McLeod's Daughters The wedding

McLeod's Daughters

De avond voor Jodi's bruiloft raast er een storm over Drovers Run. De stroom valt uit en de voorbereidingen op de bruiloft worden verstoord. Kevin staat ineens voor de deur: hij wil zijn dochter naar het altaar begeleiden. Tijd ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7969

The Bold And The Beautiful

Brooke smeekt Bill om te laten zien dat hij is veranderd en geen aanklacht in te dienen tegen Ridge. Hij gaat hiermee akkoord, maar wil er wel iets voor terug. Liam en Wyatt brengen tijd door met hun kleine broertje, Will. 

Dr. Phil Double trouble brothers: what happened to Mike and Matt?

Dr. Phil

Dr. Phil gaat opnieuw in gesprek met een aantal van zijn meest spraakmakende gasten. Tina en David waren eerder te gast vanwege hun zoons, Mike en Matt. Zij gaven de jongens alles wat hun hartje begeerde, maar toch belandden de ... 

Kopen, Klussen, Cashen New flips, familiar faces

Kopen, Klussen, Cashen

Chistina zit hoogzwanger thuis, dus zoekt Tarek een nieuw project met zijn goede vriend Pete DeBest. Ze vinden een verwaarloosd huis in Corona. Maar hoe verloopt de renovatie nu Christina er niet bij is? 

5MinutenShow Afl. 19

5MinutenShow

Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 41

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Doodle Bull

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening tot stand komt van het begin tot het einde. 

Brandweerman Sam Hulp in de huishouding

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Rescue Bots Afl. 11

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven. 

Brandweerman Sam Slaap schaapje slaap

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.