The Black Box The fear

The Black Box

Catherine krijgt last van hallucinaties. Psychiater Hartramph vermoedt dat ze haar medicatie moet aanpassen, maar Catherine is eigenwijs. Bickman durft niet meer te opereren en gaat in therapie. 

House The mistake

House

Een jonge moeder die in het ziekenhuis wordt opgenomen met buikpijn komt te overlijden. Het lijkt erop dat Chase een inschattingsfout heeft gemaakt en de tuchtcommissie start een onderzoek. De carrières van Chase en House kome ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7856

The Bold And The Beautiful

Ridge praat met Thorne over de issues die Brooke en hij de afgelopen tijd hadden. Brooke probeert Hope te troosten en zegt dat ze niet op moet geven. Ondertussen heeft Liam een belangrijk besluit genomen. 

Dr. Phil My daughter won?t let me see my grandchildren until I get a psych evaluation. I want it from you, dr. Phil!

Dr. Phil

Susan mag haar kleinkinderen niet zien, omdat haar dochter en schoonzoon beweren dat ze een persoonlijkheidsstoornis heeft. Ze willen dat Susan door een psycholoog wordt onderzocht en behandeld. Susan vraag dr. Phil om een diag ... 

Verslaafd Aan Verbouwen Apartment refresh

Verslaafd Aan Verbouwen

Op het perceel van de grootouders van Nicole Curtis bevindt zich behalve het woonhuis ook een gastenverblijf. En ook dat krijgt aandacht van Nicole. Voor niet al te veel geld knapt ze het verwaarloosde appartement op. 

Tree Fu Tom Afl. 12

Tree Fu Tom

Animatieserie. Tom kan zichzelf door Tree Fu veranderen in een kleine, sterke superheld. Hierdoor kan hij afreizen naar een betoverende wereld. Daar ontmoet hij zijn vrienden en maakt hij spannende avonturen mee. 

LEGO Friends Afl. 12

LEGO Friends

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze wonen in de gezellige stad Heartlake City. Samen vormen ze de LEGO Friendsclub en beleven ze allerlei spannende avonturen. 

Bobo Blussen die brand

Bobo

Animatieserie over het vrolijke, blauwe konijn Bobo. Hij woont in een boomhut samen met zijn ouders en zusje Krabbel. Hij speelt graag buiten met Krabbel en zijn beste vriend Tjerk.