Louis Theroux The Most Hated Family in America

Louis Theroux

Louis Theroux trekt een maand in bij de familie Phelps die lijfspreuken heeft als 'Thank God for dead soldiers' en 'Fags die, God laughs.' Deze mensen schrikken nergens voor terug om hun boodschap te verkondigen. De familie van ... 

First Dates Aflevering 10

First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen ko ... 

Het Klokhuis Para-ijshockey

Het Klokhuis

Para-ijshockey komt uit Zweden. In Nederland is de sport nog niet zo populair want er zijn maar twee teams. Toch hopen de spelers dat ze ooit mee mogen doen met de Paralympische Spelen. Janouk neemt een kijkje bij hun training. ... 

SpangaS Een nieuwe hoofdredacteur

SpangaS

Influencer Elza is populairder dan ooit. Mo heeft alleen nog oog voor Maud. Joris krijgt een heftige aanval op school. Jip voelt zich verraden als hij hoort dat Filiz de nieuwe hoofdredacteur is. 

SpangaS Make Love, Not War

SpangaS

Damstra geeft seksuele voorlichting. Joris ondergaat de eerste elektrostimulatie behandeling. Mo en Maud zijn blij elkaar weer te zien na het weekend. Is Jackie voor niets jaloers geweest op Luna? 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

De jongens en de meiden gaan de strijd met elkaar aan voor de titel 'Grootste Waaghals! Don't try this at home!' En zijn er geen andere dingen waar je een grasmaaier uit de schuur van je vader goed voor kunt gebruiken? 

Kikker Kikker en het verjaardagsspel

Kikker

Kleurrijke animatieserie die de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat volgt en kinderen de kracht van vriendschap laat ontdekken. 

Kikker Kikker en het water

Kikker

Kleurrijke animatieserie die de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat volgt en kinderen de kracht van vriendschap laat ontdekken.