McLeod's Daughters To catch a thief

McLeod's Daughters

Tess maakt zich zorgen over de operatie. Voor het geval de uitkomst niet succesvol is, schrijft Tess een brief aan haar pasgeboren nichtje. Claire komt een oude vriendin, Stevie, tegen en biedt haar een baan op de boerderij aan ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7990

The Bold And The Beautiful

In een gesprek met Brooke en Hope verdedigt Liam Taylor. Hij haalt het verleden erbij en vindt dat Brooke zich te veel bemoeit met zijn huwelijk. Taylor gaat de confrontatie aan met Brooke. Ze vindt het niet eerlijk dat Hope en ... 

Dr. Phil Was Kim Bob?s only victim? His stepdaughter?s accusation

Dr. Phil

Kim en haar vader, Bob, zijn opnieuw te gast. Kim vertelde eerder dat ze van haar zevende tot haar veertiende seksueel werd misbruikt door haar vader. Bob gaf aan dat de seksuele relatie altijd van twee kanten kwam. Maar was do ... 

De Daltons Afl. 66

De Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn zij rijk aan wilskracht en verbeelding. 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 10

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Doodle Supersize Moomoo

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde. 

Brandweerman Sam Open dag

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Rescue Bots Walk on the wild side

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven. 

Brandweerman Sam De ark van Norbert

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.