McLeod's Daughters The show must go on

McLeod's Daughters

Moira maakt zich klaar voor een optreden in Phils musical, maar op privégebied gaat het helemaal mis. Grace realiseert zich dat Marcus niet hetzelfde voelt voor haar als zij voor hem: hij is op zoek naar Ingrid. Stevie vindt d ... 

House Massage therapy

House

House en zijn team behandelen een vrouw die voortdurend moet overgeven. Ze blijkt niet eerlijk te zijn over haar identiteit. House wordt bezocht door zijn vroegere masseuse, die hem ook andere diensten verleende. Hierdoor worde ... 

Grey's Anatomy Deny, deny, deny

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een aantal jonge chirurgen in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8141

The Bold And The Beautiful

Steffy ziet hoe Liam de adoptiepapieren doorkijkt. Hij wil dat ze vertelt hoe het precies zit met baby Phoebe. Hope wordt onzeker als Thomas zijn plannen voor de thuisblijfvakantie onthult. 

Burgers' Zoo En Waarom Danne en de pinguïns

Burgers' Zoo En Waarom

Leerzaam kinderprogramma waarin kinderen zelf op zoek gaan naar antwoorden op hun vragen. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 199

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol.