RTL Autowereld Afl. 2

RTL Autowereld

Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts test de nieuwste modellen, bezoeken shows en races en maken de mooiste roadtrips. 

RTL Transportwereld Afl. 2

RTL Transportwereld

Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek naar de meest innovatieve productieprocessen, de nieuwste machines, het mooiste grootmaterieel en voorál de mensen die ermee werken. 

RTL GP: WTCR China

RTL GP: WTCR

Verslag van de WTCR, een serie toerwagenraces verspreid over drie continenten. Het kampioenschap staat bekend om zijn spannende races. Veteraan Tom Coronel is er weer bij. Dit jaar rijdt hij in zijn gloednieuwe Cupra. 

European Le Mans Series Engeland

European Le Mans Series

Verslag van de 4-uursrace op het circuit van Silverstone in Engeland. 

RTL GP: Mazda MX5 Cup Assen

RTL GP: Mazda MX5 Cup

Verslag van de vierde ronde van de nieuwe Mazda MX-5 Cup vanaf het TT Circuit Assen. 

RTL GP: Ford Fiesta Sprint Cup Assen

RTL GP: Ford Fiesta Sprint Cup

Verslag van de vierde ronde van de Ford Fiesta Sprint Cup vanaf het circuit Assen. 

Business Class Afl. 1

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Beyblade Burst Afl. 43

Beyblade Burst

Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden. 

Zak Storm Afl. 33

Zak Storm

Animatieserie. De surfer Zak Storm verdwijnt in de Bermudadriehoek en wordt kapitein van het schip Chaos. Tijdens hun zoektocht naar huis trotseren Zak en zijn piratenbemanning vele gevaren op de mysterieuze zeeën.