Tiki Taka Touzani Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974. 

VTBL Afl. 5

VTBL

Voetbalprogramma waarin presentator Humberto Tan het laatste voetbalnieuws doorneemt met zijn vaste gasten, waaronder Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans. Zij schuiven afwisselend aan. 

RTL Autowereld Afl. 23

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages: de ultieme autobeleving. 

RTL Transportwereld Afl. 23

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Ook is er aandacht voor internet, IT en nieuwe technologieën in combinatie met transport. 

Arctic Challenge Afl. 3

Arctic Challenge

De teams rijden een prachtige route door Noorwegen en Zweden. Hoewel ze volop genieten van het natuurschoon, is het soms even afzien. De vermoeidheid slaat toe en de teams maken zich op voor de terugweg naar Nederland, waar de ... 

TCR Germany 2018: De Strijd Om Het Kampioenschap Afl. 1

TCR Germany 2018: De Strijd Om H ...

In het eerste raceweekend in Oschersleben gaat er tijdens de training een tandwiel in de versnellingsbak stuk. De monteurs zetten alles op alles om de auto op tijd klaar te hebben. Vlak voor de kwalificatie begint het te regene ... 

RTL GP Magazine Afl. 10

RTL GP Magazine

Informatief programma met markante coureurs, spectaculaire auto's en snelle motoren. Ga mee op bezoek bij beroemde autocoureurs en stap in zeldzame racewagens. Pure passie voor topsnelheid! 

Truck & Tractor Pulling Power Valley in Langedijk

Truck & Tractor Pulling

Verslag van Power Valley in Langedijk, waarbij alles draait om de krachtigste motor. 

Business Class Afl. 24

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Pokémon Volle maan en veel armen!

Pokémon

De Ultra Beschermers komen in actie om Lunala te beschermen tegen het mysterieuze wezen dat hem door het Ultra Wormgat is gevolgd. UB Black, zoals Lusamine hem noemt, zuigt de kracht uit Lunala's Ultra Aura en bevestigt zichzel ...