Married At First Sight Australië Afl. 1

Married At First Sight Australië

Het grootste sociale experiment van Australië is terug! In deze aflevering leren we de 20 deelnemers kennen en zien we welke stellen de experts hebben gevormd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 1228

The Bold And The Beautiful

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 1228. 

Dr. Phil My top model son is convinced he's mentlly ill

Dr. Phil

Kimberleys zoon Blake is een succesvol model en hij reist de hele wereld over voor zijn werk. Maar het is niet alleen maar positief. Blake is namelijk continu doosbang dat hij schizofreen zal worden. Dit zorgt voor enorme spann ... 

The Flying Doctors Talk of the town

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Red de baai

LEGO Friends: Girls On A Mission

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden. 

Polly Pocket A yacht of problems

Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen willen een mysterieus eiland bezoeken en gaan ernaartoe met hun nieuwe jacht. Eenmaal op het eiland, blokkeert het magische medaillon. De meiden bezoeken een oude tempel in de hoop het medaillon te rep ... 

Miss Moon Afl. 40

Miss Moon

Animatieserie over Jules, Lola, Joe en hun grappige oppas Miss Moon, die magische krachten heeft. Er gebeuren gekke dingen als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen! 

Het Regent Gehaktballen Afl. 17

Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die de wereld wil veranderen met zijn uitvindingen. Hij beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die graag meteoroloog wil worden. 

Robin Hood Afl. 52

Robin Hood

Animatieserie. Prins John misbruikt vaak zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt hem graag belachelijk en wordt door John vogelvrij verklaard. Hij vlucht met zijn vrienden naar Sherwood Forest. 

Robin Hood Afl. 51

Robin Hood

Animatieserie. Prins John misbruikt vaak zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt hem graag belachelijk en wordt door John vogelvrij verklaard. Hij vlucht met zijn vrienden naar Sherwood Forest. 

De Daltons De koe en de gevangenen

De Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn zij rijk aan wilskracht en verbeelding. 

Chuggington Hein kan niet wachten

Chuggington

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Flin & Flo Afl. 17

Flin & Flo

Kinderserie over draak Flin en ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden toen Flo het leven van de toen nog kleine Flin redde. Samen vliegen ze de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken. 

Biba Boerderij Ochtendgymnastiek

Biba Boerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.