McLeod's Daughters My brother's keeper

McLeod's Daughters

Stevie ontmoet Kane en is meteen van hem gecharmeerd. Alex en Nick discussiëren over hoe Kane omgaat met Wilgul en met name Nick is daar erg ontevreden over. Kate heeft nachtmerries over haar stalker. Dave raadt haar aan profe ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8011

The Bold And The Beautiful

Liam troost Hope en praat met haar over de toekomst. Hope kan Beth nog niet loslaten. Thorne denkt aan zijn speciale band met Darla. Hij praat met Katie over Bill en hoe hij is veranderd. 

Dr. Phil Should I leave my angry money-hungry husband?

Dr. Phil

De relatie van Holly en Murat had een stormachtig begin. Al na twee maanden stapte het stel in het huwelijksbootje. Holly heeft het vermoeden dat het Murat alleen maar gaat om de miljoenen die zij uiteindelijk zal erven. Volgen ... 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 31

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Rescue Bots Doctor Morroco (part 1)

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven.