Van God Los (serie) Rehab

Van God Los (serie)

In een luxe afkickkliniek beleven alcoholiste Simone en aan cocaïne verslaafde Luis een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Enig probleem is dat Simone al getrouwd is. 

3 Op Reis Noord-Europa (1/5)

3 Op Reis

Dit keer in het teken van Noord-Europa. Gwen zoekt het geluk op in Noorwegen. Ze begint haar trip in de snelst groeiende stad van Europa: Oslo! Ze scoort o.a. een wereldberoemd kopje koffie bij Tim Wendelboe en ze waagt zich aa ... 

Het Klokhuis Het Kantoor 204

Het Klokhuis

Iedereen wil Leonoor feliciteren met haar diploma 'Het heelal voor beginners'. Maar hoeveel zoenen geef je dan? Verder kom je te weten wat het verschil is tussen een komeet en een meteoor en hoe piepschuim wordt gemaakt. 

SpangaS Stiekem logeren

SpangaS

Eman voelt zichzelf een geweldige vlogger, maar de druk is hoog om een nieuwe vlog te bedenken. Ramin logeert bij Maud, maar weten hun ouders dit wel? Jip moet hard trainen om opgesteld te worden. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen. 

Freek in het wild Witte Haai

Freek in het wild

In de eerste aflevering gaat Freek in Zuid-Afrika op zoek naar de grootste roofvis in de oceanen: de witte haai. Deze vis is onvoorspelbaar, heeft honderden grote vlijmscherpe tanden, kan wel meer dan zes meter groot worden.. o ...