Nederland 1 Nederland 2 Nederland 3 RTL 4 RTL 5 NET 5 SBS 6 RTL 7 RTL 8 Veronica

Divorce

Scheiden is lijden, of toch niet? Urenlang telefoneren met je beste vriendin, uithuilen bij een goed glas wijn, eindeloos klagen over die vreselijke ex van je; het klinkt gescheiden vrouwen vast niet onbekend in de oren. Maar hoe gaan mannen om met een scheiding? Biertje pakken in de kroeg, schouderklopje en weer doorgaan? Of toch niet? Vanaf zondag 16 december komt RTL 4 met ‘Divorce’, dé nieuwe Nederlandse dramaserie over scheiden, die wordt geproduceerd door Talpa Fictie, hetzelfde creatieve team van ‘Gooische Vrouwen’. ‘Divorce’ is bedacht door Linda de Mol.

Divorce Afl. 12

Afl. 12

Bij Els slaan de stoppen door. Boudewijn krijgt het beste nieuws in tijden te horen van Sophie. Joris blijft in shock achter als Joyce hem laat weten dat ze naar Griekenland emigreert. En ze gaat niet alleen. 

22 Maart 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 11

Afl. 11

Els en Tamar spannen samen om David een poot uit te draaien. Joris vindt een manier om van Theo de Ridder af te komen, maar dat is niet zonder gevaar. Boudewijn krijgt het slechtste nieuws in tijden te horen als hij verneemt wa ... 

15 Maart 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 10

Afl. 10

Boudewijn moet als oppas fungeren zodat Sophie naar Parijs kan gaan. Boudewijn loopt een blauwtje. Alles zit de drie vrienden tegen en dan komt Joris ook nog eens in aanraking met de politie door zijn nieuwe bijbaan. 

08 Maart 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 9

Afl. 9

Els is er medeverantwoordelijk voor dat de scheiding erg voordelig uitvalt voor Tamar als ze op het moment suprÃÂȘme een zeker kunstje ten uitvoer brengt. Davids wilde verhalen over Els wakkeren bij Boudewijn allerlei gevoelen ... 

01 Maart 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 8

Afl. 8

Boudewijn boekt eindelijk een succesje bij Sophie als hij haar samen met zijn twee zonen Bart en Bas weet te verrassen. Het lukt David niet om Els op andere gedachten te brengen, vooral niet tijdens hun boswandeling. 

22 Februari 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 7

Afl. 7

David en Tamar worden geconfronteerd met hun (v)echtscheiding als hun dochter Naomi in het ziekenhuis belandt. De drie vrienden sturen iemand op Pieter af om hem voor eens en voor altijd aan de schandpaal te kunnen nagelen. 

15 Februari 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 6

Afl. 6

Boudewijn is erg succesvol op Tinder. David niet. Joris' bange vermoedens wat betreft Joyce worden keihard bevestigd. De drie vrienden gaan naar een mannencursus om weer echt man te worden, en dat kunnen ze alle drie heel goed ... 

08 Februari 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 5

Afl. 5

Joris vindt het maar niets als zijn moeder Hetty iets begint met een louche vastgoedman. David gaat op onderzoek uit of Sam wel zijn eigen zoon is. Boudewijn belandt na lang droog te hebben gestaan tot zijn geluk in een triootje. 

01 Februari 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 4

Afl. 4

David komt er tot zijn ontsteltenis achter dat zijn zoon Sam een erg hoog IQ heeft terwijl hij zelf bijzonder gemiddeld scoort. Boudewijn heeft besloten om niet meer met Sophie te praten, letterlijk. 

25 Januari 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 3

Afl. 3

Davids secretaresse Els is 25 jaar in dienst en verwacht een bijzonder cadeau. David is het straal vergeten, maar maakt het ruimschoots goed. Joris maakt zich grote zorgen over Joyce als moeder. En de drie vrienden ontpoppen zi ... 

18 Januari 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 2

Afl. 2

Als David aankondigt dat hij er echt niet meer in gelooft, stelt Tamar relatietherapie voor bij de vermaarde Cor Cornelis. Boudewijn neemt wraak door een selfie met een dame op Facebook te zetten. En David heeft groots nieuws v ... 

11 Januari 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 1

Afl. 1

Boudewijn laat Sophie uitzoeken wat ze nou precies met zijn broer Pieter heeft. Joyce heeft zo haar behoeftes, maar of Joris hier zo'n zin in heeft? De drie vrienden zoeken elkaar weer op en uiten hun frustraties op een gemeens ... 

04 Januari 2015
Niet Gratis
Divorce Afl. 12

Afl. 12

Joris wordt helemaal gek van de paniek van Joyce over de aanstaande bevalling. David en Tamar organiseren een feestje voor de zestiende verjaardag van hun dochter en komen dichter tot elkaar. Sophie wil officieel scheiden van B ... 

01 Juni 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 11

Afl. 11

David en Tamar willen samen rust voor het gezin en kamperen in hun eigen tuin. Joris probeert voortdurend Joyce te kalmeren vanwege de aanstaande bevalling. Boudewijn raakt in de ban van een interieurverzorgster. 

25 Mei 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 10

Afl. 10

De drie mannen besluiten een nieuwe start te maken. Joris bereidt zich voor op de geboorte van de tweeling. Boudewijn hoopt via een mediator beter contact te krijgen met Sophie. David maakt korte metten met de minnaar van Tamar. 

18 Mei 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 9

Afl. 9

David verdraagt de verhouding niet tussen Tamar en de gymnastiekleraar van hun dochter. Desiree verlaat David. Boudewijn mag haar huis verkopen en doet dat op een wel heel aparte wijze. De drie moeten alles op alles zetten om d ... 

11 Mei 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 8

Afl. 8

Boudewijn heeft dringend geld nodig en kan bij Joris in de bouw komen werken. Dat gaat niet van harte. David wordt heen-en-weer geslingerd tussen de zorgen om zijn gezin en zijn verliefdheid op Desiree. 

04 Mei 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 7

Afl. 7

Boudewijn en David worstelen met de opvoeding van hun kinderen. Zwangere Joyce wordt haast gek zonder Joris en klampt zich aan hem vast. Joris weet niet wat hij moet doen met zijn minnares Simone. 

27 April 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 6

Afl. 6

De drie vrienden gaan in het kader van back to basics kamperen in de Ardennen. De broer van Boudewijn gooit echter roet in het eten en de confrontatie tussen de beide broers komt tot een climax. 

20 April 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 5

Afl. 5

Boudewijn heeft er werkelijk alles voor over om een huis te verkopen. Seks en zaken gaan niet samen tussen David en Tamar. Joris heeft steeds meer moeite met zijn minnares Simone. 

13 April 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 4

Afl. 4

Boudewijn zit in grote financiële problemen en kan Sophie en zijn gezin geen geld meer geven. David en Tamar vallen ineens op elkaar omdat ze juist uit elkaar zijn. De drie vrienden organiseren een etentje voor alle huidige ... 

06 April 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 3

Afl. 3

David wil liefde en geen seks met Desiree. Joris probeert zich staande te houden in het milieu van zijn nieuwe minnares. Een oud schoolvriendinnetje neemt eindelijk wraak op Boudewijn. 

30 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 2

Afl. 2

David doet er alles aan om in de smaak te vallen bij Desiree, terwijl zijn ex-vrouw Tamar in grote geldproblemen zit. Advocate Simone valt als een blok voor Joris. Boudewijn kan niet verdragen dat Sophie omgaat met zijn bloedei ... 

23 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 1

Afl. 1

Boudewijn, David en Joris willen weten of hun ex-vrouwen hen ooit hebben bedrogen. David stort zijn hart uit bij cardiologe Desiree. Joris zit met de zwangere Joyce in zijn maag. Wil hij nou wel of geen tweeling? 

16 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 13

Afl. 13

Als de hond van Sophie en Boudewijn ernstig ziek is, komen Boudewijn en Sophie tot elkaar. David zet alles op alles om Desiree te verleiden en Joyce heeft een schokkende verrassing voor Joris. 

14 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 12

Afl. 12

Joris heeft examenvrees. David heeft ruzie met Tamar over hun vakanties met de kinderen. Sophie betrapt Boudewijn met Leona en eist dat hij het uitmaakt. 

13 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 11

Afl. 11

Boudewijn begint een geheime relatie. David en Desiree leren elkaar beter kennen. Hetty waarschuwt Joris, die weer gevoelens voor Joyce begint te krijgen. 

12 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 10

Afl. 10

Boudewijn moet een kinderfeestje organiseren en hij ontmoet een nieuwe liefde. Als Joyce en Naomi een nachtje komen logeren, lopen de spanningen hoog op. 

11 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 9

Afl. 9

Boudewijn wordt door zijn zoontje geconfronteerd met de consequenties van zijn scheiding. David gaat in zee met een keiharde advocate. Joris gaat opnieuw naar school en er dienen zich kopers aan voor de villa. 

10 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 8

Afl. 8

Sophie vraagt Boudewijn om met haar uit te zoeken wie Emiel heeft aangereden. Joris date met een meisje dat hij helemaal te gek vindt. David en Tamar belanden in een vechtscheiding. 

07 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 7

Afl. 7

Boudewijn heeft moeite met de nieuwe vriend van Sophie. David heeft een intieme ontmoeting met Tamar. Joris blijkt vader te worden en zit daar behoorlijk mee in zijn maag. 

06 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 6

Afl. 6

Boudewijn is hoopvol als Sophie zijn hulp inroept. David gaat in therapie met Tamar. Joris heeft een geheim dat hij angstvallig verborgen houdt voor zijn vrienden. 

05 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 5

Afl. 5

De mannen gaan daten, maar Joris en David hebben hier geen ervaring mee. Davids hart gaat sneller kloppen als hij bij zijn cardiologe is. 

04 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 4

Afl. 4

Als de kinderen komen logeren, moeten de mannen de villa schoonmaken. Joris is in alle staten als zijn hangbuikzwijntje is verdwenen. 

03 Maart 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 3

Afl. 3

Boudewijn heeft er moeite mee dat hij veertig wordt. David komt onder dermate hoge spanning te staan, dat hij letterlijk in elkaar stort. 

28 Februari 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 2

Afl. 2

Boudewijn, David en Joris besluiten samen te gaan wonen. Joyce kan de scheiding niet aan en neemt een dramatische beslissing. 

27 Februari 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 1

Afl. 1

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is één ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen. 

26 Februari 2014
Niet Gratis
Divorce Afl. 13

Afl. 13

Als de hond van Sophie en Boudewijn ernstig ziek is, komen Boudewijn en Sophie tot elkaar. David zet alles op alles om Desiree te verleiden en Joyce heeft een schokkende verrassing voor Joris. 

21 Maart 2013
Niet Gratis
Divorce Afl. 12

Afl. 12

Joris heeft examenvrees. David heeft ruzie met Tamar over hun vakanties met de kinderen. Sophie betrapt Boudewijn met Leona en eist dat hij het uitmaakt. 

14 Maart 2013
Niet Gratis
Divorce David zoent te enthousiast

David zoent te enthousiast

David wil na een romantisch etentje met Desiree haar graag zoenen. Hij doet dat zo onstuimig dat Desiree haar hoofd stoot. 

10 Maart 2013
Gratis
Divorce Divorce Bloopers!

Divorce Bloopers!

Bekijk de leukste bloopers van de acteurs van Divorce. 

10 Maart 2013
Gratis
Divorce Afl. 11

Afl. 11

Boudewijn begint een geheime relatie. David en Desiree leren elkaar beter kennen. Hetty waarschuwt Joris, die weer gevoelens voor Joyce begint te krijgen. 

07 Maart 2013
Niet Gratis
Divorce De slotaflevering, wat gebeurt er?

De slotaflevering, wat gebeurt er?

Als de hond van Boudewijn en Sophie ernstig ziek is, komen Boudewijn en Sophie dichter tot elkaar. David zet alles op alles om Desiree te verleiden en Joyce heeft een schokkende verrassing voor Joris... 

05 Maart 2013
Gratis
Divorce Geen sex voor de wedstrijd?!

Geen sex voor de wedstrijd?!

Joris heeft zojuist zijn examen gehaald en Paula wil hem daar op haar eigen wijze voor feliciteren... 

03 Maart 2013
Gratis
Divorce "Ik kan het uitleggen..."

"Ik kan het uitleggen..."

Sophie betrapt Boudewijn en Leona in suite 208... 

03 Maart 2013
Gratis
Divorce Joris haalt zijn diploma!

Joris haalt zijn diploma!

Joris doet examen en is erg zenuwachtig, maar gelukkig heeft hij een groep aan vrienden meegenomen die hem steunen. 

03 Maart 2013
Gratis
Divorce Afl. 10

Afl. 10

Boudewijn moet een kinderfeestje organiseren en hij ontmoet een nieuwe liefde. Als Joyce en Naomi een nachtje komen logeren, lopen de spanningen hoog op. 

28 Februari 2013
Niet Gratis
Divorce 'Te dikke man in te krap shirt?'

'Te dikke man in te krap shirt?'

David maakt zich klaar voor een date met zijn cardiologe. Hij wil van Hetty weten hoe zijn overhemd staat. Hetty antwoordt eerlijk. 

24 Februari 2013
Gratis
Divorce 'Jullie zijn erger dan wijven!'

'Jullie zijn erger dan wijven!'

Joris en David komen erachter komen dat Boudewijn het doet met de moeder van een vriendje van Max. De twee trekken vinden dit niet zo handig. Maar dan vertelt Boudewijn zijn twee 'vrienden' de waarheid: misschien heeft ... 

24 Februari 2013
Gratis
Divorce Romantiek voor David?

Romantiek voor David?

David en zijn cardiologe gaan voor het eerst op date. Klik het tussen deze twee op romantisch vlak? 

22 Februari 2013
Gratis
Divorce Pijnlijke momenten in Divorce

Pijnlijke momenten in Divorce

In aflevering 11 van Divorce komt Sophie erachter met wie Boudewijn een affaire heeft. En ze is 'not amused'. 

22 Februari 2013
Gratis
Divorce Afl. 9

Afl. 9

Boudewijn wordt door zijn zoontje geconfronteerd met de consequenties van zijn scheiding. David gaat in zee met een keiharde advocate. Joris gaat opnieuw naar school en er dienen zich kopers aan voor de villa. 

21 Februari 2013
Niet Gratis
Divorce 'Ik wil wat laten zien'

'Ik wil wat laten zien'

Naomi toont haar lingerie aan een verbouwereerde Joris. De situatie wordt nog ongemakkelijker als Joyce langsloopt. 

17 Februari 2013
Gratis
Divorce Boudewijn wil indruk maken op Leona

Boudewijn wil indruk maken op Leona

Als Boudewijn op het schoolplein Leona ontmoet, is hij behoorlijk onder de indruk. Hij probeert deze mooie vrouw te versieren. 

17 Februari 2013
Gratis
Divorce Afl. 8

Afl. 8

Sophie vraagt Boudewijn om met haar uit te zoeken wie Emiel heeft aangereden. Joris date met een meisje dat hij helemaal te gek vindt. David en Tamar belanden in een vechtscheiding. 

14 Februari 2013
Niet Gratis
Divorce De mannen krijgen logés!

De mannen krijgen logés!

Zowel de dochter van David als Joyce komen logeren bij de mannen. Het zorgt voor spanningen in de villa. Ondertussen ontmoet Boudewijn de moeder van Max. 

14 Februari 2013
Gratis
Divorce Emoties bij Boudewijn en Sophie

Emoties bij Boudewijn en Sophie

Sophie en Boudewijn gaan met hun zoon naar de kinderpsycholoog. De twee zijn aangedaan als ze zien wat hun zoon doormaakt door de scheiding. 

10 Februari 2013
Gratis
Divorce Joris terug naar school

Joris terug naar school

Joris besluit terug naar school te gaan om goed te leren lezen. Maar dit is nog niet zo makkelijk. Gelukkig wordt hij in zijn klas omringd door mooie vrouwen! 

10 Februari 2013
Gratis
Divorce Afl. 7

Afl. 7

Boudewijn heeft moeite met de nieuwe vriend van Sophie. David heeft een intieme ontmoeting met Tamar. Joris blijkt vader te worden en zit daar behoorlijk mee in zijn maag. 

07 Februari 2013
Niet Gratis
Divorce Joris leert lezen

Joris leert lezen

Je ziet alvast twee scenes uit de negende aflevering van Divorce, waarin Joris leert lezen en er kopers voor het huis blijven te zijn. 

07 Februari 2013
Gratis
Divorce 'Joris is geweldig met zijn tong'

'Joris is geweldig met zijn tong'

David wil weten waarom Joris zo goed presteert bij de vrouwen in bed. Hij besluit dit aan Julia te vragen... 

03 Februari 2013
Gratis
Divorce Divorce: behind the scenes

Divorce: behind the scenes

Hoe gaan de opnames van Divorce in zijn werk? We keken mee op de set. 

01 Februari 2013
Gratis
Divorce Afl. 6

Afl. 6

Boudewijn is hoopvol als Sophie zijn hulp inroept. David gaat in therapie met Tamar. Joris heeft een geheim dat hij angstvallig verborgen houdt voor zijn vrienden. 

31 Januari 2013
Niet Gratis
Divorce Love in the elevator!

Love in the elevator!

David en Tamar poging om zich te verzoenen omwille van de kinderen, loopt uit op seks in de lift. 

27 Januari 2013
Gratis
Divorce Afl. 5

Afl. 5

De mannen gaan daten, maar Joris en David hebben hier geen ervaring mee. Davids hart gaat sneller kloppen als hij bij zijn cardiologe is. 

24 Januari 2013
Niet Gratis
Divorce Joris en David 'on fire'

Joris en David 'on fire'

Joris denkt een intiem momentje voor zichzelf te hebben, totdat zijn moeder de kamer binnenstormt. Ondertussen wacht David op zijn afspraak met de cardioloog, de vrouw die ook zijn hart sneller doet kloppen. 

24 Januari 2013
Gratis
Divorce Promo aflevering 7

Promo aflevering 7

In de nieuwe aflevering van Divorce heeft Joyce een verrassing voor Joris, maar of hij hier nu zo blij mee is? Tamar en David stoppen met therapie en zoeken een andere manier om nader tot elkaar te komen. 

24 Januari 2013
Gratis
Divorce SekscĂšnes: leuk of ongemakkelijk?

SekscĂšnes: leuk of ongemakkelijk?

In de serie Divorce zitten diverse seksscĂšnes. Hoe is het voor de acteurs om deze te spelen. Jeroen, Dirk en Waldemar vertellen hoe het is om voor de camera uit de kleren te gaan. 

21 Januari 2013
Gratis
Divorce Hetty betrapt David en Boudewijn

Hetty betrapt David en Boudewijn

Boudewijn probeert uit te vinden of Joris' penis bijzondere eigenschappen heeft. Terwijl hij met David hierover filosofeert, betrapt Hetty de twee mannen. 

20 Januari 2013
Gratis
Divorce Afl. 4

Afl. 4

Als de kinderen komen logeren, moeten de mannen de villa schoonmaken. Joris is in alle staten als zijn hangbuikzwijntje is verdwenen. 

17 Januari 2013
Niet Gratis
Divorce Promo aflevering 6

Promo aflevering 6

In de zesde aflevering van Divorce gaat David met Tamar in therapie, lijken Sophie en Boudewijn het weer goed met elkaar te kunnen vinden en heeft Joris een date met Merel. 

15 Januari 2013
Gratis
Divorce Backstage bij de regie

Backstage bij de regie

Vincent Schuurman heeft 6 van de 13 afleveringen van Divorce geregisseerd. We nemen een kijkje met hem achter de schermen van de serie. 

13 Januari 2013
Gratis
Divorce 'Mannen praten niet, mannen zwelgen'

'Mannen praten niet, mannen zwelgen'

Creative director Will Koopman heeft samen met Vincent Schuurman de serie Divorce geregisseerd. We spraken haar achter de schermen. Tijdens de opnames werd het haar maar weer eens duidelijk dat mannen toch wel anders in elkaar ... 

13 Januari 2013
Gratis
Divorce Afl. 3

Afl. 3

Boudewijn heeft er moeite mee dat hij veertig wordt. David komt onder dermate hoge spanning te staan, dat hij letterlijk in elkaar stort. 

10 Januari 2013
Niet Gratis
Divorce David stort ineen

David stort ineen

David stort ineen voor de deur van zijn ex Tamar. Enkele ogenblikken later ligt hij in het ziekenhuis. 

10 Januari 2013
Gratis