Married At First Sight Australië Afl. 26

Married At First Sight Australië

Nadat de vrouwen bij de mannen hebben verbleven, trekken de mannen nu in bij de vrouwen. Mark en Ning beleven een doorbraak in hun relatie. Jules en Cam hebben hun eerste ruzie. Susie zet Billy aan het werk in haar tuin. Cyrell ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8326

The Bold And The Beautiful

Steffy houdt zich flink, maar tegen de dokter is ze eerlijk: ze lijdt ondraaglijke pijn. Flo vertelt een ongeruste Sally dat Wyatt zal beslissen wat de consequenties van haar wandaden zullen zijn. 

The Flying Doctors The hometown hero

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De winnaar zingt

LEGO Friends: Girls On A Mission

Door Andrea's focus op het winnen van de HLC Talentenjacht, verliest ze de focus op wat echt belangrijk is. Hierdoor verliest ze kostbare punten. 

Dr. Phil Should i marry my russian bride to be?

Dr. Phil

Mark Anthony heeft een latrelatie met de Russische Marina. De afstand tussen Amerika en Rusland maakt het normaliter al zwaar genoeg. En nu met het coronavirus is het de vraag wanneer ze elkaar in het echt kunnen zien. Mark Ant ... 

Miss Moon Afl. 13

Miss Moon

Animatieserie over Jules, Lola, Joe en hun grappige oppas Miss Moon, die magische krachten heeft. Er gebeuren gekke dingen als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen! 

Het Regent Gehaktballen Afl. 42

Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die de wereld wil veranderen met zijn uitvindingen. Hij beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die graag meteoroloog wil worden. 

Tashi Afl. 52

Tashi

Animatieserie. De avontuurlijke Tashi en de intelligente Jack beleven met de vrolijke Lotus de gekste avonturen. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten en ander onguur gezelschap. 

Tashi Afl. 51

Tashi

Animatieserie. De avontuurlijke Tashi en de intelligente Jack beleven met de vrolijke Lotus de gekste avonturen. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten en ander onguur gezelschap. 

Robin Hood Afl. 18

Robin Hood

Animatieserie. Prins John misbruikt vaak zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt hem graag belachelijk en wordt door John vogelvrij verklaard. Hij vlucht met zijn vrienden naar Sherwood Forest. 

Robin Hood Afl. 17

Robin Hood

Animatieserie. Prins John misbruikt vaak zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt hem graag belachelijk en wordt door John vogelvrij verklaard. Hij vlucht met zijn vrienden naar Sherwood Forest. 

Om Nom Afl. 2

Om Nom

Animatieserie over het schattige groene monstertje Om Nom. Hij is dol op snoepjes en beleeft allerlei avonturen. Om Nom is heel nieuwsgierig en dat brengt hem soms in de problemen. 

Monchhichi Afl. 13

Monchhichi

Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is meer werk dan je denkt! 

My Little Pony De laatste missie

My Little Pony

Scootaloo's ouders, die door hun werk altijd voor lange tijd weg zijn, hebben een nieuwe baan waardoor het gezin weer bij elkaar kan wonen. Scootaloo is dolblij, tot ze hoort dat ze dan wél met z'n allen naar Shirelanka moeten ... 

Super Wings Ballet bonje

Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 106

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Littlest Pet Shop: A World Of Our Own Afl. 38

Littlest Pet Shop: A World Of Ou ...

Animatieserie over zes huisdieren die een magische poort hebben ontdekt naar een stad waar alleen dieren wonen. Daar beleven ze spannende avonturen en hebben ze veel plezier. 

Chuggington Moedige Wilson

Chuggington

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Thomas De Stoomlocomotief De verdwenen reddingstrein

Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten. 

Flin & Flo Schemer, de onzichtbare draak

Flin & Flo

Kinderserie over de draak Flin en de ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden toen Flo het leven van de toen nog kleine Flin redde. Samen vliegen ze de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken. 

Biba Boerderij Kieke de zieke

Biba Boerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt. 

Tee & Mo Afl. 34

Tee & Mo

Animatieserie over het avontuurlijke 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft Tee veel plezier en leert hij nieuwe dingen.