Inspector Morse Last bus to Woodstock

Inspector Morse

Het lichaam van de 18-jarige Sylvia Kane wordt gevonden op de parkeerplaats van een pub. Ze werd voor het laatst levend gezien toen ze met een vriendin bij de bushalte stond en besloot met iemand mee te liften. Inspecteur Morse ... 

Grey's Anatomy Crash into me (part 1)

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8198

The Bold And The Beautiful

De Logan-familie is verbijsterd als blijkt wie de anonieme nierdonor van Katie is. Brooke beschuldigt Shauna ervan Katie te gebruiken om Flo te helpen met de Logans. 

Dr. Phil The fire is out but the scars still burn

Dr. Phil

Tien jaar geleden is het leven van Rich, Kathy en hun dochter, Reina, voorgoed veranderd door een brand. Rich heeft Reina uit het brandende huis gered. Reina was voor 80% derdegraads verbrand. Rich en Kathy vertellen dat sinds ... 

Lalaloopsy Afl. 20

Lalaloopsy

Animatieserie over lappenpoppen die op magische wijze tot leven zijn gekomen. In Lalaloopsyland maken ze nieuwe vrienden, beleven ze avonturen en leren ze hoe iedereen op zijn eigen manier speciaal is. 

Molang Afl. 15

Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.