SpangaS Trots

SpangaS

Heeft Otis begrip voor Jackie's reactie? Henri probeert de vader van Ramin te overtuigen. Maud is woest tijdens de redactievergadering. Jip en Filiz zijn bezorgd. Wat is er toch met haar aan de hand? 

Zappbios Zomer Zonder Mama

Zappbios

Tijdens de zomervakantie leren Suzan (10) en Rana (10) elkaar kennen en worden vriendinnen. Op een dag krijgt Rana een belangrijke brief met vervelend nieuws. 

Zappbios Zappbios: Bears Love Me!

Zappbios

Een gezin dat gewend is aan dagelijkse routine en diepgewortelde gewoontes ervaart spanning en stress als ze besluiten om op een campervakantie te gaan naar het buitenland. Het is niet zo romantisch als gehoopt en dit dwingt ie ... 

Zappbios De tand des tijds

Zappbios

Niemand vindt de geschiedenislessen van meester Menno leuk. Maar wanneer hij een magische talisman vindt, stort hij zijn leerlingen in een avontuur van alle tijden. 

Zappbios Zappbios: Het irritante eiland

Zappbios

Een eeuwenoude vloek. Een eiland vol irritante mensen. Een besmette minister-president. En een jongen vol met dromen die het tij misschien kan keren. Maar hoe? 

Zappbios Zappbios: Hiernamaals

Zappbios

Familiefilm over de prijs van geluk. Na de dood van haar moeder heeft Sam (14) de zorg voor haar twee broertjes op zich genomen. Als ze zelf na een ongeluk in het Hiernamaals belandt en er achter komt dat ze haar leven over kan ... 

Lassie Animated Vrienden voor het leven, deel 1

Lassie Animated

We zien hoe Zoë en Lassie elkaar hebben leren kennen. Er woedden destijds grote bosbranden in het park en Zoë deed haar best de doodsbange Lassie over haar angsten heen te helpen. 

3 Op Reis Caye Caulker - Nuuk (herhaling)

3 Op Reis

Geraldine is in het tropische Belize. Ze bezoekt het Caribische eilandje Caye Caulker. Vanuit hier vaart ze richting The Great Blue Hole, een van de beroemdste duikersplekken ter wereld. Geraldine maakt een duik van 40 meter di ... 

Het Klokhuis Het Kantoor 238

Het Klokhuis

Dafne Holtland legt zingend uit wat het verschil is tussen de tussen de woorden 'mits' en 'tenzij'. Huh?! gaat het over discriminatie en Sosha gaat op zoek naar de eerSTE haring. 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Een spannende kennisquiz waarin twee teams van 'beste vrienden' tegen elkaar spelen. Het winnende team mag de volgende dag terugkomen en de strijd aangaan met een nieuw team. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. 

Zappbios Zappbios: Taiki

Zappbios

Bruno (9) heeft helemaal geen zin om met zijn ouders en zusje op vakantie naar Zweden te gaan. Hij blijft liever gamen met zijn digitale vriend Taiki. Maar zijn moeder vindt dat hij gameverslaafd is, en wil dat Bruno leert dat ... 

Aap Poot Pies Aap, poot, pies

Aap Poot Pies

Appie neemt verkering met een meisje op de schommel. Dan moeten we 'vader en moedertje' spelen en knuffelen zegt het meisje. Dat wil Appie niet, hij is liever Megaman. Gelukkig heeft Bart een oplossing; je kan ook een man zijn ...