Married At First Sight Australië Afl. 30

Married At First Sight Australië

De laatste drie koppels beslissen of ze hun geloften opnieuw afleggen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8407

The Bold And The Beautiful

Thomas is aan het hallucineren en maakt een kritieke fout. Uitgerekend op dat moment komt Liam langs om Thomas te confronteren. 

The Flying Doctors A bride to be

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

5MinutenShow Afl. 7

5MinutenShow

Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. 

Mia And Me De bloesemboom

Mia And Me

Het is een bijzondere dag voor de eenhoorns, want hun favoriete boom staat in bloei. De elfen vrezen dat Panthea misbruik zal maken van het feit dat alle eenhoorns bij elkaar komen bij de boom. Ze proberen de dieren weg te leiden. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Vriendschap zonder rem

LEGO Friends: Girls On A Mission

Olivia past de bus aan met een zelfrijdend systeem. Maar wanneer de bus niet langzamer kan rijden, of zelfs stoppen, gaat het mis! Haar vrienden komen haar helpen. 

Arthur En De Minimoys Alleen voor jouw eitjes

Arthur En De Minimoys

De Seides bestoken de stronk met libelle-eitjes vol honing, waardoor iedereen vastzit. Arthur gaat op zoek naar een oplossing in de mensenwereld, Selenia en Betameche willen net een oplossing zoeken in de dierenwereld. 

Blinky Bill Buidelboef

Blinky Bill

Een ongrijpbare dief slaat toe in Pablo's wegrestaurant. De dader ging bijzonder stil en netjes te werk. Hij moet onmiddellijk worden tegengehouden! Pablo schakelt de hulp in van Blinky en Jacko, die een undercovermissie opstar ... 

Bitz & Bob Afl. 37

Bitz & Bob

Animatieserie over de inventieve Bitz en haar broertje Bob. Ze houden ervan om dingen te maken en op avontuur te gaan. Soms gaat er iets mis, en dan gebruikt Bitz haar creativiteit om een oplossing te bedenken. 

Suske En Wiske Junior Monsters

Suske En Wiske Junior

Het onweert en Suske en Wiske kunnen niet slapen. Het gerommel van de donder en de bliksemschichten zorgen voor enge dromen, met piraten, donkere grotten en monsters. 

Strawberry Shortcake Team voor twee

Strawberry Shortcake

Welkom in Berry Bitty City, een miniatuurstadje in een tuin vol aardbeienplanten. Hier wonen Strawberry Shortcake en haar vriendinnetjes. Samen beleven ze avonturen en leren ze nuttige dingen. 

LEGO City Afl. 2

LEGO City

Animatieserie over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij. 

Transformers Rescue Bots Academy Afl. 24

Transformers Rescue Bots Academy

Animatieserie over vijf jonge Transformers die les krijgen aan de Rescue Bots Academy. Ze leren hoe ze als team kunnen samenwerken en wat ze moeten doen in noodsituaties. Ze willen levens redden en echte helden worden! 

Brandweerman Sam Verdwaald in de grot

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Zafari De geluidenmaker/Een oordeel is zo geveld

Zafari

Animatieserie. In een geheime vallei in Afrika hebben de dieren op magische wijze de vacht of veren van een ander dier gekregen. Samen leren ze nieuwe dingen, hebben ze veel plezier en zijn ze trots op hoe uniek ze zijn. 

Sinterklaas En De LiedjesPietjes Afl. 6

Sinterklaas En De LiedjesPietjes

Inpakpiet mist nog een paar chocoladeletters. Zingpiet en Swingpiet helpen met zoeken en vragen zich af waarom Sinterklaas altijd chocoladeletters geeft aan de kinderen. Ze fantaseren er flink op los. Swingpiet kan zich niet in ... 

Ella De Olifant Afl. 16

Ella De Olifant

Animatieserie over het kleine olifantje Ella. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. 

Tumble Leaf Afl. 15

Tumble Leaf

Kinderserie over het nieuwsgierige blauwe vosje Mos. Door te spelen en spullen te onderzoeken, leert hij hoe de dingen werken. Mos ontdekt de wereld, beleeft avonturen en ontmoet daarbij nieuwe vriendjes. 

Cry Babies Afl. 15

Cry Babies

Animatieserie over de Cry Babies. Ze huilen snel, maar hun tranen bevatten magische krachten. De Cry Babies beleven allerlei avonturen terwijl ze de wereld verkennen. Samen kunnen ze alle situaties aan! 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 83

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Jokie Kippen

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boerderij. Op de boerderij loopt de boer rond. Vandaag gaan Jokie en Jet de boer helpen met het verzorgen van de kippen. 

Sprookjesboom: Zing En Dans Mee Muziekfeest in het Sprookjesbos

Sprookjesboom: Zing En Dans Mee

Animatieserie. Swing en zing mee met de allerleukste Sprookjesboomliedjes! 

Remy & Boo Afl. 47

Remy & Boo

Het 6-jarige meisje Remy heeft een unieke beste vriend: de robot Boo. Boo is groot, zacht en roze en lost graag problemen op. Remy en Boo gaan met hun rijke fantasie graag de uitdaging aan en beleven allerlei avonturen! 

Chuggington Medaille Race Weten waar je heen moet

Chuggington Medaille Race

Animatieserie. Met de hulp van experts leren de treinen Koko, Wilson en Brewster hoe ze kunnen rijden op het spoor. De leerlingen krijgen allerlei opdrachten, zoals het vervoeren van goederen en het uitzetten van routes. 

The Adventures Of Chuck And Friends Bang voor niks

The Adventures Of Chuck And Friends

Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. 

Telekids - 20 Jaar RTL Zephie's zoomaround

Telekids - 20 Jaar RTL

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Robocar Poli Nieuwe vrienden

Robocar Poli

Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. 

Super Wings Home run Julio

Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen. 

De Opmerkelijke Meneer King Meneer Kings grote plons

De Opmerkelijke Meneer King

Animatieserie over het goedbedoelende leeuwtje Meneer King. Hij denkt veel na, maar maakt niet altijd de juiste keuze. In het Kaleidoscoopbos beleeft Meneer King avonturen en leert hij iedere dag weer iets nieuws. 

StoryZoo De trein

StoryZoo

Toby en Pepper reizen met de trein. De conducteur komt de kaartjes controleren, maar Pepper is haar kaartje kwijt. 

Oggy En De Kakkerlakken Afl. 66

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

Fien & Teun Piraten

Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Voor hun dieren zorgen ze erg goed en ze spelen graag in hun boomhut. 

Ollie Wiebeltoren

Ollie

Ollie en Spin proberen hun kiezelsteentjestoren in evenwicht te houden, net zoals hun vriendschap. 

Sophie De Giraf Afl. 2

Sophie De Giraf

Animatieserie waarin het schattige girafje Sophie de allerkleinsten meeneemt in haar kleurrijke wereld. Met spelletjes en liedjes leren ze over kleuren, vormen, dieren, getallen, seizoenen en nog veel meer. 

Juf Roos Hokey Pokey

Juf Roos

Kinderprogramma. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, zoals 'Poesje mauw' en 'Slaap kindje slaap'. 

Mr. Bean Seizoen 1

Mr. Bean

Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen. 

Louie & Yoko Afl. 22

Louie & Yoko

Animatieserie over de superhandige Louie, die samen met Yoko en een magische gereedschapskist allerlei nuttige dingen bouwt. Of het nou een brug is, een skilift, een windturbine of een raket: ze kunnen álles maken! 

Molang Afl. 2

Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen. 

Beertje Pol Afl. 22

Beertje Pol

Animatieserie over het beertje Pol, dat met zijn vrienden de wereld rondreist. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties. 

Dr. Panda Afl. 14

Dr. Panda

Animatieserie waarin Dr. Panda iedere dag een nieuw beroep uitoefent. Iedere taak zorgt voor nieuwe uitdagingen. Gelukkig is Dr. Panda creatief en werkt hij goed samen met zijn vrienden, daarom komt alles weer goed! 

Brandweerman Sam Vurig voetbal

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

LEGO City Afl. 1

LEGO City

Animatieserie over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij. 

Mush-Mush & The Mushables Verrassing, het is lente

Mush-Mush & The Mushables

Animatieserie over het paddenstoeltje Mush-Mush. Samen met zijn vriendjes Lilit en Chep beleeft hij veel plezier... én avonturen in het bos! 

Wissper Panda zoekt vriend

Wissper

Animatieserie over het kleine meisje Wissper. Ze kan praten met dieren en heeft een goede band met ze. Door een toverwoord te gebruiken, verplaatst Wissper zich naar dieren in nood en maakt ze spannende avonturen mee. 

Little People Een echte detective

Little People

Animatieserie. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld. 

Koala Broertjes Afl. 12

Koala Broertjes

Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen. Vanuit het ruige achterland in Australië vliegen ze dagelijks met hun kleine vliegtuigje naar iedereen die hulp nodig heeft.