Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Wat brandt er beter: benzine of diesel? Hoe sterk is een rol tape? En wie zijn er de betere timmermannen, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit. 

Zappbios Peperbollen en de vloek van de zwarte koning

Zappbios

Jeugdfilm. De twaalfjarige Mia en haar klasgenoot Benny maken een schoolreisje naar de bergboerderij van de familie Gruber, waar ze vermoeden dat er iets vreemds is: er verschijnen mysterieuze heksensymbolen, het vee van de Gru ... 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Hoe kun je lol hebben van die oude bandschuurmachine van je vader? En wie zijn er beter in snijden en hakken? Dat zullen toch de jongens zijn, want bijna alle chefkoks zijn man. Of zijn het toch de meiden? Daar komen we achter. 

Zapplive AFL. 111 - DEEL 3

Zapplive

Youtuber FC Roelie geeft tips voor de e-divisie. Abdollah Tribak legt uit hoe een pannawedstrijd eruit ziet en we eindigen met een optreden van Rolf. 

Zapplive AFL. 111 - DEEL 2

Zapplive

De voetjes gaan van de vloer! Rolf gaat zingen en Keizer laat met zijn danspartner al hun dansmoves zien. Daarnaast wordt er een te gek spel gespeeld. 

Zapplive AFL. 111 - DEEL 1

Zapplive

Latin zanger Rolf Sanchez, youtuber FC Roelie, pannavoetballer Abdollah Tribak en swingende rapper Keizer zijn te gast. Een uitzending met veel beweging! 

Zappsport Battle Mountainbike

Zappsport

Is mountainbiken een echte jongenssport? Of zijn de meiden er het beste in? Dat wordt dit keer getest in Zappsport The Battle. De teams van Ron en Britt trainen op een ruig parcours met bochten en heuvels. Helmen op dus. Topper ... 

Bol & Smik De viswens

Bol & Smik

Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel net ...