Verslaafd Aan Verbouwen Mid-century bathroom remade

Verslaafd Aan Verbouwen

De oorspronkelijke badkamer in het huis van de grootouders van Nicole Curtis krijgt een update. De blauwe tegels mogen blijven en vormen de basis voor een nieuw ontwerp. Nicole verwijdert een kitscherig meubel uit de jaren 80 e ... 

Verslaafd Aan Verbouwen All about family

Verslaafd Aan Verbouwen

Nicole Curtis gaat aan de slag met de familiekamer in het huis van haar grootouders. Ze wil de kamer updaten en ziet ook nog de mogelijkheid een mooie badkamer toe te voegen. De vernieuwde kamer moet eer doen aan de oorspronkel ... 

Tree Fu Tom Afl. 10

Tree Fu Tom

Animatieserie. Tom kan zichzelf door Tree Fu veranderen in een kleine, sterke superheld. Hierdoor kan hij afreizen naar een betoverende wereld. Daar ontmoet hij zijn vrienden en maakt hij spannende avonturen mee. 

Gadget And The Gadgetinis

Gadget And The Gadgetinis "Aflev ...

Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny en de Gadgetini's aan zijn missies werkt. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur. 

Zoë & Silos Afl. 9

Zoë & Silos

Kinderserie over de avontuurlijke Zoë, die in Burgers' Zoo vriendschap sluit met de stoere, dromerige Silos. Samen ontdekken ze de ecosystemen van de dierentuin in een spannend avontuur vol raadsels en opdrachten. 

LEGO Friends Afl. 11

LEGO Friends

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze wonen in de gezellige stad Heartlake City. Samen vormen ze de LEGO Friendsclub en beleven ze allerlei spannende avonturen.