Sluipschutters Sluipschutters

Sluipschutters

De acteurs kruipen in de huid van nieuwe karakters. Van extreem rechts tot multiculti, van sukkels tot helden en alles daartussen. Skaters, skileraren, paardrijders, festivalgangers en corpsballen. 

First Dates First Dates

First Dates

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. 

Het Klokhuis Schone grachten

Het Klokhuis

Vroeger zaten grachten vol met poep en pies. Tegenwoordig zijn ze zo schoon dat je er zelfs in kunt zwemmen, hoe kan dat? Bart gaat 5 meter diep om te kijken of hij zijn drol langs ziet komen in het riool, gaat de gracht op om ... 

SpangaS Zware training

SpangaS

Jip is teleurgesteld in zijn vrienden. Zijn vrienden maken zich vooral zorgen om hem. Wat moeten ze doen? Wieteke heeft zelf een auditie geregeld. Wat verzwijgt Dylan voor zijn opa? 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Bart Meijer en Tonnie van der Neut ontvangen twee duo's van beste vrienden die het tegen elkaar opnemen. Ze worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor stoere jongens en meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. 

Zappbios Mijn vader is een detective (2): De wet van drie

Zappbios

Wanneer de moeder van de mysterieuze veertienjarige Mara verdwijnt, vraagt ze aan detective Max om haar moeder te zoeken. Mara blijkt een heks te zijn die Sterre, het meisje op wie Sam en Ortwin beiden verliefd zijn, steeds mee ...