RTL 7 Darts: WK 2012 Afl. 7

RTL 7 Darts: WK 2012

Verslag van het WK Darts, het grootste en belangrijkste dartstoernooi van het jaar. 96 deelnemers doen een gooi naar de titel. De grootse kanshebbers voor Nederland zijn Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. 

RTL 7 Darts: WK 2012 Afl. 6

RTL 7 Darts: WK 2012

Verslag van het WK Darts, het grootste en belangrijkste dartstoernooi van het jaar. Nederlander Yordi Meeuwisse komt in actie tegen William O'Conner. 

Doe Maar Duurzaam! Plus Afl. 49

Doe Maar Duurzaam! Plus

Informatief programma waarin presentator Jeroen Slob aandacht heeft voor diverse ontwikkelingen in Nederland met het oog op een betere en schonere toekomst. 

Best Of Bright Afl. 1

Best Of Bright

Erwin van der Zande is deze week bij Apple in Californië. Merijn Doggen vertelt je alles wat je moet weten over 8K televisies en vooral wat je eraan hebt. Bram van Dijk testte een elektrische vouwfiets die wél de weg op mag, ... 

Business Tips Afl. 6

Business Tips

Zakelijk programma waarin succesvolle ondernemers en specialisten tips geven over de uitdagingen van het leven. De presentatoren bezoeken verschillende ondernemingen en locaties door het hele land. 

Business Class Afl. 15

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Ondernemend Nederland Afl. 14

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Pokémon De wereld overspoelen met liefde!

Pokémon

De leerlingen van de Pokémon-school brengen een bezoek aan de Hokulani Sterrenwacht om een Minior-regen te zien. De ruimte-Pokémon vallen op de grond en hun dikke schild barst open. Dan laten ze hun schitterende, lichtgevende ...