McLeod's Daughters Body language

McLeod's Daughters

Jake is vastbesloten Becky voor zich terug te winnen, maar dan moet ze wel Drovers Run verlaten. Harry maakt het uit met Sandra. Zij neemt wraak door Alex voor het blok te zetten. Als ze later nog een stunt uithaalt, blijkt dat ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7989

The Bold And The Beautiful

Hope en Liam liggen nog steeds niet op één lijn als het gaat over Taylor. Hope wil boven alles haar dochter beschermen en begint te twijfelen aan haar relatie met Liam. Bill vertelt Brooke waarom hij zo veranderd is. 

Dr. Phil Sexually abused by my father, and he blames me; are there more victims?

Dr. Phil

Kim vertelt dat ze van haar zevende tot haar veertiende seksueel werd misbruikt door haar vader. Vader Bob geeft toe dat ze een seksuele relatie hadden, maar beweert dat dit met wederzijds goedvinden was. Hij zou Kim nooit erge ... 

De Daltons Afl. 63

De Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn zij rijk aan wilskracht en verbeelding. 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 9

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Doodle Eating Moomoo

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde. 

Brandweerman Sam Driebenenrace

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Rescue Bots The alien invasion of Griffin Rock

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven. 

Brandweerman Sam Modelvliegtuig

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.