RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Boete voor vakantiesouvenirs

Boete voor vakantiesouvenirs

Van onze vakantiebestemming slepen we altijd koffers met souvenirs mee... leuk voor thuis. Maar zo'n ivoren beeldje of een nep Vuitton-tasje is hartstikke illegaal. Daarom controleert de douane er ook dit jaar weer lustig o ... 

RTL Boulevard Jim Carrey in Mr. Poppers Penguins

Jim Carrey in Mr. Poppers Penguins

In de nieuwe film Mister Poppers Penguins erft Jim Carrey zes pinguins die zijn complete wereld op z'n kop zetten. De film draait vanaf 10 augustus in de bioscoop. 

RTL Boulevard Trees N. aangehouden

Trees N. aangehouden

De nieuwe godmother van de onderwereld, Trees N., is gisteren aangehouden. Trees N. was een paar weken geleden in opspraak omdat ze sinds 14 juli wordt gezocht in een groot Italiaans maffia-onderzoek. Zij zou de spil zijn in ee ... 

RTL Boulevard Schema familie Heitinga omgegooid door rellen

Schema familie Heitinga omgegooid door rellen

De wedstrijd van het Nederlands elftal is afgelast door de rellen in Engeland maar daardoor kon John Heitinga vanmiddag wel bij zijn vrouw en kinderen zijn. Charlotte-Sophie poseerde met de kids voor een fotoshoot voor het blad ... 

RTL Boulevard Rellen in Engeland

Rellen in Engeland

Sinds zaterdag staan de straten van Londen en omstreken letterlijk en figuurlijk in lichterlaaie. Dat de Britse politie een verdachte dood heeft geschoten, lijkt voor flink wat relschoppers een legitieme reden om zich totaal te ... 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Sterretje is verliefd

Sterretje is verliefd

Sterretje uit Oh oh Cherso mocht vandaag dj spelen bij Q Music in het programma Q-vakantiekracht. Wij zochten hem even op, en de Hagenees liet weten dat hij misschien een tikkie verliefd is geworden. 

RTL Boulevard Ophef over stulpje Prins Bernhard

Ophef over stulpje Prins Bernhard

Onlangs werd bekend dat prins Bernard jr. een nieuw duur pand van meer dan drie miljoen heeft gekocht in Amsterdam. Daarom besloot een journalist van De Volkskrant eens te duiken in de financiële zaken van de prins, natuurlij ... 

RTL Boulevard Elastic Double scoort in Duitsland

Elastic Double scoort in Duitsland

Elastic Double werd vorig seizoen tweede in de finale van Holland's Got Talent. Het duo besloot auditie te doen bij Das Supertalent in Duitsland, en ze zijn door! 

RTL Boulevard Martijn Krabbé niet vervolgd

Martijn Krabbé niet vervolgd

Vandaag maakte justitie bekend dat presentator Martijn Krabbé niet wordt vervolgd wegens gebrek aan bewijs. Ex-vriendin Tessa van Leijenhorst klaagde hem aan voor onder meer verkrachting. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

De laatste nieuwtjes op het gebied van lifestyle, crime, royalty en entertainment. 

RTL Boulevard Louis van Gaal zestig jaar

Louis van Gaal zestig jaar

Het is 8 augustus en mocht u het niet in de agenda hebben staan; het is vandaag de trouwdag van Louis & Truus van Gaal en het is ook nog eens de verjaardag van Louis. Hij is vandaag 60 geworden! 

RTL Boulevard Lieke van Lexmond heeft een filmrol

Lieke van Lexmond heeft een filmrol

Lieke van Lexmond heeft een filmrol te pakken. Het is een rol in de film 'Achtste Groepers Huilen Niet', een film gebaseerd op het gelijknamige boek van Jacques Vriens. 

RTL Boulevard Rode Kruis Gala Monaco

Rode Kruis Gala Monaco

Prinses Charlène moest echt aan het werk, nou ja aan het werk... Afgelopen weekend was haar eerste officiele optreden als prinses na haar huwelijk met prins Albert. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Royals en hun vakantieadressen

Royals en hun vakantieadressen

Lekkende natte tenten, wiebelende kookstelletjes en stinkende toilethokken... Herkenbaar voor mensen die dit jaar lekker in eigen land met vakantie zijn. De meeste royals zal het niet bekend voorkomen. 

RTL Boulevard Teen Choice Awards 2011

Teen Choice Awards 2011

Gisteravond werd heel Los Angeles bedolven onder de tienerfans. De Teen Choice Awards werden uitgereikt, met als aanwezigen pubermagneten Selena Gomez, Justin Bieber en Ashton Kutcher. 

RTL Boulevard Humberto Tan heeft nieuwe hond

Humberto Tan heeft nieuwe hond

Humberto Tan is afgelopen weekend voor een gezinsuitbreiding helemaal naar Zweden afgereisd... 

RTL Boulevard Royalty film van Madonna in premiere

Royalty film van Madonna in premiere

Madonna legt op dit moment de laatste hand aan de door haar geschreven EN geregiseerde film W.E. Een film waarbij de liefde tussen de Britse Koning Edward de 8ste en de Amerikaanse Wallis Simpson centraal staat. 

RTL Boulevard Claudia de Breij is gescheiden

Claudia de Breij is gescheiden

Claudia de Breij en presentatrice Conny Kraaijeveld zijn gescheiden. En dat hebben ze goed geheim gehouden, want het stel is inmiddels al acht maanden uit elkaar. 

RTL Boulevard Gay Pride 2011

Gay Pride 2011

Heel hot en Gay Nederland hees zich afgelopen weekend weer in zijn of haar meest extravagante outfit voor een opwindend dagje Gay Pride op de grachten in Amsterdam. 

RTL Boulevard Mark Rutte op Dance Valley

Mark Rutte op Dance Valley

Aangezien de Tweede Kamer met zomerreces is, gaat Mark Rutte, net als iedereen tijdens een vrije dag, er lekker een dagje op uit... 

RTL Boulevard Nicolette van Dam gaat trouwen

Nicolette van Dam gaat trouwen

Twee weken terug brachten we al het heugelijke nieuws dat Nicolette van Dam zwanger is. Maar Bas en Nicolette doen er nog een schepje bovenop. 

RTL Boulevard Gay Pride boot Gerard Joling

Gay Pride boot Gerard Joling

Heel hot en happening Nederland hees zich afgelopen weekend weer in zijn of haar meest extravagante outfit voor een opwindend dagje Gay Pride. RTL Boulevard was te gast op de boot van Gerard Joling. En, hoe kan het ook anders, ... 

RTL Boulevard Alain Clark en Ilse de Lange zingen duet

Alain Clark en Ilse de Lange zingen duet

Muziekdino's Alain Clark en Ilse de Lange hebben hun krachten gebundeld voor een bijzonder duet. De komende drie dagen rocken ze de pannen van het Amsterdamse Concertgebouw. 

RTL Boulevard Kinderen Willem Ruis verdrietig om item

Kinderen Willem Ruis verdrietig om item

Gisteren was er veel media-aandacht voor Willem Ruis die precies 25 jaar geleden overleed. Toch is het voor de kinderen van Ruis allerminst een feestelijke terugblik geworden... 

RTL Boulevard Mink K. update met John

Mink K. update met John

Woensdag werd bekend dat topcrimineel Mink Kok is opgepakt in Libanon. Hij zou betrokken zijn bij een smokkelpoging van 53 kilo cocaïne. Onze eigen John is direct in het vliegtuig gesprongen en hangt nu aan de lijn vanuit Lib ... 

RTL Boulevard De Homo 100 met Coen en Sander

De Homo 100 met Coen en Sander

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Vooruitblik Gay Pride met Gerard Joling

Vooruitblik Gay Pride met Gerard Joling

Morgen kleurt de hele Amsterdamse binnenstad knalroze. Op de Gay Parade gaat heel homo-Holland uit z'n panty dak. En het feestje is dit jaar weer helemaal compleet, Gerard Joling is er namelijk weer bij! 

RTL Boulevard Entertainment nieuwtjes

Entertainment nieuwtjes

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Gifmengsters

Gifmengsters

Vandaag stond er een vrouw voor de rechter die ervan wordt verdacht drie dozen gifbonbons te hebben verspreid. Het komt niet vaak voor dat mensen worden vermoord met gif, maar als het dan gebeurt, is de dader meestal een dame. 

RTL Boulevard Voorbereidingen huwelijk Kim Kardashian

Voorbereidingen huwelijk Kim Kardashian

Kim Kardashian, voor ons als nuchtere Hollanders gaat er misschien geen belletje rinkelen, maar deze realitystar staat in Amerika garant voor miljoenen kijkers. Elke scheet die deze Paris Hilton 2.0 laat wordt breed uitgemeten, ... 

RTL Boulevard Zero tolerance tijdens Gay Pride

Zero tolerance tijdens Gay Pride

De gaypride is in de allereerste plaats natuurlijk één groot feest. Toch treft Justitie al haar voorbereidingen om partypoopers eens even flink aan te kunnen pakken. 

RTL Boulevard Stomme film Ferry, Ruud en Jack

Stomme film Ferry, Ruud en Jack

Eerder konden wij al melden dat Ferry Doedens en Ruud Fetlkamp in het GTST-team zitten van het nieuwe programma Fort Boyard. Tijdens de terugreis verveelden de twee zich te pletter en maakten ze een filmpje met een knipoog. 

RTL Boulevard Nederlandse gevangenissen geen pretje

Nederlandse gevangenissen geen pretje

't Leven in de Nederlandse gevangenissen is natuurlijk beter dan dat in Colombia of Thailand. Maar een tijd doorbrengen in de Hollandse nor is zeker geen pretje. 't beleid wordt steeds strenger en dat is voor de bajesk ... 

RTL Boulevard Stomme film Ferry, Ruud en Jack

Stomme film Ferry, Ruud en Jack

Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Jack Wouterse en regisseur Tim Oliehoek hadden samen vertraging. En wat doe je dan om de tijd op het vliegveld te doden? Je maakt samen een stomme film. 

RTL Boulevard Auditie Jordy Janssen Holland's Got Talent

Auditie Jordy Janssen Holland's Got Talent

De 17-jarige Jordy Janssen uit Velsen-Noord verrast vriend en vijand met zijn optreden in Holland's Got Talent. 

RTL Boulevard Magazine I Love Fake uitgebracht

Magazine I Love Fake uitgebracht

Vandaga was RTL Boulevard bij het lanceringsfeest van het magazine: I Love Fake. Een platform voor kunstenaars en mode. 

RTL Boulevard Kort geding Wesley Sneijder en dagblad de Pers

Kort geding Wesley Sneijder en dagblad de Pers

Wesley Sneijder heeft vandaag gelijk gekregen in een kort geding tegen dagblad de Pers. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Willem Ruis 25 jaar dood

Willem Ruis 25 jaar dood

Willem Ruis is vandaag precies 25 jaar dood. Tijd voor een terugblik... 

RTL Boulevard Rachel Zoe van styliste naar ontwerpster

Rachel Zoe van styliste naar ontwerpster

Rachel Zoe werd bekend als styliste van de sterren. Vandaag de dag heeft de kersverse mamma het vooral druk met ontwerpen... 

RTL Boulevard De zomer door met Krystl!

De zomer door met Krystl!

Zangeres Krystl zit in de lift! Ze is het gezicht van de zomercollectie bij modeketen WE, wint verschillende muziek prijzen en is het gezicht van de zomer bij RTL. 

RTL Boulevard Nederlands merk van Christian Blanken in Harrods

Nederlands merk van Christian Blanken in Harrods

Christian Blanken brengt zijn merk uit in het engelse warenhuis Harrods. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Gay Parade met Ewout Genemans en Cornald Maas

Gay Parade met Ewout Genemans en Cornald Maas

Aanstaande zaterdag barst de Gay parade weer los! Ewout Genemans en Cornald Maas doen het verslag. 

RTL Boulevard Project Catwalk met Stacey Rookhuizen

Project Catwalk met Stacey Rookhuizen

Het derder seizoen van Project Catwalk is bijna een feit. De presentatie ligt bij nieuw presentatie talent Stacey Rookhuizen en de jury bestaat uit o.a. Olcay Gulsen en Jan Tauminiau. 

RTL Boulevard Tom Hanks en Julia Roberts samen in één film

Tom Hanks en Julia Roberts samen in één film

Tom Hanks en Julia Roberts zitten samen in één film. Dat niet alleen, Tom Hanks regisseert hem ook. 

RTL Boulevard Marc van der Linden op duitse tv over geruchten princes Ariane

Marc van der Linden op duitse tv over geruchten princes Ariane

Royalty verslaggever Marc van der Linden was op de duitse tv om een reactie te geven over de geruchten over princes Ariane, die een taaislijmziekte zou hebben. Dit wordt door de koninklijke familie als onzin afgedaan. Mark van ... 

RTL Boulevard Zara en Mike over hun huwelijk

Zara en Mike over hun huwelijk

Zara, de kleindochter van koningin Elizabeth trouwde afgelopen zaterdag met haar geliefde Mike Tindall. 

RTL Boulevard Jeugdzorg velt oordeel Constanza en Mo

Jeugdzorg velt oordeel Constanza en Mo

Er breken spannende tijden aan voor Constanza Breukhoven en haar vriend Mohammed. Het ziet er naar uit dat ze tegen advies van jeugdzorg in, toch hun kinderen in hun nieuwe huis hebben laten slapen. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Entertainment Snacks woensdag 3 augustus. 

RTL Boulevard De mannen van Jennifer Lopez

De mannen van Jennifer Lopez

Twee weken geleden werd bekend dat Hollywoodkoppel Jennifer Lopez en Marc Anthony uit elkaar zijn. De twee hebben de hele tijd hun lippen stijf op elkaar gehouden. Maar Jennifer vertelt alles over haar drie huwelijken tegen Van ... 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Obama 50 jaar

Obama 50 jaar

Michelle Obama kan alvast de knutselspullen uit de schuur van het Witte Huis halen, want er mag een Abrahampop in de tuin. Morgen wordt President Barack Obama 50 jaar. 

RTL Boulevard Flikker op! met Arie en Claudia

Flikker op! met Arie en Claudia

Arie Boomsma en Claudia de Breij vragen zich morgenavond tijdens een thema avond af of homoseksualiteit in Nederland nu wel of niet geaccepteerd wordt. Het eenmalige programma heeft de toepasselijke naam: Flikker op! 

RTL Boulevard Fotoshoot Deense royals

Fotoshoot Deense royals

Fotoshoot Deense royals. 

RTL Boulevard Hier gaat Jan Smit trouwen

Hier gaat Jan Smit trouwen

Over drie maanden stappen Jan Smit en zijn Liza in het huwelijksbootje. Die vertrekt waarschijnlijk uit Volendam. Daar wordt namelijk ook het feest gegeven. 

RTL Boulevard 60 jaar Oranje bij de NOS

60 jaar Oranje bij de NOS

Onze koninklijke familie zorgt altijd voor tórenhoge kijkcijfers. Koninginnedag, huwelijken, uitvaarten... Al 60 jaar kleurt onze televisie Oranje. Genoeg reden voor de NOS om eens uitgebreid terug te blikken. 

RTL Boulevard Smurfen in de bioscoop

Smurfen in de bioscoop

De Smurfen 3D draait vanaf vandaag in de bioscoop! De acteurs van de originele versie hebben zich flink uitgesloofd om zo overtuigend mogelijk op het witte doek over te komen. 

RTL Boulevard Mink K. gearresteerd

Mink K. gearresteerd

Mink K. is opgepakt in Libanon. Hij is volgens de Libanese krant The Daily Star aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de smokkel van 53 kilo cocaïne. 

RTL Boulevard Australisch meisje heeft bom om nek

Australisch meisje heeft bom om nek

Een explosief dagje in het Australische Sydney. Daar zijn bomexperts uren bezig geweest met het onschadelijk maken van een bom. En die zat om de nek van een achttienjarig meisje. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard Drukke tijden voor Gordon

Drukke tijden voor Gordon

Het gaat goed met Gordon; hij is terug van vakantie en is er helemaal klaar voor om weer lekker aan de slag te gaan. 

RTL Boulevard Oud-hoofdcommissaris Jan Blaauw schrijft Moord Op Een Diender

Oud-hoofdcommissaris Jan Blaauw schrijft Moord Op Een Diender

Politieagent zijn is en blijft een risicovol beroep. Oud-hoofdcommissaris Jan Blaauw heeft er een boek over geschreven dat 10 augustus in de winkel ligt met de titel Moord Op Een Diender. 

RTL Boulevard Vader Amy Winehouse wil afkickkliniek starten

Vader Amy Winehouse wil afkickkliniek starten

De vader van Amy Winehouse wil een afkickkliniek starten voor verslaafden die geen geld hebben om zich te laten opnemen in een kliniek. 

RTL Boulevard Oud-redactiechef News Of The World opgepakt

Oud-redactiechef News Of The World opgepakt

De oud-redactiechef van News Of The World is gearresteerd. Hij zou verantwoordelijk zijn voor het afluisteren van telefoons en het omkopen van politieagenten. 

RTL Boulevard Wilbert Gieske en zijn Bed & Breakfast

Wilbert Gieske en zijn Bed & Breakfast

Acteur Wilbert Gieske is samen met zijn vrouw Roxane in hun Amsterdamse huis aan de Amstel een Bed & Breakfast begonnen. Wilbert leidt ons even rond. 

RTL Boulevard Politie alert op rivaliserende motorclubs

Politie alert op rivaliserende motorclubs

Achter de schermen blijkt een gespannen sfeer te heersen tussen motorclubs Hells Angels en Satudarah. De politie houdt alles goed in de gaten. 

RTL Boulevard Van der Sar neemt afscheid

Van der Sar neemt afscheid

Edwin van der Sar neemt afscheid. Morgen speelt de topkeeper zijn allerlaatste wedstrijd in de Amsterdam Arena. Edwins vrouw Annemarie kan niet wachten tot Edwin meer tijd heeft voor zijn gezin. 

RTL Boulevard Gay Sera Sera met Patricia Paay

Gay Sera Sera met Patricia Paay

Patricia Paay heeft een roze versie van de Doris Day-hit Que Sera Sera opgenomen met de titel Gay Sera Sera. Vanavond neemt ze de eerste single in ontvangst.