First Dates Aflevering 7

First Dates

Een 'maanman' is op zoek naar iemand om zijn nachten mee te delen, maar zal zijn soort intellect in de smaak vallen bij Liz? 

Het Klokhuis Werelderfgoed: Van Nellefabriek

Het Klokhuis

Aflevering in het kader van de Klokhuisserie over Werelderfgoed. Het is de jongste in het werelderfgoedrijtje: de Van Nellefabriek in Rotterdam. Tropische producten zoals koffie, thee en tabak werden hier opgeslagen en verwerkt ... 

Jill Jill's party - deel 1

Jill

Het jeugdprogramma Jill bestaat vijf jaar, tijd voor een feestje! In Jill's party gaat Jill op zoek naar iemand die net zo goed kan knutselen, tekenen én bakken als Jill zelf. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Over een paar jaar rijden motoren niet meer over de grond maar vliegen ze boven je hoofd. Stel dat zo'n vliegende motor een botsing krijgt en neerstort, waar kun je dan het beste schuilen? Rachel en haar testteam zoeken het voo ... 

SpangaS Meestervervalser

SpangaS

Maud lucht haar hart bij Filiz over haar ouders. Joris haalt een grap uit met Fons. Mo denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Maud, maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar? 

SpangaS Het staat in de sterren

SpangaS

Jip en Luna werken hard aan de schoolkrant. Jackie doet onaardig tegen Luna. Dylan vindt dat ze excuses moet maken. Elza vindt dat Otis jongens moet aanspreken, maar is hij hier wel goed in?