Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.
Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6649

Afl. 6649

Bing baalt als Daan hem afraadt Nola's spullen terug te halen. Henk doet geheimzinnig over een afspraak. Daan is overdonderd als hij wordt overvallen met een romantische verrassing. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6648

Afl. 6648

Henk krijgt gemengde signalen van Laura. Linda is teleurgesteld in Luuk. Ludo beheerst zijn boosheid als het gaat om Stefano, maar weigert het advies van Janine op te volgen. Rik zoekt toenadering tot Shanti. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6647

Afl. 6647

Wat is er toch met Steef aan de hand? Lynn vindt het jammer als Merel afstandelijk naar haar doet. De rechtszaak tegen Agaath is in volle gang. Zal dit Shanti helpen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6646

Afl. 6646

Saskia kan maar net op tijd een ramp voorkomen in de flat. Merel heeft een voorstel voor Lynn. Ludo weigert om in te gaan op Stefano's eis. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6646

Afl. 6646

Saskia kan maar net op tijd een ramp voorkomen in de flat. Merel heeft een voorstel voor Lynn. Ludo weigert om in te gaan op Stefano's eis. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6645

Afl. 6645

Stefano wordt achterdochtig als Ludo ook Daan uitnodigt voor een speciaal familiediner. Steef neemt steeds meer hooi op zijn vork. Bing zegt dat hij het allemaal wel onder controle heeft. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6644

Afl. 6644

Nina doet er alles aan om Bing en Barry tot bedaren te brengen. Marwan geeft liefdesadvies aan Henk. Rik probeert Shanti over te halen een verklaring te tekenen. Lukt het Linda om iets voor Luuk te verbergen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6643

Afl. 6643

Stefano krijgt de wind van voren, maar krijgt dan rugdekking uit onverwachte hoek. Marwan brengt Henk op een idee. Linda probeert Luuk voor te houden dat ze nog steeds gelukkig is met Anton. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6642

Afl. 6642

Shanti voelt zich schuldig om een leuke avond. Lynn krijgt hulp van de Verduyntjes om de hapjes voor het veilinghuis op tijd af te hebben. Stefano heeft een listig plan om Daan terug te pakken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6641

Afl. 6641

Nola wordt kwaad als ze ontdekt dat ze gevolgd wordt. Saskia, Laura en Nina bedenken een plan om Shanti afleiding te geven. Demi en Steef luchten hun hart bij Julian, maar valt dat ook in goede aarde bij Saskia? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6640

Afl. 6640

Ludo zegt een afspraak met Stefano af om Daan te helpen bij zijn studie. Henks ergernis groeit als Linda bij hem en Laura op de bank komt zitten. Bing ontdekt waar Nola's tas is en wil erop af. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6639

Afl. 6639

Rik zoekt toenadering tot Shanti. Henk bewijst zichzelf als marktkoopman en draait een wereldomzet in de buurtsuper. Merel en Lynn groeien steeds meer naar elkaar toe. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6638

Afl. 6638

Shanti wil niet geholpen worden in haar rouwproces. Nina en Bing hebben een meningsverschil over Nola's opvoeding. Linda voelt zich gesteund door haar vriendinnen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6637

Afl. 6637

Wat is er aan de hand met Linda? Demi raakt geïrriteerd als niemand rekening houdt met de Tom-diensten. Stefano kan zijn frustraties niet onderdrukken. Daan en Cato komen dichter bij elkaar. Steef krijgt een goed advies van Ju ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6636

Afl. 6636

Merel heeft een 'coole' verrassing voor haar date met Lynn. Rik neemt een rigoureus besluit. Marwan raakt gestrest in de buurtsuper en schakelt de hulp van Henk in. Janine haalt Ludo over om een familiefoto te laten maken, maar ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6635

Afl. 6635

Stefano probeert Jacobs in te palmen. Dit tot ergernis van Daan. Marwan voelt zich vernederd. Luuk wil dat Saskia weer terugkomt als assistente. En wat is er aan de hand met Nola? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6634

Afl. 6634

Ludo daagt Daan en Stefano om de veiling tot een succes te brengen. Henk en Laura hebben moeite om hun gezonde dieet vol te houden. Rik weet niet meer wat hij moet doen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6633

Afl. 6633

Bing en Nina vinden het lastig dat Nola op schoolkamp is. Daan heeft zin in een date. Lynn doet alsof ze happy single is, maar ziet in een studiegenoot van Merel wel een bedreiging. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6632

Afl. 6632

Marwan baalt als hij zijn taakstraf in het centrum van Meerdijk moet uitvoeren. Saskia probeert controle over het huishouden te krijgen. Steef en Demi stellen haar gerust dat zij zullen bijspringen. Shanti verzet zich tegen Rik ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6631

Afl. 6631

Daan kan zich niet over zijn wantrouwen heen zetten en probeert dit voor Ludo verborgen te houden. Linda voelt zich schuldig en weet niet wat ze wil. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6630

Afl. 6630

Hoe zal de rechter oordelen over Julians illegale praktijken? Merel twijfelt of ze op de politieacademie over haar vader zal vertellen. Rik wil dat Shanti een verklaring aflegt over het ongeluk. Henk verrast Laura met een avond ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6629

Afl. 6629

Linda voelt de druk toenemen om terug te komen naar Bonaire. Lynn werkt zich een slag in de rondte en laat daardoor wat steekjes vallen. Janine spoort Ludo aan om zelf een maaltijd te maken. Henk krijgt advies van Luuk over Par ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6628

Afl. 6628

Daan raakt geïrriteerd als Cato zich met zijn marketingplan bemoeit en zet alles op alles om Ludo enthousiast te maken. Stefano toont zich kwetsbaar. Bing en Nina hebben moeite om Nola los te laten. Rik probeert Shanti te over ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6627

Afl. 6627

Hoe reageert Stefano op Daans idee? Lynn heeft nieuws voor Ludo en Janine. Shanti weet Rik te overtuigen om ook weer aan het werk te gaan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6626

Afl. 6626

Lynn voelt zich steeds ongemakkelijker in het Landhuis. Merel krijgt de uitslag van de politieacademie. Julian krijgt de strafeis van het Openbaar Ministerie te horen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6625

Afl. 6625

Henk doet er alles aan om er voor Laura te zijn, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. Bing maakt zich zorgen over Nola's eerste schooldag en krijgt advies van Julian. Linda voelt zich niet serieus genomen door Luuk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6624

Afl. 6624

Bing doet zijn best om Nina te vergeven. Julian voelt zich niet gehoord door zijn familie. Demi probeert de situatie tussen Merel en Lynn op te lossen. Daan zint op een plan als Stefano een nieuwe officemanager heeft aangenomen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6623

Afl. 6623

Merel is verrast als Lynn haar uitnodigt om te gaan sporten. Rik houdt zich groot omwille van Shanti. Marwan geeft ook zichzelf aan bij de politie. Zal Julian daardoor strafvermindering krijgen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6622

Afl. 6622

Shanti en Rik bereiden zich voor op de moeilijkste dag van hun leven. Saskia verpest de sfeer in huis. Stefano voelt zich buitengesloten als hij niet weet wat er met Rik aan de hand is. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6621

Afl. 6621

Weet Nina haar vader te overtuigen? Stefano raakt gefrustreerd als Daan een belangrijke klant van hem over de streep weet te trekken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6620

Afl. 6620

Merel voelt zich onzeker. Bing confronteert Nina. Linda ergert zich aan Luuks gewoonten en betrapt hem in de prakrijkruimte. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6619

Afl. 6619

Merel schrikt van Oriana's plan. Linda heeft geen zin om in de praktijk te gaan werken en Janine poogt haar op andere gedachten te brengen. Bing vindt een onaangenaam bericht tussen de gelukswensen voor hun huwelijk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6618

Afl. 6618

Julian doet eerlijk zijn verhaal waarom hij de afgelopen dagen niet thuis was. Rik voelt zich gesteund door zijn vrienden. De nieuwe huisarts Luuk laat zich van zijn goede kant zien. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6617

Afl. 6617

Stefano gaat zelf op onderzoek uit in de tuin van Ludo en Janine. Daan biedt Rik een helpende hand. Nina durft niet naar binnen te gaan in het ziekenhuis. Merel wil weten wat Lynns actie te betekenen had. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6616

Afl. 6616

De emoties en spanningen lopen hoog op. Rik krijgt van de arts bericht over de bevalling en is in diepe shock. Wat is er gebeurd? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6615

Afl. 6615

Julian krijgt een aanbod van Philippa dat te mooi lijkt om waar te zijn. Daan schrikt als Manu in de tuin begint te graven. Bing en Nina openen het feest. Rik wacht gespannen het nieuws van de bevalling af. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6614

Afl. 6614

Nina en Bing treden opnieuw in het huwelijk. Rik wordt gebeld door het ziekenhuis: gaat de bevalling beginnen? Julian blijft voor Saskia zijn werkelijke plan met Philippa verzwijgen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6613

Afl. 6613

Marwan schrikt wanneer Julian Saskia wil inlichten over hun plan. Mare probeert de waarheid tussen Nina en Lars te achterhalen. Zal dat de woede bij Mares alleen maar voeden? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6612

Afl. 6612

Rik komt op een idee en schakelt de hulp in van Daan. Laura en Henk beseffen dat de diagnose weleens waarheid kan worden. Ludo wil dat Daan gaat samenwerken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6611

Afl. 6611

Laura neemt Henk in vertrouwen. Janine wil dat Ludo zijn excuses aan Nina aanbiedt. Lynn, Merel en Oriana proberen ondanks alles een vriendschap te sluiten. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6610

Afl. 6610

Julian wil zijn kinderen niet in gevaar brengen en besluit buiten Saskia om bewijzen te zoeken tegen Philippa. En wat is er toch aan de hand met Laura? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6609

Afl. 6609

Janine schakelt Daans hulp in. Merel vertelt Oriana hoe ze over haar denkt. Steef vindt dat Julian zich vreemd gedraagt. Wat heeft zijn vader toch te verbergen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6608

Afl. 6608

Janines achterdocht groeit wanneer ze Agaath hoort liegen tegen de politie. Nina is eindelijk eerlijk. Het conflict tussen Lynn en Oriana wordt alleen maar groter. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6607

Afl. 6607

Oriana wordt achterdochtig en wilt weten wat er tussen Merel en Lynn speelt. Alle flatbewoners komen bij elkaar voor een bewonersbarbecue. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6606

Afl. 6606

Julian en Saskia komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Henk wil niet dat Laura eerlijk is over de herkomst van het 'duivengeld'. Nina moet onder druk een beslissing maken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6605

Afl. 6605

Saskia en Shanti komen in opstand tegen de renovatiewerkzaamheden. Ludo probeert tot Nina door te dringen. Julian ziet maar één enkele oplossing om uit de greep van Philippa te komen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6604

Afl. 6604

Nina probeert haar trouwgeloftes naar Bing op papier te zetten terwijl ze nog met bezig is Lars in haar hoofd. Ludo verbergt waar hij mee bezig is. Merel is gespannen voor haar test op de politieacademie. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6603

Afl. 6603

Tot grote ergernis van Shanti, wordt Riks blessure alleen maar erger. Agaath heeft grote plannen met de flat. Ludo zet alles op alles voor Nina. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6602

Afl. 6602

Philippa zet Julian en Marwan voor het blok. Bing en Nina krijgen allebei een grote verrassing. Daan krijgt de uitgelezen kans om meer over Lars te weten te komen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6601

Afl. 6601

Julian en Marwan schrikken zich kapot als ze merken dat er ratten in de Buurtsuper zijn. Saskia wil niet dat Merel haar studieplannen opgeeft. Henk heeft er alle vertrouwen in dat zijn plan omtrent de duif zal slagen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6600

Afl. 6600

Philippa is niet blij als ze hoort wat er is gebeurd. Rik vindt het stiekem fijn om te merken dat hij nog goed in de markt ligt. Agaath dreigt met een tegenactie als Janine verdere stappen onderneemt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6599

Afl. 6599

Daan laat Agaath weten dat er asbest in de flat is gevonden. Henk en Steef maken een plan om veel geld te verdienen. Janine raakt getriggerd als ze de geluidsopname van Agaath te horen krijgt en wil haar hiermee confronteren. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6598

Afl. 6598

Merel voelt zich verschrikkelijk en neemt rigoureuze stappen. Julian en Saskia beseffen dat hun financiële situatie steeds nijpender wordt. Marwan heeft een voorstel voor Philippa. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6597

Afl. 6597

Shanti wil niet dat Rik nog gaat sporten. Henk heeft andere plannen met de duif dan Laura. Terwijl Nina twijfelt of ze Bing zal vertellen over Lars, staat Mare plotseling voor de deur. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6596

Afl. 6596

Merel gelooft Marwans uitleg niet. Julian heeft steeds meer moeite met zijn leugen. Lynn probeert Oriana te overtuigen van haar liefde. Janine heeft een nieuwe manier bedacht om Agaath voor het blok te zetten. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6595

Afl. 6595

Laura heeft een duif gevonden, maar Henk wil daar in eerste instantie zo snel mogelijk vanaf. Oriana wordt jaloers als ze Lynn samen met Merel ziet. Marwan wil meer over Philippa te weten komen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6594

Afl. 6594

Shanti wordt verrast tijdens de gender reveal party. Janine gaat op onderzoek uit en interviewt de man van Agaath. Daan volgt het advies van Ludo op. Komt hij ooit van zijn drankprobleem af? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6593

Afl. 6593

Zowel Saskia als Shanti willen elkaar niet voor het blok zetten. Rik blesseert zijn enkel tijdens het trainen. Daan moet de hulp van Laura inschakelen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6592

Afl. 6592

Julian stopt stiekem geld in de huishoudportemonnee. Merel voelt zich ongemakkelijk als Lynn haar onverwachts opzoekt. Nina raakt geëmotioneerd als Janine haar trots uitspreekt over de relatie die Nina met Bing heeft. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6591

Afl. 6591

Shanti raakt geïrriteerd als Rik andere prioriteiten lijkt te hebben dan de babykamer. Merel houdt zich groot. Daan probeert opnieuw iets los te krijgen bij Agaath. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6590

Afl. 6590

Nina raakt verward door een voice-memo en zoekt afleiding in de voorbereidingen voor de bruiloft. Julian verzwijgt iets voor zijn gezin. Merel weet niet wat ze ervan vindt dat Lynn samen met Oriana een workshop geeft. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6589

Afl. 6589

Marwan probeert Julian te behoeden het verkeerde pad op te gaan. Rik komt nergens aan toe wegens de nesteldrang van Shanti. Wat heeft Daan voor Ludo te verbergen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6588

Afl. 6588

Janine schakelt de hulp van Daan in om Agaath te kunnen betrappen. Julian zoekt contact met Philippa om haar de fiches terug te geven, maar dan blijkt zij een heel ander voorstel te hebben. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6587

Afl. 6587

Janine is met stomheid geslagen als ze een foto van twee bekenden ziet. Julian weet niet wat hij moet doen met de hulp die hem wordt geboden. Nina doet er alles aan standvastig achter haar keuze te blijven staan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6586

Afl. 6586

Marwan is gespannen voor zijn examen. Julian is eerlijk tegen zijn vrienden. Bing brengt hem op een idee om wat geld te gaan verdienen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6585

Afl. 6585

Lynn is overrompeld als haar ex opeens op de stoep staat. Laura houdt voor Henk achter dat ze naar de reumatoloog moet. Nina voelt zich ongemakkelijk als Mare een etentje voorstelt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6584

Afl. 6584

Gaat de familie Verduyn Toms eerste verjaardag vieren zoals ze voor ogen hadden? Rik wordt voor het blok gezet als Shanti kennis maakt met Ank. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6583

Afl. 6583

Ludo is onaangenaam verrast als hij een lege whiskyfles vindt in zijn kantoor. Janine en Lynn organiseren een buurtbijeenkomst. Julian en Saskia schrikken van nieuws van de belastingdienst. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6582

Afl. 6582

Wat is er gaande bij Nina? Daan heeft liefdesverdriet om Robin. Janine wil graag weten wat andere flatbewoners van Agaath vinden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6581

Afl. 6581

Shanti moet met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Julian slaat alle hulp af die hem geboden wordt. Merel heeft er moeite mee als Lynn haar troost. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6580

Afl. 6580

Het lukt Janine niet om contact te krijgen met Agaath. Nina's ergernis groeit. Terwijl Julian zijn woede niet kan onderdrukken, is Saskia liefdevol voor Steef. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6579

Afl. 6579

Laura en Henk vinden ongeopende enveloppen van de belastingdienst. Rik geniet van zijn vrijgezellenbestaan. Nina en Shanti gaan met Bing en Mare mee naar de Veluwe.