Inspector Morse The dead of Jericho

Inspector Morse

Na een optreden met zijn koor ziet inspecteur Morse politieauto's staan voor het huis van medekoorlid en goede vriendin Anne Stavely. Ze is overleden en het lijkt erop dat ze zelfmoord heeft gepleegd. Morse heeft meteen zijn tw ... 

Married At First Sight Australië Afl. 29

Married At First Sight Australië

Tijdens het laatste diner liepen de emoties hoog op. De stellen moeten in de zesde verbintenisceremonie opnieuw beslissen of ze nog samen willen blijven. Twee koppels houden het voor gezien. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8329

The Bold And The Beautiful

Steffy is spontaan verliefd als ze een onverwacht bezoekje krijgt van haar dokter, Finn. Ridge voelt zich ongemakkelijk als hij zich opeens flarden herinnert van zijn nacht met Shauna. 

The Flying Doctors No quarter asked

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Het beste paard van stal

LEGO Friends: Girls On A Mission

De meiden gebruiken al hun talent om Barney in het politiekorps te houden zodat agent Laura haar partner niet kwijtraakt. 

Dr. Phil Norma's online boyfriends: the truth behind the pictures

Dr. Phil

Dr. Phil verdiept zich verder in de internetliefdes van Norma, aan wie zij meer dan 250.000 dollar overmaakte. Wie zijn die personen? Een van hen, Jeff, claimt dat hij een ticket heeft gekocht om Norma op te zoeken. Klopt zijn ... 

Het Regent Gehaktballen Afl. 45

Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die de wereld wil veranderen met zijn uitvindingen. Hij beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die graag meteoroloog wil worden. 

Robin Hood Afl. 24

Robin Hood

Animatieserie. Prins John misbruikt vaak zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt hem graag belachelijk en wordt door John vogelvrij verklaard. Hij vlucht met zijn vrienden naar Sherwood Forest. 

Robin Hood Afl. 23

Robin Hood

Animatieserie. Prins John misbruikt vaak zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt hem graag belachelijk en wordt door John vogelvrij verklaard. Hij vlucht met zijn vrienden naar Sherwood Forest. 

Om Nom Afl. 5

Om Nom

Animatieserie over het schattige groene monstertje Om Nom. Hij is dol op snoepjes en beleeft allerlei avonturen. Om Nom is heel nieuwsgierig en dat brengt hem soms in de problemen. 

Monchhichi Afl. 16

Monchhichi

Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is meer werk dan je denkt! 

Super Wings Trompo problemen

Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 109

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Littlest Pet Shop: A World Of Our Own Afl. 41

Littlest Pet Shop: A World Of Ou ...

Animatieserie over zes huisdieren die een magische poort hebben ontdekt naar een stad waar alleen dieren wonen. Daar beleven ze spannende avonturen en hebben ze veel plezier. 

Chuggington Hulpverkenners

Chuggington

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Mr. Bean Afl. 19

Mr. Bean

Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen. 

Flin & Flo Draak Smoezel

Flin & Flo

Kinderserie over draak Flin en ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden toen Flo het leven van de toen nog kleine Flin redde. Samen vliegen ze de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken. 

Biba Boerderij De boerenmedaille

Biba Boerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt. 

Tee & Mo Afl. 37

Tee & Mo

Animatieserie over het avontuurlijke 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft Tee veel plezier en leert hij nieuwe dingen.