Het Klokhuis Trappistenbier

Het Klokhuis

Bier was in de middeleeuwen schoner dan water. Vandaar dat het toen zelfs door kinderen werd gedronken. Maurice gaat op bezoek bij één van de tien abdijen waar nog gebrouwen wordt. Hoe maak je trappistenbier? 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

Komt een Aap bij de Dokter Komt een Aap bij de Dokter

Komt een Aap bij de Dokter

We volgen het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. We kijken achter de schermen bij de dierverzorgers én dierenarts. 

BZTshow BZTshow

BZTshow

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan. Niets is onmogelijk, alles kan. 

Mega Mindy Bolle Marie

Mega Mindy

Ergens op een klein politiebureau werkt Mieke. Op cruciale momenten verschijnt superheldin Mega Mindy. Bijna niemand weet dat dat Mieke is. 

Q Pootle 5 Pootle krijgt een logé

Q Pootle 5

Oepsie heeft het idee opgevat om Stella's huis op te knappen en stuurt Stella samen met Ray uit logeren bij Q Pootle 5. Pootle is daar niet blij mee: Ray snurkt ontzettend! En Oepsie maakt er ondertussen alleen maar een grotere ... 

Mike de Ridder Mike de ridder en de drie missies

Mike de Ridder

Mike probeert drie missies op één dag te doen. Niet alle missies zijn even leuk. Lukt het Mike om al ze alle drie te voltooien?