elza vindt dat Otis jongens moet aanspreken, maar is hij hier wel goed in? 

SpangaS Breuken

Breuken

Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en vraagt haar moeder om uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie's aandacht. Waarom biedt Luna haar excuses aan? 

SpangaS Het eerste nummer

Het eerste nummer

Filiz verbaast zich over Alex en Jip heeft veel ideeën voor de schoolkrant. Lukt het Mo om Maud mee uit te vragen? Dylan heeft pijn na zijn val, maar is hij wel blij met de goede zorgen van Jackie? 

SpangaS Dylan hartje Jackie

Dylan hartje Jackie

Dylan vindt Jackie opdringerig. Elza geeft Jackie liefdesadvies. Wat biecht Filiz op bij Alex? Damstra is niet blij met Luna's schilderwerk. En hoezo maakt Jackie het uit met Dylan? 

SpangaS Eens gegeven...

Eens gegeven...

Jackie heeft een planning gemaakt zodat ze de hele dag bij Dylan kan zijn. Waarom verstopt Filiz zich voor Alex? Joris vindt Elza's kledingstijl niks. Waarom is Damstra boos op Luna? 

SpangaS Go Mo!

Go Mo!

Mo vindt Maud erg leuk, maar hij vindt niet dat hij achter haar aan kan gaan. Otis probeert Elza te overtuigen om haar kleding niet te verkopen. Gaat Joris te ver tijdens de les van Van Tiel? 

SpangaS Stank voor dank

Stank voor dank

Jackie volgt Dylan op de voet zodat ze veel samen kunnen zijn. Elza wil de school modebewuster maken. Ze begint een pop-upshop met haar kleding. Joris heeft het helemaal gehad met Filiz en Maud. 

SpangaS De staking

De staking

Dylan en Luna hebben een klik met elkaar. Volgens Elza moet Jackie ze in de gaten houden. Joris vindt de staking niks, maar Filiz stopt er niet mee. Zelfs Henri doet mee, tot ergernis van Damstra. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS Gluur Buur

Gluur Buur

Dylan bespiedt uit verveling zijn buren met een verrekijker. Samen met Otis en Elza doet hij een ontdekking: de buurman is een gezochte overvaller. Jackie gelooft dit niet, maar heeft zij wel gelijk? 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS Buigen of barsten

Buigen of barsten

Filiz vindt het belachelijk dat Joris geen les heeft omdat de lift nog steeds kapot is. Ze begint een protestactie om hem te steunen. Is Joris hier blij mee? Jip maakt het goed met Mo. 

SpangaS Terug naar de natuur

Terug naar de natuur

Maud is geschokt als haar ouders een huis hebben gekocht in de Ardennen. Ze gaan verhuizen, maar dat wil Maud niet. Ze zet alles op alles om de verbouwing te laten mislukken, maar gaat dat lukken? 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS Oost, west, thuis best

Oost, west, thuis best

Maud wil weten of haar ouders ruzie hebben. Joris volgt nog steeds geen lessen. Is Dylan blij met de hulp van zijn moeder? Heeft Jip succes met zijn trucs? Otis heeft de steun van Elza hard nodig. 

SpangaS Strandwachten

Strandwachten

Jip en Lef willen aandacht van meisjes en besluiten strandwacht te worden. Als ze door een kind in nood een feestje met de knappe Luna moeten missen balen ze, maar dan wacht hen een leuke verrassing. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS Van ruilen komt huilen

Van ruilen komt huilen

Jackie wordt gek van de roosterwijzigingen. Kan Dylan haar helpen? Mo maakt indruk met zijn trucs. Is Jip jaloers op hem? Elza begrijpt niet dat haar fantastische outfit zo weinig aandacht krijgt. 

SpangaS Zoek je innerlijke clown

Zoek je innerlijke clown

Otis gaat werken als clown. Als zijn oom, een ervaren clown, verhinderd is moet Otis alleen op een kinderfeestje optreden. Alles gaat mis en de kinderen vinden hem stom. Hoe redt Otis zich hieruit? 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS De stille strijder

De stille strijder

Filiz is dolblij om Maud weer te zien. Nieuwe leerling Joris kan niet naar de les, omdat de lift kapot is. Mo's grappen vallen goed in de klas. Otis zoekt Leroy, maar niemand heeft hem gezien. 

SpangaS Champ

Champ

Jip gaat op boksen en ontmoet Floyd. Floyds vader is de eigenaar van de boksschool en heeft alleen oog voor bokstalent Delano. Wanneer Delano bij Floyd komt wonen, barst de bom. Kan Jip Floyd helpen? 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Elza wil op de eerste schooldag schitteren met een nieuwe look, maar is verrast door de lauwe reacties. Damstra is gestrest, want is het Spangalis wel rolstoelvriendelijk? En Jip heeft een nieuwe naam. 

SpangaS Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Elza wil op de eerste schooldag schitteren met een nieuwe look, maar is verrast door de lauwe reacties. Damstra is gestrest want is het Spangalis wel rolstoelvriendelijk? En Jip heeft een nieuwe naam. 

SpangaS Verdwaald

Verdwaald

Filiz gaat stiekem naar een festival, samen met Maud. Als Maud een lekke band krijgt, gaan ze lopend verder en nemen ze de kortste weg door het bos, maar dan raken ze verdwaald in dat bos. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS De wraak van dwergkoning Rurik

De wraak van dwergkoning Rurik

Dylan verrast Jackie op haar verjaardag: ze gaan larpen. Jackie kent de regels van het spel. Dylan heeft geen idee en wordt getreiterd door Leopold, maar de wraak van dwergkoning Rurik is zoet. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS De oppas

De oppas

Elza heeft goedbetaald vakantiewerk gevonden. Ze past op Joris, een jongen die door een ongeluk in een rolstoel zit. Joris maakt Elza het leven zuur. Gaat Elza dit baantje volhouden? 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS Jackster

Jackster

Jackie moet van haar moeder actief worden in de vakantie. Ze meldt zich aan bij een meiden-bowlingteam en raakt verzeild in een felle strijd met een ander team. Wat blijkt? Jackie heeft talent. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS Mannenwerk

Mannenwerk

Dylans nicht Stef is een motorcrosstalent, maar ze mag van haar vader niet crossen. Dylan wil Stef helpen. Als neef Rick vlak voor een crosswedstrijd geblesseerd raakt, bedenkt Dylan een list. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College.