Kopen, Klussen, Cashen

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Tarek en Christina werkten tot de crisis in 2008 als makelaar en bezoeken sindsdien vastgoedveilingen in Californië. Daar bieden ze op huizen waar potentieel veel geld mee kan worden verdiend. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?
Kopen, Klussen, Cashen Mid-century miss

Mid-century miss

De marge op een huis in La Habra is klein, dus moeten Tarek en Christina zo snel mogelijk de klus zien te klaren. Ze stoppen al hun energie en budget in het design. Spreekt dat een koper aan? 

Kopen, Klussen, Cashen Doll house flip

Doll house flip

Tarek en Christina gaan naar Garden Grove, waar een huis met een aantal eigenaardige kamers flink opgeknapt moet worden. 

Kopen, Klussen, Cashen Hidden potential

Hidden potential

Een pittige klus dient zich aan als Tarek en Christina een huis kopen in Garden Grove. Het huis staat aan een drukke weg en is zwaar verwaarloosd. 

Kopen, Klussen, Cashen Split at the seams

Split at the seams

Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis op de hoek van een straat in Torrance. Ze denken snel te kunnen cashen, maar dan zien ze overal barsten in de muren en de fundering. 

Kopen, Klussen, Cashen Substitute flipper

Substitute flipper

Tarek wordt door zijn vriend Pete gevraagd te helpen een huis in La Habra op te knappen, terwijl Christina zich bezighoudt met baby Brayden. 

Kopen, Klussen, Cashen Labor of love

Labor of love

Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in ... 

Kopen, Klussen, Cashen New flips, familiar faces

New flips, familiar faces

Chistina zit hoogzwanger thuis, dus zoekt Tarek een nieuw project met zijn goede vriend Pete DeBest. Ze vinden een verwaarloosd huis in Corona. Maar hoe verloopt de renovatie nu Christina er niet bij is? 

Kopen, Klussen, Cashen Fire sale flip

Fire sale flip

Tarek en Christina kopen een groot huis in een fijne buurt in Costa Mesa. Het huis heeft een enorme open haard. Bij de verbouwing komen Tarek en Christina de nodige problemen tegen. 

Kopen, Klussen, Cashen Communal flip

Communal flip

Tarek en Christina gaan aan de slag met het lelijkste huis van het blok in een populaire buurt in Anaheim. Ze krijgen te maken met een nogal strenge Vereniging van Eigenaren. 

Kopen, Klussen, Cashen Old time flip

Old time flip

Tarek en Christina investeren in een oud huis in de historische wijk Santa Ana. Het verbouwen van oude huizen brengt vaak veel onvoorziene problemen met zich mee en dat is ook nu het geval. 

Kopen, Klussen, Cashen Bleached bungalow

Bleached bungalow

In Long Beach hebben Tarek en Christina een bungalow van bijna 100 jaar oud gekocht. Christina is dol op de oude stijlelementen in het huis. Samen maken ze het huis klaar voor de 21e eeuw. 

Kopen, Klussen, Cashen Fast money flip

Fast money flip

Tarek en Christina hebben hun zinnen gezet op een huis in Whittier. Het is in goede staat, dus hoeft er weinig aan opgeknapt te worden. Maar de marges zijn ook klein. 

Kopen, Klussen, Cashen Cat nip flip

Cat nip flip

Tarek en Christina worden door een makelaar getipt over een huis dat net te koop is gezet. Hij heeft zelfs de sleutels nog niet. Als Tarek en Christina snel willen toeslaan, zullen ze moeten kopen zonder bezichtiging. 

Kopen, Klussen, Cashen Narrow margin flip

Narrow margin flip

Een vriend van Tarek en Christina heeft een huis gekocht in Anaheim en vraagt hen om hulp. De renovatie kost zo veel geld, dat er nauwelijks verdiend kan worden aan de verkoop. 

Kopen, Klussen, Cashen Down to the studs

Down to the studs

Tarek en Christina kunnen een huis kopen dat de meeste kopers zou afschrikken. Maar met hun ervaring zijn Tarek en Christina ervan overtuigd dat ze het huis binnen een paar maanden kunnen renoveren en doorverkopen. 

Kopen, Klussen, Cashen Trickle down flip

Trickle down flip

Tarek en Christina kopen een verwaarloosd huis dat nodig opgeknapt moet worden. Ze verwachten geen structurele aanpassingen te hoeven doen. Maar al snel komen de eerste problemen tevoorschijn... 

Kopen, Klussen, Cashen Fun house flip

Fun house flip

Een huis in Anaheim kan op veel aandacht van investeerders rekenen. Tarek en Christina bezoeken het met hun aannemer. Ze stuiten op een doolhof met gebarricadeerde ramen en dubieuze extra's. 

Kopen, Klussen, Cashen Pesky flip

Pesky flip

Tarek en Christina bezichtigen een huis in Santa Ana. Het lijkt in goede conditie te zijn en heeft een prima indeling. Tarek en Christina hopen dat er geen verborgen gebreken zijn. 

Kopen, Klussen, Cashen Dilapidated

Dilapidated

Tarek en Christina kopen een huis dat ideaal lijkt voor een jong gezin. Ze denken makkelijk te kunnen cashen, maar de aannemer ontdekt al snel dat er veel aan het huis moet gebeuren. 

Kopen, Klussen, Cashen Million dollar flip

Million dollar flip

De vraagprijs van een groot huis in een chique buurt van Yorba Linda zit net onder een miljoen dollar. Het wordt de duurste aankoop die Tarek en Christina ooit hebben gedaan. Lukt het ze om het huis op luxueuze wijze op te knap ... 

Kopen, Klussen, Cashen A pig in a poke

A pig in a poke

Tarek en Christina willen een huis kopen in Fullerton. Er woont nog iemand, dus mogen ze niet binnenkijken. Ze bezichtigen een vergelijkbaar huis en besluiten een bod te doen. Als ze later hun nieuwe aankoop betreden, worden ze ... 

Kopen, Klussen, Cashen Big lot little flip

Big lot little flip

In Buena Park wordt een huis te koop aangeboden met een groot stuk eigen grond. Er zijn veel geïnteresseerden, dus plaatsen Tarek en Christina het hoogste bod zonder het huis te hebben bezichtigd. 

Kopen, Klussen, Cashen Too good to be true

Too good to be true

Tarek en Christina vinden een goed, schoon huis voor een prima prijs. Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Helaas stuiten ze op grote problemen en wordt de verbouwing een enorme klus. 

Kopen, Klussen, Cashen A flip with the enemy

A flip with the enemy

Het gaat uitstekend met de handel van Tarek en Christina. Een andere huizenhandelaar vraagt dan ook om samen te werken bij een nieuwe aankoop. Ze zullen de kosten, het werk en de opbrengst eerlijk verdelen. Maar Tarek en Christ ... 

Kopen, Klussen, Cashen More $ more problems

More $ more problems

Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis in Garden Grove. De eigenaar wil het verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. De prijs blijft op die manier laag, maar er zijn wel risico's aan verbonden. Hoe is de staat ... 

Kopen, Klussen, Cashen Diamonds in the rough

Diamonds in the rough

Een klein huis vlak bij het strand is de nieuwste aankoop van Tarek en Christina. Lukt het ze om het slechtste huis van de buurt om te toveren tot een schitterende diamant? 

Kopen, Klussen, Cashen Boxed in flip

Boxed in flip

De nieuwste klus van Tarek en Christina is een huis in Fullerton met een krappe indeling. Als ze het voor de juiste prijs kunnen kopen en binnen het klusbudget blijven, moet het lukken om te cashen. 

Kopen, Klussen, Cashen Junkyard flip

Junkyard flip

Tarek en Christina kopen een huis in Long Beach. De achtertuin staat vol met oude rommel en er is veel werk te doen. Tot overmaat van ramp wordt tijdens het klussen hun auto gestolen... 

Kopen, Klussen, Cashen The money pit

The money pit

Christina en Tarek doen een bod op een huis dat ze nog niet hebben bezichtigd. Ze krijgen 48 uur bedenktijd en vragen meerdere aannemers om een offerte te maken voor de renovatie. 

Kopen, Klussen, Cashen Thrifty vs glitzy

Thrifty vs glitzy

Investeerder Pete De Best schakelt de hulp van Tarek en Christina in. Hij wil dat ze aan de slag gaan met een simpele verbouwing van zijn nieuwe aankoop. Tarek ziet het helemaal zitten, maar Christina vermoedt dat er meer werk ... 

Kopen, Klussen, Cashen Toxic flip

Toxic flip

Tarek en Christina worden getipt over een klein huis met een lage prijs. Ze hebben al eerder in de betreffende buurt gewerkt en denken flink te kunnen cashen. Het huis is dichtgetimmerd, dus het is te hopen dat de binnenkant er ... 

Kopen, Klussen, Cashen Dinky flip

Dinky flip

Tarek en Christina kopen een heel klein en gedateerd huisje in Downey. Ze denken het huisje alleen wat te moeten opknappen, maar de problemen zijn groter dan gedacht. Bovendien zijn ze het niet met elkaar eens. 

Kopen, Klussen, Cashen Of wreck & ruin

Of wreck & ruin

Tarek en Christina zien een huis te koop staan in La Puente. Van de buitenkant ziet het er niet bepaald florissant uit. Ze mogen niet binnen kijken omdat er nog iemand woont. Toch nemen ze de gok. 

Kopen, Klussen, Cashen Cracked flip

Cracked flip

De eigenaar van een huis in Yorba Linda wil haast maken met de verkoop, dus hebben Christina en Tarek weinig tijd om het huis te inspecteren. Ze zien een aantal grote scheuren in de muren, zowel binnen als buiten. Zijn er nog m ... 

Kopen, Klussen, Cashen Abandoned flip

Abandoned flip

Tarek en Christina kopen een huis in Long Beach. De vorige eigenaren waren al begonnen met een enorme verbouwing. Maar niks is af en het is nog maar de vraag of ze goed werk hebben geleverd. 

Kopen, Klussen, Cashen Custom craftsman

Custom craftsman

Voor een nieuw project gaan Tarek en Christina de samenwerking aan met de bevriende huizenhandelaar Jessie Rodriguez. Hij is een ware vakman als het gaat om het renoveren van oude huizen met een bijzondere architectuur. 

Kopen, Klussen, Cashen Hilltop hang up

Hilltop hang up

De winstmarge van de nieuwe aankoop van Tarek en Christina is klein, maar er hoeft ook niet zoveel aan te gebeuren. De vaste aannemer van Tarek en Christina heeft het te druk, dus huren ze iemand anders in. 

Kopen, Klussen, Cashen Ranch house in ruin

Ranch house in ruin

Tarek en Christina rekenen zich rijk met een aankoop in Buena Park. Maar tijdens de verbouwing wijzigen de plannen en komen er verborgen gebreken tevoorschijn, waardoor het nog maar de vraag is of ze kunnen cashen. 

Kopen, Klussen, Cashen Mid century flip

Mid century flip

Christina en Tarek kopen een huis uit midden twintigste eeuw in Long Beach. Het lijkt een investering zoals ze er al zo veel hebben gedaan, maar de architectuur van het huis zorgt voor de nodige problemen. 

Kopen, Klussen, Cashen Risky flip

Risky flip

Tarek en Christina zien op papier een deal die te mooi is om waar te zijn. En zoals ze al zo vaak hebben meegemaakt, valt het huis in het echt flink tegen. Toch kopen ze het, en gaan aan de slag met een nieuwe aannemer. 

Kopen, Klussen, Cashen A neglected flip

A neglected flip

Tarek en Christina willen een huis kopen in Anaheim. Omdat er nog een huurder woont, mogen ze het huis niet bezichtigen. Ze besluiten toch een bod te doen en hopen op het beste. 

Kopen, Klussen, Cashen Loud, louder, loudest

Loud, louder, loudest

Christina krijgt een tip voor een huis in Hawthorne. Er moet een boel aan gebeuren en het huis staat aan een drukke straat, vlakbij een vliegveld en een basisschool. Heel wat nadelen dus, maar Christina en Tarek denken er toch ... 

Kopen, Klussen, Cashen Hard money blues

Hard money blues

Tarek en Christina zien een mooi huis in Whittier. Er hoeft niet al te veel aan te gebeuren, maar Tarek en Christina hebben zoveel andere projecten lopen dat ze geld moeten lenen om het te kopen. De lening kost honderden dollar ... 

Kopen, Klussen, Cashen Breaking up

Breaking up

Tarek en Christina kopen een huis dat in slechte staat verkeert en bovendien problemen heeft met de fundering. Toch nemen ze de gok, want de huizenprijzen in de buurt stijgen ongekend hard. 

Kopen, Klussen, Cashen A barnyard dance

A barnyard dance

Tarek en Christina investeren in een huis in het populaire Torrance. De buitenkant ziet er prima uit, maar de binnenkant van het huis uit 1927 moet grondig worden gerenoveerd. Toch zijn Christina en Tarek ervan overtuigd dat ze ... 

Kopen, Klussen, Cashen Flipper vs. flipper

Flipper vs. flipper

Tarek en Christina hebben hun zinnen gezet op een huis van zeven ton. Hiervoor vragen ze hulp van een andere investeerder. Maar meerdere investeerders brengen ook meerdere meningen met zich mee, met negatieve gevolgen voor de p ... 

Kopen, Klussen, Cashen Dirty, dated & undesirable

Dirty, dated & undesirable

Een vies en gedateerd huis wordt geveild. Op basis van de huizenprijzen in de buurt denken Tarek en Christina flink geld te kunnen verdienen aan het huis, dat op het eerste gezicht alleen wat cosmetische ingrepen nodig heeft. N ... 

Kopen, Klussen, Cashen Too small to fail

Too small to fail

Tarek en Christina hebben meerdere projecten lopen, dus voor het huis dat ze kopen in Whittier hebben ze maar een heel bescheiden klusbudget. Het kleine huis blijkt een grotere verbouwing nodig te hebben dan verwacht. 

Kopen, Klussen, Cashen Nothing but potential

Nothing but potential

Tarek en Christina brengen een bod uit op een huis dat eigendom is van de bank en nog geen 24 uur te koop staat. Ze zijn ervan overtuigd dat het huis veel potentie heeft, maar tijdens de renovatie komen ze alleen maar problemen ... 

Kopen, Klussen, Cashen Family friendly flip

Family friendly flip

Carlos, een oude vriend van Tarek en Christina, vraagt om advies. Hij wil zijn huis verkopen en overweegt het eerst op te knappen om zo meer geld te kunnen vragen. Tarek en Christina bieden hem een helpende hand. 

Kopen, Klussen, Cashen Unfinished flip

Unfinished flip

Een andere huizenhandelaar moet een project van de hand doen en vraagt Tarek en Christina of ze geïnteresseerd zijn. Het huis heeft nog geen badkamer of keuken en zelfs de wanden zijn nog niet afgewerkt. 

Kopen, Klussen, Cashen Foreclosure shock

Foreclosure shock

Het huis dat Tarek en Christina willen kopen, staat te ver weg om te kunnen bezichtigen voor de veiling begint. Daarom kopen ze het ongezien. Eenmaal op de locatie blijkt het huis er een stuk minder florissant uit te zien dan o ... 

Kopen, Klussen, Cashen Keeping up with the Joneses

Keeping up with the Joneses

Er moet heel wat gebeuren aan het huis dat Tarek en Christina hebben gekocht in Fullerton: een nieuw dak, nieuwe balkons en een nieuwe oprit. Als Tarek en Christina het huis van de buren bezoeken om inspiratie op te doen, beslu ... 

Kopen, Klussen, Cashen The moldy mess

The moldy mess

Tarek en Christina vinden een veelbelovend huis in Bellflower. Bij binnenkomst zien ze een nieuwe keuken en eetkamer. Maar als ze verder kijken, ontdekken ze dat de badkamer er minder goed uitziet: de wanden zijn volledig bedek ... 

Kopen, Klussen, Cashen A flip with a view

A flip with a view

Tarek en Christina lenen geld van Tareks moeder om een duur huis te kunnen kopen dat op een heuvel is gebouwd. Vanwege het prachtige uitzicht spenderen ze veel geld aan de renovatie van de tuin. Maar dan blijkt er een barst in ... 

Kopen, Klussen, Cashen No risk, no reward

No risk, no reward

Tarek en Christina kopen een gedateerd huis in Anaheim. Het ziet er goed uit, maar dan komt hun projectmanager met een waslijst aan problemen. Uit ervaring weten Tarek en Christina dat je soms risico's moet nemen om te kunnen c ... 

Kopen, Klussen, Cashen Facelift flip

Facelift flip

Christina en Tarek kopen voor twee ton een huis van de bank. Een koopje, want de hypotheek die erop rustte was maar liefst twee keer zo hoog. De aannemer brengt een offerte uit van 30.000 dollar, dus lijkt het erop dat Christin ... 

Kopen, Klussen, Cashen Flop house flip

Flop house flip

Tarek bekijkt de buitenkant van een huis in La Mirada terwijl Christina op de veiling het winnende bod doet. Eenmaal binnen blijkt het er te stinken en is het een smerige bende. Ook is er zonder vergunning verbouwd en die 'verb ... 

Kopen, Klussen, Cashen The bungalow gamble

The bungalow gamble

Tarek en Christina vinden een interessant huis in Whittier. Het gaat om een kleine bungalow, met in de achtertuin een studio die verhuurd mag worden. Op de eerste dag van de verbouwing stuiten Christina en Tarek op loodhoudende ... 

Kopen, Klussen, Cashen Inland empire cosmetic nightmare

Inland empire cosmetic nightmare

Zonder het te hebben bezichtigd, kopen Tarek en Christina voor 180.000 dollar een huis op een veiling. De aannemer denkt snel klaar te zijn met de verbouwing, die vooral cosmetisch zal zijn. Maar dan ontdekt hij rottend hout, v ... 

Kopen, Klussen, Cashen Spanish style salvage

Spanish style salvage

Tarek en Christina kopen op de veiling een huis dat is gebouwd in Spaanse stijl. Het huis is al bijna 100 jaar oud en veel authentieke kenmerken zijn bewaard gebleven. De aannemer ontdekt problemen met de fundering en een lek i ... 

Kopen, Klussen, Cashen A frantic fiasco

A frantic fiasco

Tarek en Christina kopen een huis van halverwege de twintigste eeuw in Placentia. Het is gedateerd, maar groot en handig ingedeeld. Maar oude huizen brengen nogal eens verrassingen met zich mee. 

Kopen, Klussen, Cashen Underwater flip

Underwater flip

Tarek en Christina denken een slag te slaan met een groot familiehuis in Cypress. De buurt is prima en het huis heeft een ideale indeling. Er is wel wat waterschade, maar Tarek en Christina nemen het risico. Pas na aankoop ontd ... 

Kopen, Klussen, Cashen New home new life for mom

New home new life for mom

Tarek en Christina willen een huis kopen in Garden Grove en overtuigen een investeerder ervan dat het een goede deal is. Maar als hij tijdens de verbouwing langskomt, rijzen er twijfels. Het huis blijkt geen grote slaapkamer te ... 

Kopen, Klussen, Cashen Nomad family seeks final home

Nomad family seeks final home

Eindelijk een huis voor Christina en Tarek waaraan niet veel hoeft te gebeuren. Maar toch krijgen ze een tegenvaller te verwerken: het huis heeft een rare, onlogische indeling en telt vier slaapkamers, maar voor één slaapkame ... 

Kopen, Klussen, Cashen Vandalized foreclosure

Vandalized foreclosure

Tarek en Christina hebben ruim vier ton neergelegd voor een huis in Anaheim Hills. Wanneer ze het met hun aannemer bezoeken, blijken vandalen het huis van binnen gesloopt te hebben. Het budget, dat was bedoeld voor het aanbreng ... 

Kopen, Klussen, Cashen Pilot

Pilot

Tarek en Christine gebruiken hun spaargeld voor de aankoop van een huis dat ze nog niet van binnen hebben gezien. Als ze voor het eerst binnenwandelen, schrikken ze zich rot: de keuken, badkamers en achtertuin moeten compleet g ... 

Kopen, Klussen, Cashen House of hidden horrors

House of hidden horrors

Tarek en Christina gaan naar La Habra, waar een huis te koop wordt aangeboden waaraan niet veel lijkt te hoeven gebeuren. De eigenaar wil snel van het huis af, dus kunnen Tarek en Christina een mooie deal sluiten. 

Kopen, Klussen, Cashen Big money flip

Big money flip

Iemand van buiten Californië wil zijn huis verkopen aan Tarek en Christina. Het gaat om een grote, oude gezinswoning waar nog niks aan is veranderd. Tarek en Christina kunnen er veel geld mee verdienen, maar ze moeten er ook v ... 

Kopen, Klussen, Cashen Natural disaster

Natural disaster

Investeerder Pete roept de hulp in van Tarek en Christina. Hij heeft een huis gekocht in een chique buurt, maar heeft voor de verbouwing de deskundige hulp van Tarek en Christina nodig. 

Kopen, Klussen, Cashen Abort flip

Abort flip

Opnieuw willen Christina en Tarek een huis kopen dat nog wordt bewoond. Ze mogen het huis alleen vanaf de openbare weg bekijken. De vraagprijs van vergelijkbare huizen ligt een ton hoger, dus nemen ze de gok. 

Kopen, Klussen, Cashen Freeway flip

Freeway flip

Tarek en Christina kopen een oud huis in een historische buurt in Anaheim. Oude huizen brengen een bijzondere sfeer met zich mee, maar soms ook grote problemen. Hebben Tarek en Christina geluk?