McLeod's Daughters The bore war

McLeod's Daughters

Er heerst droogte waardoor er zuinig moet worden gedaan met het nog beschikbare water. Iedereen heeft andere belangen, dus de schaarste zorgt al gauw voor conflicten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7945

The Bold And The Beautiful

Wyatt maakt zich zorgen als Quinn niet reageert zoals hij had verwacht als hij vertelt over zijn nieuwe baan. De wereld van Ridge staat op zijn kop als Steffy een harde bewering doet over Brooke. 

Dr. Phil We believe a lying, scheming con artist has scammed disaster relief donations

Dr. Phil

In 2016 werden de Great Smoky Mountains getroffen door de dodelijkste natuurbranden in de historie van dit gebied. Er waren vele doden en gewonden te betreuren, en meerdere mensen zagen hun huis in rook opgaan. Darlene verloor ... 

Kopen, Klussen, Cashen Cracked flip

Kopen, Klussen, Cashen

De eigenaar van een huis in Yorba Linda wil haast maken met de verkoop, dus hebben Christina en Tarek weinig tijd om het huis te inspecteren. Ze zien een aantal grote scheuren in de muren, zowel binnen als buiten. Zijn er nog m ... 

Doodle Star Santa

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 207

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Rescue Bots Shake- up

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven.