Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.
Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6361

Afl. 6361

Ludo probeert uit alle macht zijn vriend te redden. Henk stoort zich aan Lydia tijdens een fietstochtje. Lucas en Tiffy zijn het niet eens over de invulling van hun reis. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6360

Afl. 6360

Demi ontmoet de mensen die haar kindje gaan adopteren. Nina helpt Bing ongevraagd met het installeren van een loopband. Janine ontdekt dat er iets is gebeurd tussen Ludo en Richard. Ludo voelt zich onoverwinnelijk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6359

Afl. 6359

Nina is verbouwereerd als Ludo zijn veilinghuis terug wil. Laura en Lydia proberen elkaar te ontlopen, maar Henk staat erop dat ze het goedmaken. Marwan neemt ontslag bij de buurtsuper, tot woede van Sami. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6358

Afl. 6358

Marwan en Julian moeten weer samenwerken in de buurtsuper. Laura en Lydia staan elkaar naar het leven. Daan gaat ervandoor met Louise. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6357

Afl. 6357

Lucas wordt kwaad op Daan. Julian wil inspraak in de keuze van de adoptieouders. Demi gaat samen met Merel naar de bevallingscursus. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6356

Afl. 6356

Bing wordt door Manu aangezet harder te trainen om weer te kunnen lopen. Rik en Shanti denken anders over hun zorg voor Louise. Tiffy aarzelt als Daan toenadering zoekt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6355

Afl. 6355

Daan mag Louise even zien. Rik voelt zich schuldig. Tiffy cijfert zichzelf weg omwille van Daan. Billy is in de war. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6354

Afl. 6354

Laura is eerlijk over haar gevoelens voor Henk. Ludo wordt door Richard en Billy uitgenodigd voor hun eerste veiling. Janine vindt dat hij niet moet gaan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6353

Afl. 6353

Ludo krijgt bezoek van Uccello, waardoor Janines zorgen om Ludo groeien. Het adoptieplan van Sami zorgt voor verdeeldheid. Laura probeert de relatie van Lydia en Henk te lijmen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6352

Afl. 6352

Shanti wil niet dat Rik eerlijk is over Billy's actie. Marwan neemt Lucas in vertrouwen, terwijl Ilyas met moeite zijn mond houdt tegen Jojo. Julian moet dealen met zijn adoptieverleden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6351

Afl. 6351

Shanti kan niet geloven wat Billy heeft gedaan. Ondanks alles, weigeren Rik en Tiffy Daan te laten vallen. Nina en Bing worstelen met intimiteit. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6350

Afl. 6350

Bing zoekt de intimiteit op met Nina. Jojo brengt Ilyas op een idee. Henk weet het allemaal niet meer met de vrouwen. Daan reageert zijn woede af op Shanti, Rik en Tiffy. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6349

Afl. 6349

Het lukt Henk niet om Lydia met rust te laten. Lydia is kwaad op Laura. Demi schrikt van de keuze van haar ouders. Marwan neemt zijn verantwoordelijkheid. Daan vreest dat hij Louise kwijtraakt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6348

Afl. 6348

Demi wil weten hoe Marwan erin staat. Julian vindt het moeilijk om met Saskia over adoptie te praten. Richard baalt van Ludo's reactie, terwijl Ludo Nina en Janine confronteert. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6347

Afl. 6347

Nina smeekt Billy en Richard hun mond te houden. Ilyas weigert het verzoek van Bing. Rik wil Daan beschermen, maar Shanti twijfelt of dat het beste is. Daan voelt zich verraden. Henk confronteert Lydia. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6346

Afl. 6346

Janine roept de hulp van Anton in. Billy schiet Richards grote plannen met het veilinghuis af. Shanti kan niet wachten om Louise op te halen. Tiffy weet niet of ze Daan moet geloven. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6345

Afl. 6345

Julian maakt zich klaar voor het gesprek met Marwan, terwijl Marwan steeds nerveuzer wordt. Ilyas staat op tegen zijn vader. Het lukt Lucas niet om Jojo op te vrolijken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6344

Afl. 6344

Janine wil voorkomen dat Nina eerlijk is over het veilinghuis. Shanti schrikt van de uitslag van de onderzoeken. Bing neemt het voor Jojo op tegenover Ilyas. Laura vertelt Henk dat Lydia niet te vertrouwen is. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6343

Afl. 6343

Shanti en Rik ondergaan een vruchtbaarheidsonderzoek. Saskia en Julian proberen Demi te begrijpen. Janine hoopt dat Anton en Linda voor afleiding kunnen zorgen. Tiffy probeert Daan te laten praten. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6342

Afl. 6342

Nina raakt in paniek over het veilinghuis. Billy voelt zich afgewezen. Demi schrikt als haar ouders besluiten de vader van haar baby overal buiten te houden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6341

Afl. 6341

Nina voelt zich schuldig over de verkoop van het veilinghuis. Billy krijgt de kwetsbare kant van Richard te zien. Laura laat zich door Linda opjutten de waarheid over Lydia te achterhalen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6340

Afl. 6340

Nina is verbijsterd als Janine haar belt. Het zijn spannende momenten voor de familie Sanders. Billy en Richard vieren hun winst. Laura vertelt Henk wat ze gezien heeft. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6339

Afl. 6339

Rik en Shanti geven elkaar de schuld van hun mislukte pogingen om zwanger te worden. Nina kan niet anders dan het veilinghuis verkopen. Ludo ziet zijn leven aan zich voorbij schieten. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6338

Afl. 6338

Janine gelooft het niet als iemand claimt een boodschap van Ludo te hebben gevonden. Ludo leeft op zijn laatste reserves. Shanti kan tijdens haar date met Rik alleen maar aan Louise denken. Marwan vertelt Julian zijn kant van h ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6337

Afl. 6337

Marwan wil terug naar Marokko. Demi voelt zich schuldig. Billy en Richard voeren de druk op. JoJo hoopt dat Ilyas haar nog een kans wil geven. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6336

Afl. 6336

Demi's bekentenis schokt zowel Julian en Saskia, als Marwan. Demi heeft steun aan haar opa. Laura erkent dat ze Henk leuk vindt, maar weigert er iets mee te doen. Nina probeert Billy uit de tent te lokken. Amelie geeft toe aan ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6335

Afl. 6335

Saskia kijkt in Demi's telefoon om te achterhalen wie de vader van haar kindje is. Nina en Amelie krijgen met Billy en Richard te maken. JoJo wil niet langer liegen tegen Sami. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6334

Afl. 6334

Shanti biedt Daan haar excuses aan, terwijl Billy Richard inzet om Daan aan het drinken te krijgen. JoJo probeert Sami weg te werken als hij Bing wil leren kennen nu zij en Ilyas 'verloofd zijn'. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6333

Afl. 6333

Linda kan zichzelf niet vergeven wat er met Anton is gebeurd. Janine raakt geëmotioneerd als ze in Tiffy's podcast vertelt hoe erg ze Ludo mist. Ludo probeert zichzelf in leven te houden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6332

Afl. 6332

Laura voelt zich buitengesloten als ze het geluk van Henk en Lydia ziet. Nina probeert Billy te overtuigen van haar onschuld. Saskia en Julian twijfelen aan Demi's verhaal. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6331

Afl. 6331

Ludo bedenkt een inventieve oplossing in de hoop gered te worden. Nina is niet blij met Richards komst naar de veiling. Shanti wil Louise niet aan Daan meegeven. Bing moet dealen met zijn zwakte. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6330

Afl. 6330

Shanti deelt haar diepe kinderwens met Billy. Amelie hoopt dat Marwan zijn mond houdt. Janine bemiddelt tussen Lydia en Henk. Ludo probeert de aandacht van een vliegtuig te trekken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6329

Afl. 6329

Tiffy geeft Daan de schuld van Antons lot. Linda heeft het gevoel dat zíj de schuldige is. Shanti geniet van haar moederrol. Julian en Saskia kunnen en willen niet geloven wat Demi beweert. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6328

Afl. 6328

Demi ziet op tegen haar afspraak met de psycholoog en krijgt hulp van haar opa. Bing ontneemt Ilyas zijn zeggenschap over BOKS. Nina krijgt twijfels over haar samenwerking met Billy. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6327

Afl. 6327

Judith neemt een rigoureuze beslissing en Linda vreest dat Anton dood is. Henk wil dat Lydia kiest tussen hem en de familie Sanders. Janine eist dat Billy Nina met rust laat. Ludo is niet meer alleen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6326

Afl. 6326

Nina weigert financiële steun van haar moeder. Saskia en Julian proberen Demi te helpen met haar eetprobleem. Terwijl Linda Judith confronteert met Antons verdwijning, probeert Anton zichzelf te bevrijden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6325

Afl. 6325

Het knalt tussen Marwan en Amelie. Saskia's zorgen om Demi's eetgedrag groeien. Shanti ontkent dat ze zich hecht aan Louise. Bing probeert zijn leven op de rit te krijgen na de amputatie. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6324

Afl. 6324

Daan moet van de AA zijn misstappen erkennen. Bing vindt het moeilijk om eerlijk te zijn tegen Nina. Linda en Tiffy zetten alles op alles om Anton te redden. Zijn ze op tijd? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6323

Afl. 6323

Janine schrikt als Amelie wil dat ze schilderijen van Ludo verkoopt. Henk maakt gebruik van Lydia. Richard merkt dat Billy en Nina tegen hem samenspannen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6322

Afl. 6322

Linda schakelt de politie in. Daan gaat naar zijn eerste AA-bijeenkomst. Nina wordt tegengewerkt. Billy wil Richard gebruiken, net zoals hij haar heeft gebruikt. Ludo krijgt bijzonder gezelschap. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6321

Afl. 6321

Merel vreest dat haar zusje een eetprobleem heeft. Lydia is nerveus voor een etentje met de schoonfamilie. Linda en Saskia raken ongerust als Anton verdwenen is. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6320

Afl. 6320

Anton wil dat Linda het gedoe met Judith loslaat. Amelie mist Amir, maar Marwan staat te popelen om zijn plek in te nemen. Tiffy pakt Daan hard aan: komt hij daardoor tot een inzicht? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6319

Afl. 6319

De romantiek tussen Shanti en Rik wordt verstoord door de kleine Louise. Janine doet wat Ludo zou doen. Daan doet een poging van de drank af te blijven. Richard krijgt met Billy's keiharde kant te maken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6318

Afl. 6318

Shanti merkt dat Billy iemand leuk vindt. Richard zoekt een manier om aan geld te komen. Laura voelt zich te veel. Rik zorgt er voor dat Daan geen seconde alleen is 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6317

Afl. 6317

JoJo trekt het niet meer dat Ilyas tegen zijn vader blijft liegen. Laura heeft het gevoel dat Lydia haar plek inneemt in Henks leven. Saskia krijgt te maken met oneerlijkheid binnen het gezin. Linda maakt zich ernstig zorgen om ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6316

Afl. 6316

Marwan wil Amelie versieren. Nina krijgt met negatieve publiciteit te maken. Billy moet de schade beperken die Richard heeft aangericht. Ilyas valt door de mand bij zijn vader. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6315

Afl. 6315

Julian voert een goed gesprek met Demi. Marwan valt voor een nieuw meisje. Nina krijgt een interessant zakelijk voorstel, maar Amelie steekt daar een stokje voor. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6314

Afl. 6314

De familie Verduyn maakt een indrukwekkend filmpje over pesten. Linda zet vraagtekens bij Judiths oprechtheid. Jojo regelt een nieuwe stage voor Ilyas, maar is hij daar wel blij mee? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6313

Afl. 6313

Linda wil dat Anton vertrekt. Billy probeert Shanti over te halen om Louise niet in huis te nemen. Marwan pakt de pester van Demi aan. Saskia merkt dat Demi iets voor haar verbergt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6312

Afl. 6312

Richard en Billy zetten hun klauwen in de familie Sanders. Nina raakt onzeker over haar talent. Linda confronteert Anton: hij zit tóch op een datingsite. Rik gaat erg ver in zijn poging om Daan te helpen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6311

Afl. 6311

Laura dringt Henk en Lydia een date op. Rik en Shanti hebben zin in elkaar, maar worden continu onderbroken. Tiffy heeft Daan door en is vastbesloten hem te helpen. Daan schrikt als hij een interventie krijgt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6310

Afl. 6310

Nina schrikt van wat haar vader haar nalaat. Anton vreest dat Janine geen tijd neemt om te rouwen. Demi voelt zich niet lekker. Richard zet zijn lichaam in om te krijgen wat hij wil. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6309

Afl. 6309

Rik en Shanti beleven de bruiloft van hun dromen. Tiffy maakt zich zorgen om Daan. Daan beseft dat hij Louise in gevaar heeft gebracht. Richard wil de inhoud van Ludo's testament achterhalen. Janine ontvangt een oude brief van ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6308

Afl. 6308

Terwijl Rik en Stefano herinneringen ophalen, bereidt Shanti zich voor op de bruiloft. Richard probeert Billy over te halen om samen te werken. Daan krijgt hoop op een hereniging met Nina. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6307

Afl. 6307

Linda is bang om Anton te verliezen. Nina probeert te dealen met haar verdriet om haar vader. Daan zet zijn verlovingsring voor Nina te koop. Merel wil Demi helpen om het pesten te laten stoppen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6306

Afl. 6306

Demi durft geen aangifte te doen tegen de pesters. Rik baalt als Shanti apart wil slapen tot de bruiloft. Linda schrikt als Anton op een datingsite zit. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6305

Afl. 6305

De familie Sanders neemt definitief afscheid van Ludo. JoJo vindt het spannend om te zingen op de herdenkingsdienst. Judith maakt indruk op Linda met mooie woorden. Richard kan geen genoeg krijgen van Billy. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6304

Afl. 6304

Billy verzorgt Shanti's vrijgezellenfeest op geheel eigen wijze. Richards naam wordt door het slijk gehaald. Laura doet een koppelpoging. Anton en Linda krijgen ruzie door Judiths toedoen. Julian, Ilyas en Marwan komen op voor ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6303

Afl. 6303

Demi durft eindelijk eerlijk te zijn tegen haar ouders. De ravage in de supermarkt zorgt voor wantrouwen tussen Julian en Ilyas. Judith vindt een zwakke plek in Linda en Antons relatie.? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6302

Afl. 6302

De familie Sanders organiseert een afscheidsdienst voor Ludo. Demi krijgt te maken met steeds serieuzere pesterijen. De liefde tussen Jojo en Ilyas viert hoogtij. Billy neemt de regie over van de bruiloft van Shanti en Rik.? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6301

Afl. 6301

Janine en Nina moeten Nola vertellen dat Ludo niet meer terugkomt. Daan kan niet geloven dat hij wordt afgewezen. Richard flirt met Lucas. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6300

Afl. 6300

Daan doet een verleidingspoging. Judith probeert Anton en Linda emotioneel te manipuleren. Saskia zoekt inspiratie voor Shanti's vrijgezellenfeest. Henk is vastbesloten Laura's hart te veroveren. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6299

Afl. 6299

Rik baalt als Daan zijn getuige niet wil zijn. Judith smijt met Antons geld om een diner te organiseren. JoJo snapt er niets meer van: hoe serieus zijn de plannen van Ilyas? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6298

Afl. 6298

Demi krijgt te maken met onlinepesterijen. Saskia wil de perfecte ceremoniemeester zijn, maar Shanti stelt hoge eisen. Daan heeft geen zin om naar het vrijgezellenfeest van Rik te gaan. Ilyas probeert wanhopig te voorkomen dat ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6297

Afl. 6297

Judith raakt verstrikt in haar eigen leugens. Julian voelt zich begrensd door Saskia als hij van haar niet mag motorrijden. Janine speelt het spel bikkelhard om zo Nina te helpen. Richard palmt Lucas in: wat is hij van plan?? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6296

Afl. 6296

Shanti gaat op zoek naar de perfecte trouwjurk. Ilyas probeert zijn vader van gedachten te laten veranderen. Nina stuit op Janines onbegrip. Richard beseft dat Janine hem te slim af is geweest. Janine speelt met haar leven.? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6295

Afl. 6295

Er staat een grote verrassing voor Jojo's deur. Nina, Bing en de kinderen worstelen met Bings situatie, maar zijn vrienden vrolijken hem op met een ludieke actie. Nina komt met een schokkend voorstel.? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6294

Afl. 6294

Daan praat zijn gedrag goed, maar Tiffy prikt daar doorheen. Amir voelt de noodzaak om vluchtelingen te helpen. Judith probeert een wit voetje te halen bij Anton. Richards gedrag komt hem duur te staan.? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6293

Afl. 6293

Henks date met Laura wordt ongemakkelijk. Bing probeert uit alle macht positief te blijven. Amir vindt dat Judith weg moet uit huize Bouwhuis. Saskia hoopt dat ze kan voldoen aan de verwachtingen van Shanti. Daan veroorzaakt no ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6292

Afl. 6292

Steef en Merel proberen Laura en Henk te koppelen. Daan voelt zich een loser en reageert zich af op zijn omgeving. Rik en Shanti krijgen ruzie over Billy. Ziet Richard dat hij genept wordt?? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6291

Afl. 6291

Laura laat Henks hulp toe. Merel en Steef vermoeden dat Henk Laura probeert te versieren. Lukt het Amelie om het schilderij op tijd af te krijgen en haar plan tot uitvoer te brengen?? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6290

Afl. 6290

Laura denkt dat ze niemand nodig heeft. Amelie kan niet anders dan Amir uitleggen hoe het zit. Judith speelt hoog spel. Janine wordt door Richard onder druk gezet om het schilderij eerder te leveren.