Grey's Anatomy Readiness is all

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in Seattle. 

Married At First Sight Australië Afl. 3

Married At First Sight Australië

18 Australische singles beginnen aan een experiment. Ze gaan trouwen met iemand die ze nog niet kennen. Melissa, die nog nooit een date heeft gehad, is gekoppeld aan radioman Bryce, die een half jaar eerder nog verloofd was. Ou ... 

Murder, She Wrote Double exposure

Murder, She Wrote

Jessica is verrast dat haar voormalige vriend John Winslow in Chicago is komen wonen. Ze belt zijn vrouw, Maude, en krijgt te horen dat John twee weken geleden is overleden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8521

The Bold And The Beautiful

Hope probeert Liams angst om alles te verliezen, te begrijpen. De situatie tussen Bill en Thomas escaleert en Wyatt komt tussenbeide. 

Dr. Quinn, Medicine Woman The first circle

Dr. Quinn, Medicine Woman

Een bankier uit Denver is in Colorado Springs om huizen te verkopen. Hij heeft leden van de Ku Klux Klan meegenomen om hun boodschap te verspreiden. Ze proberen met geweld een donkere man uit zijn huis te verdrijven. 

Dr. Phil A monster in the media?

Dr. Phil

Lovie vertelt dat op 1 januari 2020 een filmpje viral ging waarin te zien is dat haar zoon, Darnell, zijn vriendin flink mishandelt. Volgens Lovie kwam dit door de drank, want hij zou zoiets normaliter nooit doen. Darnell beaam ...