RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Afl. 130

Afl. 130

Jan Kooijman interviewt Channing Tatum. Tim Douwsma in de studio met groot nieuws. Hoe gaat het verder met Maxime en Anton in GTST? Chef'Special op avontuur in Amerika. 

RTL Boulevard Afl. 129

Afl. 129

Hans Teeuwen gaat de muziekwereld in met popalbum. Wie staan er allemaal op de nieuwe GTST-castfoto? BN'ers bij de opening van de nieuwe Eftelingachtbaan. 

RTL Boulevard Afl. 128

Afl. 128

Volendam rouwt om het overlijden van Jaap Buijs. Barbie is bevallen van haar zoontje Milano. De mooiste beelden van Concert at Sea. Babette van Veen in de studio over haar terugkeer in GTST. 

RTL Boulevard Afl. 127

Afl. 127

Vechtpartij van Lil' Kleine krijgt een staartje. Eva Simons op bezoek over succes hit Policeman. Liveschakeling met Blof op Concert at Sea. 

RTL Boulevard Afl. 126

Afl. 126

Trijntje is zwanger! Ze vertelt er bij ons over. Timor haalt herinneringen op aan Michael Jackson. Spannend nieuws over Expeditie Robinson. 

RTL Boulevard Afl. 125

Afl. 125

Ophef rondom het nummer Drank & Drugs. Wat gaat er gebeuren in de cliffhanger van GTST? Terminator-interview met Arnold Schwarzenegger. 

RTL Boulevard Afl. 124

Afl. 124

Een exclusief interview met Taylor Swift. Beau Schneider en Senna Borsato over film Code M. Uniek kijkje bij de styling van Wendy met Manon Meijers. 

RTL Boulevard Afl. 123

Afl. 123

Een exclusief interview met Taylor Swift. Beau Schneider en Senna Borsato over film Code M. Uniek kijkje bij de styling van Wendy met Manon Meijers. 

RTL Boulevard Afl. 122

Afl. 122

Lil Kleine & Ronnie Flex scoren met Drank en Drugs. Harry Piekema is terug met stuk op De Parade. Nance komt praten over de nieuwe show Puur Geluk. 

RTL Boulevard Afl. 121

Afl. 121

Van het OM hoeft de afperser van John de Mol niet de cel in. X-factor's Rolf staat op 1 in Latijns-Amerika. Heeft Holleeder nog meer moorden op zijn geweten? 

RTL Boulevard Afl. 120

Afl. 120

Eerste beelden van Katja zoenend met haar nieuwe vlam. Linda komt met een veiling voor de Linda Foundation. Het verhaal over Hufterproef krijgt een staartje. 

RTL Boulevard Afl. 119

Afl. 119

GTST ook de komende vier jaar bij RTL. Di-Rect viert jubileum op bijzondere manier. EO slaat plank mis met Hufterproef. Isa Hoes interviewt Sandra Bullock. 

RTL Boulevard Afl. 118

Afl. 118

Terugblik op eerste weekend Groots met Guus. Michiel Huisman over zijn 'Age of Adaline' avontuur. Elvira Out tot haar eigen verbazing uit GTST gezet. Exclusieve beelden van drugsinval in Tilburg. 

RTL Boulevard Afl. 117

Afl. 117

Pinkpop is begonnen! We hebben de eerste beelden. Thijs Römer schrijft roman over showbizzwereld. De derde Wendy over vrijheid en ambitie. 

RTL Boulevard Afl. 116

Afl. 116

Peter R. vertelt over de zaak tegen Facebook. Tjitske Reidinga in haar nieuwe toneelstuk. Beau van Erven Dorens tekent contract bij RTL. 

RTL Boulevard Afl. 115

Afl. 115

Exclusief: achter de schermen bij 'Groots Met Een Zachte G' met Guus. Marco Borsato live bij Friends for War Child Het laatste nieuws rondom liquidatie Zaandam. 

RTL Boulevard Afl. 115

Afl. 115

Exclusief: achter de schermen bij 'Groots Met Een Zachte G' met Guus. Marco Borsato live bij Friends for War Child Het laatste nieuws rondom liquidatie Zaandam. 

RTL Boulevard Afl. 114

Afl. 114

Een heftige liquidatie in Zaandam. André Hazes jr. gaat in op privéleven. O'G3NE ontmoet Olly Murs. 

RTL Boulevard Afl. 113

Afl. 113

Jan Smit verrast zijn zusje Monique. Superkids-winnares Zoë dolgelukkig met overwinning. Anouk brengt muzikale ode aan haar vriend. Henk reageert op exit voorstelling Jochem Myjer. 

RTL Boulevard Afl. 112

Afl. 112

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 111

Afl. 111

Albert West is op 65-jarige leeftijd overleden. Guus Meeuwis in de studio over zijn concerten. We kijken vooruit naar nieuwe film 'Jurassic World'. Ali B over zijn nieuwe avontuur: The Voice Kids. 

RTL Boulevard Afl. 110

Afl. 110

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 109

Afl. 109

De transformatie van Bruce naar Caitlyn Jenner. We waren bij de première van Rendez-Vous. Jim Bakkum op bezoek over de nieuwe Mega Mindyfilm. 

RTL Boulevard Afl. 108

Afl. 108

Het doek is gevallen voor Carlo en Irene. De Toppers hebben hun concertreeks afgerond. Nederlands bekendste dj's bij The Flying Dutch. 

RTL Boulevard Afl. 107

Afl. 107

Carlo en Irene in de studio over laatste Life4You. Colin vertelt over de nieuwste snufjes van Google. Sunnery en Ryan doen mee aan de Flying Dutch. 

RTL Boulevard Afl. 106

Afl. 106

Slachtoffer Gerard Joling is er ernstig aan toe. Dan Karaty over 'So You Think You Can Dance' in de VS. Dj Hardwell spreekt Minionsfilm in. 

RTL Boulevard Afl. 105

Afl. 105

Gerard Joling aangeslagen door aanrijding. Utopiaan Joey vertelt over zijn vertrek. De toekomst van Boer Geert en zijn Hetty. 

RTL Boulevard Afl. 104

Afl. 104

Ruud Feltkamp zit niet stil tijdens z'n GTST-pauze. Dirk Zeelenberg benoemt tot trouwambtenaar. Michiel Huisman en de Game of Thrones-tentoonstelling. Richard Groenendijk over Jopie Parlevliet. 

RTL Boulevard Afl. 103

Afl. 103

Alle gebeurtenissen bij de Songfestivalfinale. Guus Meeuwis speelt de Royal Albert Hall plat. Feestelijke aftrap van de concertreeks van De Toppers. 

RTL Boulevard Afl. 102

Afl. 102

Doorpas van Guus Meeuwis met stylist Manon Meijers. De Toppers zetten de puntjes op de i voor de shows. Rick Nieman neemt vandaag afscheid van het RTL Nieuws. 

RTL Boulevard Afl. 101

Afl. 101

Marco en Jada Borsato gaan samen op reis voor War Child. Op setbezoek bij het nieuwe seizoen van Bluf. Daan Schuurmans op een roze wolk. 

RTL Boulevard Afl. 100

Afl. 100

Al het nieuws rondom Trijntje Oosterhuis. Wij spraken Let It Go-zangeres Idina Menzel. De mannen van Draadstaal in de studio. 

RTL Boulevard Afl. 99

Afl. 99

Vanavond is het erop of eronder voor Trijntje. Winnares Singer-songwriter is beduusd. YouTube-ster Enzo Knol in Cannes. 

RTL Boulevard Afl. 98

Afl. 98

Al het nieuws vanaf het Songfestival in Wenen. Kenny B presenteert zijn album in de Melkweg. Herman en Martijn gaan barbecueën in nieuwe show. 

RTL Boulevard Afl. 97

Afl. 97

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 96

Afl. 96

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 95

Afl. 95

Trijntjes repetitie is tot nu toe het best bekeken. Nederlandse Billy Elliot naar Engeland. De gezondheidsperikelen van de familie Froger. 

RTL Boulevard Afl. 94

Afl. 94

Guus Meeuwis vertelt over zijn duet met Kenny B. De toekomst van Chantal Janzen bij onze oosterburen. Het nieuwe album van The Common Linnets. 

RTL Boulevard Afl. 93

Afl. 93

Laatste nieuws over Trijntje Oosterhuis in Wenen. Huwelijksnieuws vanuit Volendam. De toekomstplannen van Chantal Janzen in Duitsland. 

RTL Boulevard Afl. 92

Afl. 92

De onderbroekenshoot van Everon Jackson Hooi. Merel Westrik blikt terug op 1 jaar bij RTL Nieuws. Roy Donders showt zijn nieuwe clip. 

RTL Boulevard Afl. 91

Afl. 91

Erica Terpstra verbreekt haar mediastilte. Dennis Weening bezoekt kankerpatiënt Nathaniel. Collin geeft zijn mening over de Apple Watch. 

RTL Boulevard Afl. 90

Afl. 90

Steeds minder circusacts op het Songfestival. Hoe combineert Thekla Reuten haar zwangerschap met de opnames van de serie 'Tessa'? Ben Saunders ernstig in problemen na mishandeling verkeersregelaar. 

RTL Boulevard Afl. 89

Afl. 89

We volgen MainStreet bij Bevrijdingsfestivals. De Nederlandse zwaardvechter in 'Game of Thrones'. Erica Greenfield over haar Duitse avontuur. 

RTL Boulevard Afl. 88

Afl. 88

Natalie La Rose vindt veel steun bij haar familie. De reden van Marc-Marie om te stoppen met theater. Marc van der Linden met al het royalbabynieuws. 

RTL Boulevard Afl. 87

Afl. 87

Floortje in shock om vermissing poolreizigers. MainStreet aan de desk met nieuwe EP en clip. Wat vindt John de Mol van de trouwplannen van Johnny? 

RTL Boulevard Afl. 86

Afl. 86

Rick Nieman stopt als presentator van het RTL Nieuws. Een verrassing voor de fans van Trijntje. Afperser De Mol wilde geld voor een goed doel. 

RTL Boulevard Afl. 85

Afl. 85

Waarom geven we voor de ene actie meer dan voor de andere? Ruud de Wild neemt op gepaste wijze afscheid. We zijn bij de verjaardag van Gerard Joling. 

RTL Boulevard Afl. 84

Afl. 84

Gordon is klaar voor een nieuw seizoen Hotter Than My Daughter. \ 

RTL Boulevard Afl. 83

Afl. 83

Liveschakeling met 538 Koningsdag. Het imperium van Roy Donders barst uit zijn voegen. Bruce Jenner wil echt een vrouw worden. De Koningsdag van Wibi, Nielson en Enzo Knol. 

RTL Boulevard Afl. 82

Afl. 82

Marc van der Linden over koningsspelen en lintjes. Lau G. is dood nadat hij gisteren levenslang kreeg. Carlo Boszhard komt langs met twee Superkids. 

RTL Boulevard Afl. 81

Afl. 81

Het succes van Natalie La Rose in Amerika. Nieuwe aantijgingen tegen Willem Holleeder. Marco Borsato onthult zijn nieuwe wassen beeld. 

RTL Boulevard Afl. 80

Afl. 80

Leven Dan Karaty op zijn kop door zijn zieke zoontje. MainStreet neemt Anne Frank-clip op. Manon Meijers lacht hard om liefdesroddel Thijs. 

RTL Boulevard Afl. 79

Afl. 79

Enzo Knol zwaar beveiligd op Koningsdag in Assen. Sexy outfits bij de première van 'De Ontsnapping'. Alle plannen van Heleen van Royen voor haar trouwdag. 

RTL Boulevard Afl. 78

Afl. 78

Meerdijk is in shock na dood Ardil in GTST. Wie siert de cover van de nieuwe L'Homo? Irene Moors vertelt hoe het gaat na haar val. 

RTL Boulevard Afl. 77

Afl. 77

RTL Boulevard feest met jubilerende Edwin Evers. GTST's Ludo en Janine over hun eigen programma. Beau van Erven Dorens vertelt over zijn vertrek bij SBS. Interview met de zwaarste kandidaat ooit van Obese. 

RTL Boulevard Afl. 76

Afl. 76

De problematische The Voice Kids-finale van Wendy. Dave Roelvink is bang voor vervuilde tattoo-inkt. Jan Smit laat zijn nieuwe clip zien. 

RTL Boulevard Afl. 75

Afl. 75

Nick en Simon nemen het op tegen Jurk! Jan Smit opent zijn eigen stadion in Volendam. Michiel Huisman schittert in 'Age of Adeline'. 

RTL Boulevard Afl. 74

Afl. 74

Johnny de Mol onder de indruk van talenten in Superkids. DJ Hardwell spreekt Minion-film in. Ellen ten Damme nog in shock na inbraak. Dotan voegt zich bij jury Beste Singer/Songwriter. 

RTL Boulevard Afl. 73

Afl. 73

Beau Schneider is blij dat Tim trouwt in GTST. Modellen uit de kleren voor Everon Jackson Hooi. De verslagen Emile Ratelband reageert op dood Gitta. 

RTL Boulevard Afl. 72

Afl. 72

Jeroen heeft eindelijk groen licht voor Wit Licht! Alle coaches van The Voice Kids schuiven aan. John Williams: \ 

RTL Boulevard Afl. 71

Afl. 71

Volgens geruchten is Doutzen Kroes bedrogen. Ladies of Soul steunen Trijntje voor Songfestival. Juvat Westendorp over de brand in zijn dansstudio. 

RTL Boulevard Afl. 70

Afl. 70

Teleurstelling bij de zangers van The Passion. Carice en Michiel zijn fan van elkaars personages. Gerard Joling had internationaal kunnen gaan. Jochem Myjer beleeft jongensdroom in Carré. 

RTL Boulevard Afl. 69

Afl. 69

Johnny de Mol hangt de goede fee uit in 'De Wensboom'.Op de set bij het vervolg van 'Gouden Bergen'. The Voice Kids-finalisten en coaches in Disney. 

RTL Boulevard Afl. 68

Afl. 68

De sterren vieren massaal Pasen. Zo vader, zo zoon met Toni en Tony Peroni. Koffertjesdrama in Miljoenenjacht 

RTL Boulevard Afl. 67

Afl. 67

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 66

Afl. 66

Boer Geert baalt van papegaaien in de media. Live in Enschede bij 'The Passion'. De eerste beelden van 'Adam Zoekt Eva'. Allereerste interview met André Hazes jr en zijn geliefde. 

RTL Boulevard Afl. 65

Afl. 65

Kenny B laat bejaarden swingen. We nemen een kijkje op de set van Mannenharten 2. De Toppers komen met een bijzondere verrassing. 

RTL Boulevard Afl. 64

Afl. 64

Smullen bij de première van 'Bloed, Zweet en Tranen'. Stress bij 'The Passion' door de hevige storm. Miss Montreal komt met eigen festival. 

RTL Boulevard Afl. 63

Afl. 63

Wesley reageert op zwangerschap Yolanthe. Jan Smit uit zijn liefde voor zoon Senn in een liedje. Nieuws bij de afterparty van Boer Zoekt Vrouw. 

RTL Boulevard Afl. 62

Afl. 62

Exclusief interview met Rihanna en Jim Parsons. Stroomstoring treft tal van tv-programma's. Vivian Reijs gaat trouwen. 

RTL Boulevard Afl. 61

Afl. 61

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 60

Afl. 60

Wie houdt het niet droog bij Kids' Choice Awards? Jeremy Clarkson is de laan uitgestuurd door de BBC. Het laatste nieuws rondom de Holleeder-tapes.