RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Afl. 59

Afl. 59

Jan Smit geeft inkijkje in 'De Winter Voorbij'. Jubilerende Marco Borsato vertelt over zijn documentaire. John van den Heuvel over belastende verklaringen Willem Holleeder. 

RTL Boulevard Afl. 58

Afl. 58

Floortje Dessing is spelleider bij 'De Zeven Zeeën'. The Script tindert erop los. K3 brengt ode aan de fans met videoclip. 

RTL Boulevard Afl. 57

Afl. 57

GTST's Marjolein Keuning doet boekje open over de zoen met Juvat. Dirk en Carly in aanloop naar de laatste Divorce. Bijzondere klus voor Jeroen van der Boom. 

RTL Boulevard Afl. 56

Afl. 56

K3: the day after. Linda de Mol hoopt op mega succes met haar nieuwe serie 'Familie Kruys'. Michiel Huisman schittert op de rode loper van de Game of Thrones-première. 

RTL Boulevard Afl. 55

Afl. 55

Wendy laat zien wie haar trouwjurk heeft gekregen. Art Rooijakkers laat heftige beelden van zijn Irak-reis zien. Dionne Stax bereidt zich voor op haar schermvrouwdebuut. 

RTL Boulevard Afl. 54

Afl. 54

De aanloop naar de verkiezingen met Mark Rutte. Moordende concurrentie in het nieuwe seizoen van 'Penoza'. De reactie van Fernando Ricksen op het ruziefilmpje. 

RTL Boulevard Afl. 53

Afl. 53

Het gezinsleven van Jim Bakkum. Herman en Martijn geschrokken door brand. De dancehit van Wibi Soerjadi. 

RTL Boulevard Afl. 52

Afl. 52

We bekijken de eerste beelden van Marco Borsato's documentaire. Tim Douwsma schittert in de musical 'Grease' als Danny Zuko. Hij onthult dat hij op z'n elfde al optrad als Danny. Carlo en Irene staan aan de desk. 

RTL Boulevard Afl. 51

Afl. 51

Trijntje showt de clip van haar songfestivallied 'Walk Along'. Katja toont beelden van 'Katja´s Bodyscan'. John de Mol verkoopt Talpa na een heftig jaar. Bizar interview van de vriend van Bobbi Kristina bij Dr. Phil. 

RTL Boulevard Afl. 50

Afl. 50

Veel steun voor geschorste Jeremy Clarkson. Hoe ziet de toekomst van Doutzen Kroes eruit? Groot nieuws van Everon Jackson Hooi. 

RTL Boulevard Afl. 49

Afl. 49

Ontwakende Nina zorgt voor grote shock in GTST. 16-jarige Mila mocht op het podium bij Katy Perry. The Passion garant voor hemels avondje tv. 

RTL Boulevard Afl. 48

Afl. 48

Zweten en rondjes rennen met Gordon. Verbitterde reacties van de afvallers van 'Boer Zoekt Vrouw'. Colin van Hoek in Berlijn voor de iWatch van Apple. 

RTL Boulevard Afl. 47

Afl. 47

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 46

Afl. 46

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 45

Afl. 45

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 44

Afl. 44

Sam Smith vertelt over zijn dieet, de liefde en muziek. Peter R. over zaak afperser van familie De Mol. De Toppers onthullen gastartiesten concertreeks. 

RTL Boulevard Afl. 43

Afl. 43

'The Voice Kids' met Chantal Janzen is een succes. Wendy van Dijk schaamt zich voor 'Moordvrouw'. Champagne voor 21-jarige Justin Bieber. 

RTL Boulevard Afl. 42

Afl. 42

Bioloog Freek Vonk weet wat goed voor je is. Huilende Chris Zegers bij afscheid 'Wie Is De Mol'. Nielson laat het eerste stuk van zijn nieuwe clip zien. 'Alles Mag Op Vrijdag' met Pip Pellens en Gerard. 

RTL Boulevard Afl. 41

Afl. 41

Een RTL-presentatrice is zwanger. Katja geeft zichzelf bloot in Bodyscan. Blijft boer Theo echt alleen achter? 

RTL Boulevard Afl. 40

Afl. 40

20 Jaar lief en leed van Janine en Ludo in GTST. Backstreet Boys geven zich bloot in eigen documentaire. We bekijken de eerste beelden van Jan Smits muziekprogramma 'De Winter Voorbij'. 

RTL Boulevard Afl. 39

Afl. 39

Het paard van War Horse krijgt les van Anky van Grunsven. Rens Kroes schuift aan over 'Bizarre eters'. De Cast van 'Zwarte Tulp' geeft ons een inkijkje in de serie. 

RTL Boulevard Afl. 38

Afl. 38

Alles over de uitreiking van de Oscars. Een exclusieve rondleiding bij festival van Armin. Lachen, gieren, brullen bij 'Alles Mag op Vrijdag'. 

RTL Boulevard Afl. 37

Afl. 37

Martine Sandifort baalt van vertrek uit 'Wie Is De Mol?'. Sjors van der Panne staat vijf keer in het Concertgebouw. Er is een interview met Bradley Cooper over de film 'American Sniper'. 

RTL Boulevard Afl. 36

Afl. 36

André Hazes jr. had Waylon al lang op zijn verlanglijstje staan voor 'Holland Zingt Hazes'. Een droom komt uit voor Jan Kooijman. Hij mag zijn idool Paolo Nutini interviewen. Marlin Weerdenburg geniet volop van de 'Wie Is De ... 

RTL Boulevard Afl. 35

Afl. 35

OG3NE neemt hun tweede single op. Art Rooijakkers bereidt zich voor op zijn reis naar Irak. Symphonica in Rosso mogelijk met Marco Borsato. 

RTL Boulevard Afl. 34

Afl. 34

Nieuwe presentatrice Eline maakt haar debuut bij 'So You Think You Can Dance'. Nieuwe single Van Velzen met invloeden uit Congo. Martijn Krabbé en Herman den Blijker naar Mongolië. 

RTL Boulevard Afl. 33

Afl. 33

De steamy relatie tussen Aysen en Sjoerd in GTST. Anita Witzier in psychiatrische instelling. Gerard en Gordon hebben een ouderwetse bitchfight. 

RTL Boulevard Afl. 32

Afl. 32

De Ladies of Soul geven een kijkje achter de schermen. 't Schaep komt terug, maar zonder Carry Tefsen. De eerste beelden van The Voice Kids komen voorbij. 

RTL Boulevard Afl. 31

Afl. 31

Nick en Simon aan vertellen over hun nieuwe theatertour. De serie 'Better Call Saul' is nu al legendarisch. Boerin Agnes leeft mee met boerin Bertie. 

RTL Boulevard Afl. 30

Afl. 30

YouTube-ster Enzo Knol onder vuur. Rob Geus is woest om adoptieverhaal. Constanza Breukhoven opnieuw voor de rechter. 

RTL Boulevard Afl. 29

Afl. 29

Monique Smit begint zwanger aan theatertour. Brad en Angelina adopteren nog een kindje. Martin Garrix trapt zijn wereldtour af. 

RTL Boulevard Afl. 28

Afl. 28

Nederlandse tint aan de Grammy's door Tiësto en Timor. 'Boer Zoekt Vrouw'-afvallers vertellen voor het eerst hun verhaal. We bekijken de eerste beelden van de nieuwe film van Isa Hoes. Moeder Frans Bauer in tranen na eerste ... 

RTL Boulevard Afl. 27

Afl. 27

Fedde Le Grand is in de studio. Eerste concert Frans Bauer na de dood van zijn vader. Michiel Veenstra vertelt aan de telefoon over zijn val. 

RTL Boulevard Afl. 26

Afl. 26

Miro en Everon uit GTST vertellen over hun goede band. We nemen een kijkje in de keuken bij het restaurant van Guus Meeuwis. Michiel Veenstra breekt zijn been na val in radiostudio. 

RTL Boulevard Afl. 25

Afl. 25

Nick en Simon gaan terug in de tijd bij hun theatertour. Familie ruziet om de erfenis van Bobbi Kristina Brown. Jan Versteegh timmert hard aan de weg. 

RTL Boulevard Afl. 24

Afl. 24

Jan Kooijman live bij de 100% NL Awards. Maik de Boer bij het feestje van Willeke Alberti. Halina Reijn vertelt openhartig over haar stalker. 

RTL Boulevard Afl. 23

Afl. 23

Het spektakel van Katy Perry bij de Superbowl. De dochter van Whitney Houston ligt in het ziekenhuis. Viktor Brand ligt uit 'Wie Is De Mol'. 

RTL Boulevard Afl. 22

Afl. 22

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 21

Afl. 21

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 20

Afl. 20

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 19

Afl. 19

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 18

Afl. 18

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 17

Afl. 17

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 16

Afl. 16

Eric van Tijn is zich van geen kwaad bewust rondom plagiaatrel. De film 'Michiel de Ruyter' gaat bijna in première. We schakelen live over met de Vrienden van Amstel Live. 

RTL Boulevard Afl. 15

Afl. 15

Droom Arie Boomsma gaat in vervulling met zijn eigen sportschool. Door Het Oog Van De Naald op zoek naar naaitalent. The Sun stopt met Page 3 girl; een model schuift aan. 

RTL Boulevard Afl. 14

Afl. 14

Spannende onthullingen op de première van 'Homies'. Gerard Joling wordt in het zonnetje gezet. Victor Mids reageert op kritiek Mind Fuck. 

RTL Boulevard Afl. 13

Afl. 13

Het gezin van Barbie en Michael wordt binnenkort uitgebreid met nog een kleine spruit. Met de drie maanden echo in the pocket stond het stel ons graag te woord. Nicolette van Dam was er vroeg bij vanmorgen op Schiphol. Vanavond ... 

RTL Boulevard Afl. 12

Afl. 12

We blikken samen met Giel Beelen en Kensington vooruit op het Eurosonic Noorderslag festival. Thomas Berge brengt een lied uit over de aanslagen in Parijs. De Citotoets staat voor de deur! Naar welke middelbare school gaat prin ... 

RTL Boulevard Afl. 11

Afl. 11

Anouk zegt eindelijk ja tegen 'The voice of Holland'. Frans Molenaar naar zijn laatste rustplaats. Rob de Nijs verrast Jan Smit. 

RTL Boulevard Afl. 10

Afl. 10

De redactie van Charlie Hebdo is strijdbaarder dan ooit en lanceert vandaag een gloednieuwe editie. Acteur Alex Klaasen zet een nieuw typetje neer en krijgt daarmee weer de lachers op zijn hand.Er breekt een nieuw tijdperk aan ... 

RTL Boulevard Afl. 9

Afl. 9

Monique Sluyter biedt 'overleden' Addy excuses aan. We bespreken de tips van Hans Teeuwen voor vrede en verzoening. Lies Visschedijk verscheen smoorverliefd op de rode loper. 

RTL Boulevard Afl. 8

Afl. 8

De modewereld staat stil bij de dood van couturier Frans Molenaar. GTST sterren Ruud Feltkamp en Gaby Blaaser vertellen over hun stomende verhaallijn in de populaire serie. Sven Kramer sleepte afgelopen weekend voor de zevende ... 

RTL Boulevard Afl. 7

Afl. 7

Evelien Bosch baalt enorm van haar vertrek uit 'Wie Is De Mol?'. Isa Hoes voelt zich sterker dan ooit. Sanne Hans vertelt over Paskal. 

RTL Boulevard Afl. 6

Afl. 6

De trotse winnaars van de Musical Awards komen aan de desk. We verrassen de genomineerden van de 100% NL Awards. De media reageert geschokt op de aanslag in Parijs. 

RTL Boulevard Afl. 5

Afl. 5

Peter R. de Vries vertelt over de aanslag op een Frans tijdschrift. Is de rol van Christophe Haddad in GTST alweer uitgespeeld? Verdrietig nieuws voor Frans Bauer. 

RTL Boulevard Afl. 4

Afl. 4

Smaakpolitie Rob Geus wordt beticht van vuil spel. Andy en Melisa schakelen de hulp in van Jo Frost. Heeft boer Tom stiekem al een vrouw? 

RTL Boulevard Afl. 3

Afl. 3

Chantal neemt voorlopig afscheid van het toneel. Wat gebeurde er in 'Boer Zoekt Vrouw' toen Yvon wegging? Alles over de nieuwe fitnesshype Barre. 

RTL Boulevard Afl. 2

Afl. 2

De Top 40 blaast vandaag vijftig kaarsjes uit. Een baby terroriseert het mannenhuishouden in 'Divorce'. Pieter Derks baalt van zijn vertrek uit 'Wie Is De Mol?'. 

RTL Boulevard Afl. 1

Afl. 1

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 261

Afl. 261

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 260

Afl. 260

John de Mol blikt terug op een jaar 'Utopia'. Een vooruitblik op de oudejaarsspecial van 'Ik Hou van Holland'. De indrukwekkende bestemmingen van Floortje Dessing. De Top 2000 van dit jaar nadert de ontknoping. 

RTL Boulevard Afl. 259

Afl. 259

Schaatskampioen Sven Kramer schuift vanavond aan. Harry Piekema gaat de AH-crew missen. Een vooruitblik op het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?'. 

RTL Boulevard Afl. 258

Afl. 258

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 257

Afl. 257

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 256

Afl. 256

Vooruitblik met Robert ten Brink op de Kerstspecial van 'All You Need Is Love'. 

RTL Boulevard Afl. 255

Afl. 255

Lachen, gieren en brullen bij 'Ranking the Stars'. Het muzikale jaar van Dotan wordt in beeld gebracht. Een vooruitblik op de reünie van De Lama's. 

RTL Boulevard Afl. 254

Afl. 254

We laten kerstige foto's van de Oranjes vanuit Argentinië zien. De zingende zusjes van O'G3NE schuiven aan. Een vooruitblik op de reünie van De Lama's. 

RTL Boulevard Afl. 253

Afl. 253

Mark Rutte vertelt over zijn kerstplannen. Er is een liveschakeling met Wendy en Martijn bij 'The voice of Holland'. Pip Pellens en Barbara Sloesen vertellen over hun lesbische verhaallijn in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. BN' ... 

RTL Boulevard Afl. 252

Afl. 252

Al tien jaar lang kijken miljoenen mensen naar de zoektocht naar de liefde van boeren in 'Boer Zoekt Vrouw'. Samen met cupido Yvon Jaspers blikken we terug op het rijke verleden van het programma. De ophef rondom de film 'The I ... 

RTL Boulevard Afl. 251

Afl. 251

Nederland is positief over het songfestivallied van Trijntje. René en Natasja Froger tuigen een kerstboom op. We laten unieke beelden van GTST zien. 

RTL Boulevard Afl. 250

Afl. 250

Tiësto maakt een dancemix voor de fonteinshow in de Efteling. We laten de betoverende beelden van de bruiloft van Chantal Janzen zien. Ferry Doedens vertelt over Lucas Sanders in 'Goede Tijden Slechte Tijden'. 

RTL Boulevard Afl. 249

Afl. 249

Nadat Yolanthe Sneijder-Cabau te gast was bij 'RTL Late Night' ontplofte Twitter over haar uiterlijk. Wat is er met het gezicht van Yolanthe gebeurd? We laten dé trouwjurk van Chantal Janzen zien. Jan Roos veroorzaakt opheft ...