Sluipschutters Sluipschutters

Sluipschutters

De acteurs kruipen in de huid van nieuwe karakters. Van extreem rechts tot multi culti, van sukkels tot helden en alles daartussen. Skaters, skileraren, paardrijders, festivalgangers en corpsballen. 

First Dates First Dates

First Dates

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. 

Het Klokhuis Het Kantoor 168

Het Klokhuis

De auto van Ben blijkt beschadigd. Zou de dader zich melden? In Doenzedatzo wordt een gevalletje autoschade weggewerkt. In Waarom? Daarom! antwoord op de vraag waarom wij grijs haar hebben en in 'STE' het verhaal van de belangr ... 

SpangaS Vreemd gedrag

SpangaS

Shirley is verliefd. Kattevilder is verward en Caro voelt zich rot daarover. Jips vrienden maken zich zorgen over Jip. Dylan betrapt Hester. Heeft Jip het bericht van Celine teruggeluisterd? 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Bart Meijer en Tonnie van der Neut ontvangen twee duo's van beste vrienden die het tegen elkaar opnemen. Ze worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Is het mogelijk om onervaren een vliegtuig te landen, net als in de film? En wie zijn er eigenlijk beter zonder handen, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.