The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8085

Afl. 8085

Sally valt Thomas aan op het kapotmaken van haar relatie met Wyatt, terwijl Quinn het goede nieuws viert. Flo begint zich zorgen te maken als Hope praat over haar hervonden gevoelens over haar huwelijk. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8084

Afl. 8084

Wyatt belt Liam, die nog steeds in Parijs is, en onthult dat Thomas probeert Hope tegen hem uit te spelen door haar te manipuleren. Brooke en Ridge zijn het oneens over het juiste pad voor hun kinderen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8083

Afl. 8083

Thomas verbijstert Hope met een liefdesverklaring en een onverwachte zoen. Wyatt confronteert een emotionele Sally met de geheimen die ze verborgen hield. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8082

Afl. 8082

Douglas is de nieuwste pion in het spel van Thomas om Hope voor zich te winnen. Als de kans zich voordoet, maakt Shauna van de gelegenheid gebruik om een Forrester Original te dragen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8081

Afl. 8081

Xander probeert het vertrouwen van Zoe te winnen, zodat ze haar zorgen met hem deelt. Flo zit te piekeren of ze Hopes aanbod moet accepteren. De vriendelijke houding van Ridge maakt het alleen maar moeilijker. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8080

Afl. 8080

Thomas zet druk op Hope om Liam te laten beslissen voor wie hij kiest: Hope of Steffy en de meisjes. Wyatt verrast Flo met een uitnodiging voor een etentje en een zoen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8079

Afl. 8079

Hope wordt achtervolgd door herinneringen aan Beth als het licht uitvalt. Shauna, Flo en Zoe bespreken alle opties en voor- en nadelen van het bewaren van hun geheim. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8078

Afl. 8078

Shauna houdt een wapen gericht op een doodsbange Zoe. Ze eist antwoorden over Flo. Thomas maakt gebruik van Liams uitstapje naar Parijs door een subtiele move te maken richting Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8077

Afl. 8077

Brooke en Donna zijn gekwetst omdat Katie 'nee' heeft gezegd en overtuigen haar ervan Bill toch een tweede kans te geven. Flo bereidt zich voor om Hope de waarheid te vertellen over Beth. Zoe en Flo bespreken de mogelijk desast ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8076

Afl. 8076

Als Brooke nietsvermoedend het nieuws over Flo's vader deelt, kan Zoe haar reactie niet verbergen. Dollar Bill komt toevallig Shauna tegen bij Il Giardino, nadat Katie hem een emotionele klap heeft uitgedeeld. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8075

Afl. 8075

Thomas zet de volgende stap in zijn plan om Liam en Hope uit elkaar te drijven met de hulp van Amelia. Sally wordt verrast door Quinn. Al snel beginnen ze te ruziën over Sally's woonsituatie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8074

Afl. 8074

Quinn oppert Wyatt om Sally's loyaliteit in twijfel te trekken, nadat ze haar met Thomas heeft gezien. Hope en Liam beleven hun eerste romantische nacht sinds de tragedie rondom Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8073

Afl. 8073

Liam heeft een romantisch diner met Hope georganiseerd in de hoop weer dichter tot elkaar te komen. Thomas zet vol in op zijn plan om Hope te veroveren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8072

Afl. 8072

Liam zoekt troost bij Wyatt en Sally en vraagt om relatieadvies. Thomas stimuleert Hope om Liam naar Parijs te laten gaan om Steffy en de meisjes te bezoeken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8071

Afl. 8071

Ridge is verrast als Thomas een bekentenis doet over zijn gevoelens voor Hope. Liam vecht voor zijn relatie met Hope. Hij hoopt dat hun liefde sterker is dan Hopes verdriet. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8070

Afl. 8070

Shauna flipt als ze hoort over het drama van de babyruil, waar Flo deels verantwoordelijk voor is. Hope en Liam praten over Steffy en of zij de waarheid over Flo's vader moet horen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8069

Afl. 8069

Flo vraagt een verwarde Shauna om mee te spelen als Hope begint over Flo's dochter Phoebe. Bill realiseert zich opeens waarom Quinn zoveel kritiek heeft op de vrouwen in Wyatts leven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8068

Afl. 8068

Flo's wereld staat op z'n kop als ze erachter komt wie haar vader is. Quinn hoort Bill uit over zijn betrokkenheid bij Shauna in Las Vegas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8067

Afl. 8067

Justin vindt het lastig om Bill bij de les te houden. Hij kan zich moeilijk concentreren op zijn werk, omdat hij in gedachten alleen maar bezig is met Flo en Shauna. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8066

Afl. 8066

Flo probeert Hope de waarheid te vertellen over Beth. De levens van de families Spencer, Logan en Forrester veranderen voorgoed als Flo's grote geheim wordt onthuld. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8065

Afl. 8065

Flo worstelt met haar geweten als Hope per se wil dat ze vrienden worden. Wyatt had Flo gezworen een geheim te bewaren, maar onthult het nu toch aan Bill, Quinn en Shauna. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8064

Afl. 8064

Quinn zet Bill onder druk om meer te weten te komen over Shauna. Hij reageert met een opzienbarende beschuldiging. Hope introduceert Flo bij Donna, die onthult dat ook zij een baby voor adoptie heeft afgestaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8063

Afl. 8063

Quinn is verbijsterd als Shauna een tot dusver onbekende band tussen hen onthult. Flo verrast Wyatt met wat ze zegt en doet. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8062

Afl. 8062

Shauna en Quinn halen herinneringen op over hun verleden en hun kinderen. Wyatt en Flo bespreken de overeenkomsten tussen hun thuissituaties. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8061

Afl. 8061

Met Wyatts steun besluit Flo haar moeder, Shauna, te bellen om meer te weten te komen over haar verleden. Thomas ziet de genegenheid tussen Hope en Douglas en voelt zich met Hope verbonden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8060

Afl. 8060

Brooke heeft Liam ingelicht over Taylors wensen. Ze maken een geheimhoudingsafspraak. Quinn en Sally zijn het absoluut niet eens over Wyatts grote plannen voor Sally. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8059

Afl. 8059

Brooke is hoogst verbaasd als Ridge Taylor haar gang laat gaan wat betreft Steffy. Katie en Bill komen er eindelijk achter wie hun geheime matchmaker is en zien daar de humor wel van in. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8058

Afl. 8058

Bill en Katie vinden het tijd om uit te zoeken wie hun anonieme cupido is. Brooke beschuldigt Taylor ervan Hope en Steffy te gebruiken om hun onderlinge rivaliteit in stand te houden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8057

Afl. 8057

Katie en Bill zijn wederom gekoppeld, ditmaal voor een romantisch diner voor twee, gemaakt door 'Chef Chambre'. Ridge laat Brooke weten wat Taylor heeft gezegd over hun kinderen en dat leidt tot de nodige ergernis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8056

Afl. 8056

Quinn biedt met tegenzin haar excuses aan Sally aan, omdat Wyatt haar daartoe gedwongen heeft. Wyatt staat perplex als Sally vertelt dat ze toch overweegt voor Spencer te werken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8055

Afl. 8055

Ridge is onder de indruk van de sportieve kledinglijn van Sally en vraagt haar bij Forrester Creations te blijven. Flo is geroerd door Wyatts verzoek en Quinns enthousiasme bij hun reünie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8054

Afl. 8054

De woordenwisseling tussen Brooke en Taylor dreigt uit de hand te lopen. Ridge weet net op tijd in te grijpen. Wyatt deelt zijn levenservaring met een bezorgde Liam en stelt hem enkele lastige vragen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8053

Afl. 8053

Taylor en Brooke rakelen hun vijandige geschiedenis op, nadat Taylor bekent dat ze een heimelijk motief heeft. Thomas doet Hope een schokkende onthulling over zijn relatie met Caroline. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8052

Afl. 8052

Bill en Katie genieten van de 'toevallige' ontmoetingen die hun anonieme cupido heeft geregeld. Taylor herbeleeft een moment uit haar verleden met Ridge en heeft niet in de gaten dat Brooke toekijkt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8051

Afl. 8051

De families Spencer, Forrester en Logan komen bijeen om een van hen te eren. Onafhankelijk van elkaar zien Taylor en Thomas hoe Hope en Douglas een band met elkaar krijgen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8050

Afl. 8050

Ridge en Taylor verwelkomen hun zoon, terwijl ze zich voorbereiden op het vertrek van hun dochter. Thomas is ontroerd als Hope moeite doet om een band te krijgen met Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8049

Afl. 8049

De families Spencer en Logan komen samen als Thomas Forrester terugkeert uit New York met zijn zoon Douglas. Bill voelt zich schuldig als hij wordt herinnerd aan de leugen die hij Thomas vertelde in de hoop dat hij weer terug z ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8048

Afl. 8048

Taylor spoort Steffy aan om te vechten voor Liam en hun gezin en niet voor het huwelijk van Hope en Liam. Bill en Katie realiseren zich tijdens hun lunch bij Il Giardino dat iemand voor cupido speelt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8047

Afl. 8047

Steffy doet Liam en Hope een schokkende onthulling over haar plannen voor de ophanden zijnde toekomst. Donna en Justin betrekken Sally en Wyatt in hun plannen om Bill en Katie aan elkaar te koppelen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8046

Afl. 8046

Reese probeert Flo en Zoe ervan te overtuigen dat er nooit een goed moment zal komen om de waarheid rond de babyruil te onthullen. Wyatt verzekert Sally van zijn liefde voor haar en zijn belofte om Spectra Fashions weer op te l ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8045

Afl. 8045

Sally moet erkennen dat zowel Hope als Flo zwanger was en geen van hen met een baby naar huis ging. Zoe confronteert Flo met haar etentje bij Wyatt. Ze gaat door het lint als ze ontdekt wat hun band is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8044

Afl. 8044

Taylor geeft Steffy haar mening over de situatie rond Hope en Liam. Flo voelt zich immens schuldig en wil niets liever dan Hope de waarheid vertellen over haar baby. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8043

Afl. 8043

De spanning loopt op als Zoe en Xander erover praten hoeveel beter ze zijn als ze samen zijn. Wyatt nodigt Flo, Hope en Liam uit voor een etentje met hem en Sally. De spanning is om te snijden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8042

Afl. 8042

Flo en Wyatt komen elkaar toevallig tegen en ze praten over hun verleden. Liam maakt zich zorgen over het contact tussen Zoe's en Flo, als Hope hem vertelt over haar ontmoeting met Phoebes biologische moeder. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8041

Afl. 8041

Zoe gaat nog een stapje verder in het bedrog als ze Hope kennis laat maken met Flo. Wyatt drukt Liam op het hart nog eens goed na te denken over Hopes verzoek om voor Steffy, Kelly en Phoebe te kiezen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8040

Afl. 8040

Flo is geschokt als ze een gesprek opvangt tussen Hope en Katie. Liam gaat naar zijn broer voor advies over Hope, Steffy, Kelly en Phoebe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8039

Afl. 8039

Zoe spot Flo. Ze blijkt helemaal niet terug te zijn gekeerd naar Las Vegas, maar werkt in de Bikini Bar. Bill zet Wyatt en Sally op het verkeerde been wat betreft Spectra Fashions. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8038

Afl. 8038

Katie is aangedaan als Bill opnieuw bevestigt dat hij vastbesloten is zijn familie op de eerste plaats te zetten. Eric en Quinn reageren op het nieuws van Wyatt en Sally, die weer gaan werken voor Spencer. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8037

Afl. 8037

In een rollenspel oefenen Sally en Wyatt hoe ze met Bill moeten onderhandelen. Hope gaat ten onder aan schuldgevoelens. Ze maakt een gebaar dat Liam en Steffy doet duizelen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8036

Afl. 8036

Stefy en Liam realiseren zich dat het droevig is gesteld met Hope als zij hen aanspoort om weer een gezin te vormen. Wyatt is in de zevende hemel nu hij van Bill Spectra Fashions weer tot leven mag wekken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8035

Afl. 8035

Wyatt geeft Bill een ultimatum over zijn terugkeer bij Spencer Publications. Steffy en Liam praten over Hope. Ze zijn bezorgd en denken dat ze een obsessie heeft ontwikkeld voor Phoebe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8034

Afl. 8034

Hope spoort Liam aan om meer tijd door te brengen met Kelly, Phoebe en Steffy en dat baart Brooke zorgen. Bill doet Katie en Will een belofte over hun familie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8033

Afl. 8033

Sally is van haar stuk gebracht door Bills voorstel aan Wyatt. Dan hoort ze wat voor tegenzet hij heeft bedacht. Justin spreekt in het geheim af met Donna om over Katie en Bill te praten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8032

Afl. 8032

Flo en Reese raken in paniek als ze zich realiseren dat Zoe op het punt staat Steffy hun geheim te vertellen. Bill wil zijn loyaliteit aan Wyatt bewijzen door hem een aanbod te doen dat hij eigenlijk niet kan weigeren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8031

Afl. 8031

Zoe is furieus en Reese probeert te voorkomen dat ze iemand vertelt dat Hopes baby nog leeft. Wyatt geeft Bill de echte reden waarom Thorne wegging. Katie vertelt dit aan Brooke en Donna. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8030

Afl. 8030

Katie onthult aan Wyatt wat Thorne haar heeft gegeven op Valentijnsdag. Wyatt staat versteld. Bill bedenkt een plan om zijn familie terug te krijgen en gebruikt Justin hierbij als klankbord. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8029

Afl. 8029

Hope probeert zich alle details te herinneren van de nacht dat Beth stierf. Zoe staat versteld van het verhaal dat Flo haar heeft verteld. Ze belt Reese en eist een verdere uitleg van hem. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8028

Afl. 8028

Zoe zet Flo nog verder onder druk. Ze dreigt de politie te bellen, of erger nog: Steffy. Flo kan het geheim niet langer voor zich houden. Katie bereidt zich voor op Valentijnsdag. Thorne overrompelt haar met een bekentenis over ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8027

Afl. 8027

Flo is over haar toeren, omdat Zoe haar leugen doorheeft. Ze probeert wanhopig contact te krijgen met Reese. Liam verdedigt Hope als Steffy zegt dat ze bang is dat ze zich teveel hecht aan Phoebe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8026

Afl. 8026

Zoe biedt haar excuses aan, voordat ze meer antwoorden eist van Flo over haar band met Reese. Steffy heeft begrip voor Hopes situatie, maar is bang dat ze te close wordt met Phoebe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8025

Afl. 8025

Zoe gelooft Flo's verhaal niet. Ze besluit haar opnieuw te bezoeken en ditmaal is het resultaat nogal explosief. Hope kan de baby maar niet uit haar hoofd krijgen en vraagt Liam of hij haar meeneemt naar Steffy's huis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8024

Afl. 8024

Liam stort zijn hart uit bij Hope, en vertelt hoe schuldig hij zich voelt over het verlies van Beth. Wyatt en Sally vinden dat de nieuwe baby op Kelly lijkt en stellen Steffy hier vragen over. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8023

Afl. 8023

Zoe zet Flo onder druk door vragen te stellen. Flo probeert ze allemaal te ontwijken. Brooke brengt een onaangekondigd bezoek aan Steffy en stelt vragen over de link tussen Taylor en de biologische moeder van de baby. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8022

Afl. 8022

Ridge vertrouwt de omstandigheden rond de adoptie niet, en ondervraagt Taylor en Steffy. Zoe komt Flo tegen als ze zoekt naar aanwijzingen rond het plotselinge vertrek van haar vader. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8021

Afl. 8021

Zoe is onthutst als Reese een aankondiging doet over hun nabije toekomst. Hope houdt de adoptiedochter van Steffy voor het eerst vast. De emoties lopen hoog op. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8020

Afl. 8020

Brooke is bang dat Hope iets te enthousiast Liam heeft aangespoord om tijd door te brengen met Steffy, Kelly en de nieuwe baby. Reese deelt zijn toekomstplannen met Flo. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8019

Afl. 8019

Brooke en Ridge vinden het opvallend dat de adoptie van baby Phoebe zo ongelofelijk snel rond was. Reese betaalt zijn schuld af en smeekt de geldeiser om zijn dochter met rust te laten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8018

Afl. 8018

Hope is in het ziekenhuis voor een onderzoek en komt daar toevallig dokter Buckingham tegen. Ze stelt hem vragen over de noodlottige avond van de bevalling. Taylor vertelt Ridge over de adoptie. Hij vraagt waarom ze zoveel geld ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8018

Afl. 8018

Hope is in het ziekenhuis voor een onderzoek en komt daar toevallig dokter Buckingham tegen. Ze stelt hem vragen over de noodlottige avond van de bevalling. Taylor vertelt Ridge over de adoptie. Hij vraagt waarom ze zoveel geld ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8017

Afl. 8017

Liam vertelt Hope dat Steffy een baby adopteert en hij de baby al heeft ontmoet. Hope reageert positief. Reese heeft de adoptiepapieren geregeld. Flo begint zich te realiseren dat ze strafbaar is als ze met Reese in zee gaat. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8016

Afl. 8016

Reese is net op tijd om Zoe te redden. Hij betaalt een deel van zijn schuld aan de geldeiser. Liam heeft een heel goed gevoel bij de adoptiebaby van Steffy. Pam, Maya, Quinn en Eric praten over het verlies van Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8015

Afl. 8015

Zoe doet samen met Tiffany en Emma auditie voor een talentenjacht. Taylor schrikt van het bedrag dat Reese wil hebben voor de adoptiebaby. Liam maakt kennis met de baby en net als Steffy is ook hij meteen dol op het kleine meisje.