House Lucky Thirteen

House

Thirteen heeft een onenightstand met een vrouw die ze even later naar het ziekenhuis moet brengen omdat ze een toeval krijgt. House ziet dit als een kans om meer te weten te komen over het privéleven van Thirteen. 

McLeod's Daughters Of hearts and hunters

McLeod's Daughters

Een huurmoordenaar heeft Matt in het vizier, dus moet hij terug in het getuigenbeschermingsprogramma. Marcus en Alex proberen Stevie het hof te maken. Jodi staat voor een moeilijke beslissing: verlaat ze Drovers Run voorgoed om ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8096

The Bold And The Beautiful

Steffy keert terug uit Parijs met Kelly en Phoebe en krijgt schokkend nieuws te horen van Liam. Ridge geeft Thomas advies en Brooke troost Hope als ze nieuws delen over hun toekomst. 

Dr. Phil My out of control 15 year old son was kicked out of public, private & military school

Dr. Phil

Lena's zoon, Cole, is volgens zijn moeder volledig ontspoord. In het afgelopen jaar is hij van een reguliere, een militaire én een privéschool getrapt. Lena weet niet meer wat ze met hem aan moet en vraagt dr. Phil wanhopig o ... 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 154

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Uki IJsjes

Uki

Animatieserie. Onder het wakend oog van Zon, Wolk en Maan beleeft Uki telkens een ander avontuur met een van zijn vriendjes.