McLeod's Daughters Desperate measures

McLeod's Daughters

Becky wordt gestalkt. Claire en Peter komen dichter tot elkaar. Tess heeft het idee dat Claire zich door Peter laat beïnvloeden. Tess vindt een onverwachte medestander in Nick. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7944

The Bold And The Beautiful

Steffy is getuige van een intiem moment tussen Brooke en Bill en is geschokt. Brooke onthult aan Katie hoe Ridge had bedacht wraak te nemen op Bill. 

Dr. Phil My ex-fiancé beat me with a meat tenderizer, snapped my vertebrae and left me to die

Dr. Phil

Tammi en haar ex-verloofde, Chris, hadden zeven jaar lang een knipperlichtrelatie. Na de definitieve break-up bleven ze elkaar ook nog zien. Dat werd Tammi op een dag bijna fataal. Chris mishandelde haar met een vleeshamer en p ... 

Kopen, Klussen, Cashen Abandoned flip

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina kopen een huis in Long Beach. De vorige eigenaren waren al begonnen met een enorme verbouwing. Maar niks is af en het is nog maar de vraag of ze goed werk hebben geleverd. 

Doodle Toddler princess

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde. 

Rescue Bots Little white lies

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven.