Grey's Anatomy Lay your hands on me

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8200

The Bold And The Beautiful

Shauna onthult Ridge dat zij hem heeft gekust toen hij lam was. Ridge is er beduusd van. Thomas probeert Shauna te overtuigen dat ze hem echt moet helpen om een wig te drijven tussen Ridge en Brooke. 

Dr. Phil Liar liar: Sarah faces here accusers

Dr. Phil

Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met Brian, Liz en Bethany. Zij beweren dat hun vroegere vriendin, Sarah, allerlei verhalen over zichzelf heeft verzonnen. Sarah vertelde onder meer dat ze terminale kanker had en spierdystrofie. S ... 

Burgers' Zoo En Waarom Maki's

Burgers' Zoo En Waarom

Geen extra informatie aanwezig.

Lalaloopsy Afl. 21

Lalaloopsy

Animatieserie over lappenpoppen die op magische wijze tot leven zijn gekomen. In Lalaloopsyland maken ze nieuwe vrienden, beleven ze avonturen en leren ze hoe iedereen op zijn eigen manier speciaal is. 

Chuggington Gouden wielen

Chuggington

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Molang Afl. 17

Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.