Grey's Anatomy Death and all his friends

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in Seattle. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8253

The Bold And The Beautiful

Hope is verward en neemt een grote beslissing die ten koste van alles kan gaan. Het geluk tussen Ridge en Brooke wordt bedreigd door Thomas. 

Dr. Phil My sister is grooming her 6 yr old son to become transgender

Dr. Phil

Carly vertelt dat haar 6-jarige zoontje een transgender is en nu Bella heet. Haar broer, Daniel, en haar moeder, Rose, weigeren Bella als meisje te aanvaarden en hebben zelfs de kinderbescherming gebeld. Ze hebben Carly en haar ... 

Monchhichi Afl. 34

Monchhichi

Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is meer werk dan je denkt! 

Sprookjesboomfeest Het kabouterdorp

Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest! 

Airport: Winky's Avonturen Otto gaat op vakantie

Airport: Winky's Avonturen

Otto gaat op vakantie en iedereen helpt hem om de laatste lading te vervoeren. 

Sprookjesboom Show Zwaan kleef aan

Sprookjesboom Show

Wolf draagt het sprookje 'Zwaan kleef aan' voor en probeert zo Roodkapje en Geitje Benjamin als lunch te pakken te krijgen. Ezel vraagt aan Geitje Benjamin wat hij later wil worden en krijgt hierop wel heel veel antwoorden. Ass ... 

Thomas De Stoomlocomotief Phillip, redder in nood

Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten. 

Oggy En De Kakkerlakken The tenants

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

BW TV Sneeuwwitje (Marloes Fluitsma)

BW TV

Kinderprogramma waarin bekende Nederlanders zoals Peter Lusse, Kim-Lian van der Meij, Monique Smit en Babette van Veen grappige, avontuurlijke en leerzame verhalen voorlezen. 

Sid De Slimmerik Afl. 6

Sid De Slimmerik

Animatieserie over de leergierige Sid. In iedere aflevering gaat Sid op zoek naar het antwoord op zijn vraag. Hij doet dit met de hulp van zijn vriendjes, zijn familie of de juf.