McLeod's Daughters Every move you make

McLeod's Daughters

Er worden dieren gestolen van Drovers Run. Ingrid wordt gestalkt en lastiggevallen door haar ex-man. Vanwege zijn relatie met Ingrid komt het leven van Marcus in gevaar. Tayler heeft moeite met studeren. 

House Selfish

House

Een 14-jarig meisje stort in tijdens een skateboardwedstrijd. Als haar lichaam enige tijd later een donorlong afstoot, komen haar ouders voor een moeilijke beslissing te staan. Ondertussen vertelt House aan zijn team dat hij ee ... 

Grey's Anatomy Make me lose control

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een aantal jonge chirurgen in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8139

The Bold And The Beautiful

Douglas is onder druk gezet door zijn vader en moedigt Hope aan om de nacht met Thomas door te brengen. Liam is vastberaden de waarheid te ontdekken en wil weten wat Thomas en Flo voor hem verbergen. Hij smeekt Wyatt om hem te ... 

Burgers' Zoo En Waarom Mengeh en de halfapen

Burgers' Zoo En Waarom

Leerzaam kinderprogramma waarin kinderen zelf op zoek gaan naar antwoorden op hun vragen. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 197

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol.