First Dates First Dates

First Dates

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. 

Het Klokhuis Roofvogelonderzoek

Het Klokhuis

In Nederland komen dertien soorten roofvogels voor die hier nesten bouwen en jongen krijgen. Zo is hebben we de havik, de valk, buizerd, de kiekendief en de zeearend. Door ze te tellen, te wegen en te ringen kunnen we goed in d ... 

SpangaS Herdenking

SpangaS

Lukt het Jip om wat te zeggen tijdens de herdenkingsdienst? Maud zingt een lied. Otis en Arno vinden elkaar tijdens het sporten en bedenken een actie. Durft Jip de voicemail af te luisteren? 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor stoere jongens en meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Bart Meijer en Tonnie van der Neut ontvangen twee duo's van beste vrienden die het tegen elkaar opnemen. Ze worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Hoe maak je zelf een superhelden-auto? Kun je in één klap een muurtje verven? En wie zijn er beter met ballen, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.