McLeod's Daughters Into the valley of the shadow

McLeod's Daughters

Een jaar na de dood van Alex moet Stevie erkennen dat Drovers Run in een diepe financiële crisis zit. Ze vraagt de andere vrouwen om hulp. Grace vertelt Patrick dat ze Ingrid heeft gezien. Voor wie zal hij kiezen? Tayler mag d ... 

House Unplanned parenthood

House

Een baby kampt met ademhalingsproblemen. De artsen storten zich op de medische geschiedenis van de moeder. Zij komt voor een moeilijke beslissing te staan. House daagt Foreman en Taub uit een vrouwelijke vervanger te vinden voo ... 

Grey's Anatomy Bring the pain

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een aantal jonge chirurgen in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8142

The Bold And The Beautiful

Flo onthult Zoe dat Thomas haar met de dood heeft bedreigd als ze de waarheid over Beth vertelt. Terwijl hij luistert naar Steffy, blijft Liam proberen de puzzelstukjes op hun plek te leggen. 

Burgers' Zoo En Waarom Sam over de slurf

Burgers' Zoo En Waarom

Leerzaam kinderprogramma waarin kinderen zelf op zoek gaan naar antwoorden op hun vragen. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 200

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol.