The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8964

Afl. 8964

Finn praat met zijn moeder over Sheila. Bill doet een belofte. Hij wil Sheila herenigen met haar zoon en kleinzoon. Taylor geeft Brooke en Hollis een zetje in de goede richting. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8963

Afl. 8963

Hope vraagt Taylor naar haar ware motieven. Sheila houdt haar gevoelens geheim voor Bill. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8962

Afl. 8962

Hope vertelt Liam hoe verdrietig ze is nu ze Douglas moet missen. Taylor bemiddelt tussen Thomas en Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8961

Afl. 8961

Er wordt met Brooke geflirt in Il Giardino. Taylor spoort haar aan om er op in te gaan. Steffy en Finn proberen grenzen te stellen voor Thomas, die er alles aan doet om Douglas te zien. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8960

Afl. 8960

Steffy probeert Hope gerust te stellen. Taylor en Brooke zijn het erover eens dat de juiste beslissing is genomen voor hun kleinkind. Thomas besluit Erics waarschuwing in de wind te slaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8959

Afl. 8959

Thomas vraagt Eric om een tweede kans. Finn besluit akkoord te gaan met Steffy's voorstel. Douglas deelt een ontroerend moment met Liam en Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8958

Afl. 8958

Liam probeert een ontroostbare Hope te kalmeren. Finn is bang dat de nieuwe situatie drama zal creëren. Steffy legt uit waarom ze vindt dat ze het toch moeten proberen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8957

Afl. 8957

Hope smeekt Steffy om een andere uitkomst. Katie en Carter zoenen elkaar. Steffy overrompelt Finn met het nieuws van Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8956

Afl. 8956

Douglas heeft een keuze gemaakt die niemand aan zag komen. Deacon denkt dat Sheila bluft en probeert haar te overtuigen om bij hem terug te komen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8955

Afl. 8955

Sheila verrast Deacon met een bezoekje. Hij maakt haar duidelijk dat hij haar mist. Douglas moet een lastige keuze maken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8954

Afl. 8954

Thomas heeft onverwacht nieuws voor Hope en Liam. Hiermee brengt hij Douglas in een lastige positie. Brooke en Taylor sluiten een pact voor de toekomst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8953

Afl. 8953

Deacon gaat vermomd op bezoek bij Sheila. Finn probeert Steffy op haar gemak te stellen. Brooke doet Taylor een aantrekkelijk voorstel. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8952

Afl. 8952

Hope is trots op zichzelf als ze Thomas vertelt hoe ze werkelijk over hem denkt. Taylor zet een bekentenis op papier. Steffy maakt zich zorgen om Taylor en vraagt Brooke om hulp. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8951

Afl. 8951

Taylor en Steffy zijn het niet eens over hoe ze Sheila weer achter de tralies moeten krijgen. Thomas praat met Hope over Douglas en een terugkeer bij Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8950

Afl. 8950

Katie stelt Brooke vragen over Taylor, maar krijgt tot haar ongenoegen niet alle antwoorden. Sheila geeft Deacon een compliment over zijn restaurant. Taylor heeft een emotioneel gesprek met Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8949

Afl. 8949

Sheila waarschuwt Katie om bij Bill uit de buurt te blijven. Niet veel later gooit Carter Sheila de deur uit. Brooke en Taylor praten over de dreiging van Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8948

Afl. 8948

Deacon en Brooke voelen zich op hun gemak bij elkaar. Sheila confronteert Taylor met hun verleden, heden en toekomst. Carter is geschokt als Katie informatie over Bill onthult. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8947

Afl. 8947

Katie is geschokt door de kolossale bekentenis van Taylor. Deacon is blij dat Brooke en Hope zijn restaurant bezoeken, maar al snel gaat het gesprek over Sheila... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8946

Afl. 8946

Steffy en Hope proberen Taylor te ontmoedigen om naar de politie te stappen. Sheila luistert een gesprek tussen Bill en Katie af. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8945

Afl. 8945

Finn komt Sheila tegen bij Il Giardino en zet haar op haar plek. Katie besluit dat ze Bill wil beschermen tegen zichzelf en Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8944

Afl. 8944

Thomas vraagt Steffy om hem weer aan te nemen bij Forrester. Finn brengt tijd door met Douglas en Kelly en praat met Liam over het vaderschap. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8943

Afl. 8943

Thomas wacht met smart op een telefoontje van Hope of Steffy. Hij hoopt dat ze hem vragen de nieuwe collectie te redden. Deacon is teleurgesteld in Sheila en vraagt zich af wat haar motieven zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8942

Afl. 8942

Sheila brengt een bezoekje aan Deacon, de nieuwe eigenaar van Il Giardino. Hope wacht vol spanning op de eerste recensies van haar nieuwe modecollectie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8941

Afl. 8941

Deacon moet zijn ware gevoelens voor Sheila verbergen. Sheila raakt in paniek als Brooke een verzoek heeft voor Bill. Ze smeekt hem om er niet op in te gaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8940

Afl. 8940

Brooke besluit om zelf met Bill te gaan praten in de hoop hem op andere gedachten te kunnen brengen. Liam en Hope halen herinneringen op. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8939

Afl. 8939

Liam en Wyatt confronteren hun vader met zijn beslissing, maar hij kiest voor de liefde, en niet voor zijn familie. Steffy is vastberaden om Sheila terug naar de gevangenis te sturen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8938

Afl. 8938

Carter probeert Katie te kalmeren. Ze vindt het heel erg dat ze niet tot Bill kan doordringen. Li overweegt tegen Sheila te getuigen. Ondertussen delen Bill en Sheila een intiem moment. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8937

Afl. 8937

Katie probeert Bill tot bezinning te brengen. Intussen krijgen ook Hope en Liam te horen dat Bill een relatie heeft met Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8936

Afl. 8936

Katie krijgt van Finn te horen dat Bill nu samen is met Sheila. Taylor en Steffy gaan de confrontatie aan met Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8935

Afl. 8935

Bill belooft Sheila dat hij haar zal beschermen. Brooke, Katie en Carter vragen zich af hoe Sheila vrij heeft kunnen komen. Steffy maakt zich zorgen om Taylor. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8934

Afl. 8934

Steffy biecht aan Taylor op hoe Bill haar heeft gechanteerd. Katie vertelt Brooke over haar gevoelens voor Carter. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8933

Afl. 8933

Steffy en Finn beseffen hoe Bill hen te grazen heeft genomen. Mike Guthrie denkt terug aan zijn meest bijzondere momenten met Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8932

Afl. 8932

Brooke en Taylor zijn blij met hun nieuwe vriendschap en overladen elkaar met complimenten. Tijdens Sheila's hoorzitting duikt schokkend nieuw bewijsmateriaal op. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8931

Afl. 8931

Sheila vertelt Deacon vol zelfvertrouwen dat ze niet lang vast zal zitten. Finn en Steffy moeten een lastige beslissing nemen. Tijdens de eerste hoorzitting geeft Sheila Steffy een waarschuwing. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8930

Afl. 8930

Bill vraagt Sheila naar haar ware gevoelens. Katie en Carter flirten met elkaar. Rechercheur Baker legt Steffy en Finn uit dat hij hun getuigenis tegen Sheila nodig heeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8929

Afl. 8929

Li gaat op bezoek bij Sheila in de gevangenis. Bill vraagt zich af waarom Katie opeens zo lovend is over hem. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8928

Afl. 8928

Sheila krijgt in de gevangenis bezoek van Mike Guthrie. Bill verwart Steffy met zijn tegenstrijdige verklaringen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8927

Afl. 8927

Finn en Steffy begrijpen niet waarom Bill Sheila heeft laten oppakken. Ze zijn bang dat hij hen alsnog probeert te chanteren. Katie is opgelucht dat Sheila eindelijk achter de tralies zit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8926

Afl. 8926

Steffy en Finn kunnen haast niet geloven dat Bill het opneemt voor Sheila. Niet veel later wordt Sheila gearresteerd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8925

Afl. 8925

Liam en Wyatt maken zich zorgen over Bill, omdat hij zich al een tijdje vreemd gedraagt. Finn vraagt Steffy om uitleg over Bills dreigement. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8924

Afl. 8924

Steffy en Finn zijn stomverbaasd als Sheila vraagt om een kans om het goed te maken. Bill bemoeit zich ermee, maar reageert anders dan Steffy had verwacht. Taylor en Brooke beginnen aan een nieuwe vriendschap. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8923

Afl. 8923

Brooke brengt Taylor op de hoogte van de beslissing van de directie. Katie en Carter hebben een romantische date. Sheila gaat de confrontatie aan met Finn en Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8922

Afl. 8922

Thomas moet zich tegenover de Forrester-directie verantwoorden over zijn manipulatieve gedrag richting Brooke en Ridge. Terwijl Sheila door een storm rijdt, bedenkt ze haar volgende plan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8921

Afl. 8921

De families Forrester, Logan en Spencer vieren samen kerst. Liam geeft een speech en Katie en Carter delen een ontroerend moment onder de mistletoe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8920

Afl. 8920

Finn en Steffy proberen even niet aan Sheila te denken en focussen zich op de kerstdagen en elkaar. Ridge praat met zijn vader over de beslissing van Brooke en Taylor. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8919

Afl. 8919

Katie maakt zich zorgen over haar gezondheid en praat hierover met Brooke. Carter steunt Katie door haar te bezoeken in het ziekenhuis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8918

Afl. 8918

Steffy en Finn volgen de politieachtervolging van Sheila op de voet. Brooke legt aan Katie uit op welke gronden ze haar beslissing over Ridge heeft genomen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8917

Afl. 8917

Bill heeft een emotionele ontmoeting met Katie. Sheila slaat op de vlucht voor de politie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8916

Afl. 8916

Bill vertelt Liam dat hij een plan heeft bedacht om Katie voor zich terug te winnen. Hope, Steffy en Finn vragen Charlie of hij weet wat er is gebeurd tussen Ridge, Brooke en Taylor. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8915

Afl. 8915

Brooke en Taylor vertellen Ridge hoe ze over hem en de hele situatie denken en wat ze verwachten van de toekomst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8914

Afl. 8914

Ridge is nog onderweg naar Los Angeles als Eric hem belt. Hij is streng en vindt dat Ridge duidelijk voor één vrouw moet kiezen. Ondertussen bespreken Brooke en Taylor de situatie tussen hen, Ridge en Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8913

Afl. 8913

Deacon haast zich om nog een vuil klusje voor Sheila te verrichten. Hope moedigt Brooke aan om zich open te stellen voor de liefde. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8912

Afl. 8912

Steffy en Finn werken samen om de voortvluchtige Sheila op te sporen. Deacon liegt als hij ontkent iets te weten over Sheila's verblijfplaats. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8911

Afl. 8911

Finn en Steffy leggen hun theorie over Sheila uit aan Eric, Carter, Brooke, Liam en Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8910

Afl. 8910

De band tussen Katie en Carter wordt steeds sterker. Ze wil dat hij een prangende vraag beantwoordt. Deacon raakt in paniek als Steffy en Finn hem om assistentie vragen. Liam probeert Bills woede onder controle te krijgen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8909

Afl. 8909

Steffy maakt zich zorgen om het onderzoek dat Finn doet naar Sheila. Bill gedraagt zich als vanouds en heeft een belangrijke vraag voor Katie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8908

Afl. 8908

Sheila is furieus als Deacon haar bedreigt. Thomas verdedigt zijn actie en verdraait zijn verhaal aan Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8907

Afl. 8907

Finn krijgt meer informatie over Sheila en gaat op onderzoek uit. Brooke confronteert Thomas met wat hij heeft gedaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8906

Afl. 8906

Brooke vertelt Liam en Hope de waarheid over Thomas. Ze zijn trots er trots op dat Douglas de waarheid heeft verteld. Taylor heeft spijt dat ze Ridge niet alles heeft verteld. Steffy is nog steeds woest op Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8905

Afl. 8905

Steffy en Thomas maken ruzie over de chaos die is ontstaan in hun familie. Ridge heeft een openhartig gesprek met Brooke. Bill raakt geïrriteerd als hij Deacon tegenkomt bij Il Giardino. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8904

Afl. 8904

Ridge is compleet overstuur van de leugens en het bedrog. Taylor wil verdergaan met de bruiloft. Sheila probeert Deacon te verleiden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8903

Afl. 8903

Bedrog beschadigt een ooit zo solide relatie. Sheila wordt boos als Deacon het opneemt voor Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8902

Afl. 8902

Terwijl Ridge op het punt staat te trouwen met Taylor, verlangt Brooke meer dan ooit naar hem. Een vurig geheim wordt plotseling onthuld. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8901

Afl. 8901

Stephen Logan en zijn nieuwe liefde brengen een verrassingsbezoek aan Brooke, Donna en Katie. Taylor hoort dat Steffy en Thomas onenigheid hebben, en wil weten waarover het gaat. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8900

Afl. 8900

Eric stelt Ridge vragen over zijn ware gevoelens voor Brooke en Taylor. Carter confronteert Bill met wat hij tegen Brooke heeft gezegd, en daarna Katie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8899

Afl. 8899

Carter luistert stiekem mee als Bill gepassioneerd tegen Brooke praat. De familie Forrester is klaar voor de bruiloft van Taylor en Ridge. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8898

Afl. 8898

Iedereen maakt zich klaar voor de grote dag van Ridge en Taylor. Bill verklaart opnieuw zijn liefde aan Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8897

Afl. 8897

De Logan-zussen werken samen om antwoorden te vinden voor Brooke. Katie en Donna denken dat Ridge weer bij haar terug zal komen. Thomas voelt zich in het nauw gedreven door Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8896

Afl. 8896

Brooke eist antwoorden van Ridge. Hij neemt afscheid van haar als echtgenote. De rest van de familie bereidt ondertussen de bruiloft voor. Ridge vertelt zijn familie over het telefoontje dat alles veranderde. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8895

Afl. 8895

Donna is stomverbaasd als ze hoort dat Ridge gaat trouwen met Taylor en brengt vervolgens het slechte nieuws aan Brooke. Thomas probeert zijn geheim verborgen te houden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8894

Afl. 8894

Thomas krijgt een woedeuitbarsting als hij ontdekt dat Douglas de app waarmee je stemmen kunt veranderen, niet van zijn telefoon heeft verwijderd. Brooke confronteert Thomas met zijn bemoeienis met haar huwelijk. Ridge doet Tay ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8893

Afl. 8893

Thomas gaat nog een stapje verder in het manipuleren van Brooke en Ridge. Een vastberaden Brooke onthult een verontrustende theorie aan Hope.