Sluipschutters Sluipschutters

Sluipschutters

Vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met de vier vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. 

First Dates First Dates

First Dates

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. 

Het Klokhuis Rolverdeling bij pesten

Het Klokhuis

Aflevering van de Klokhuisweek tegen het pesten. Pestsituaties hebben vaak een vaste rolverdeling van pester, gepeste, meelopers en omstanders. Pestonderzoeker Gijs Huitsing legt aan de hand van een alledaags voorbeeld uit hoe ... 

SpangaS Ergernis

SpangaS

Waarom valt Dylan uit tegen Wieteke? Jip wordt door zijn vrienden verrast. Waarom is docent Kattevilder zo verdrietig? Maud wil dat Ramin normaal tegen Filiz gaat doen. 

Jill Naar de Brugklas

Jill

Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. Haar tekeningen en illustraties in geheel eigen stijl en kleuren zijn inmiddels razend populair. 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Bart Meijer en Tonnie van der Neut ontvangen twee duo's van beste vrienden die het tegen elkaar opnemen. Ze worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Hoe haal je een bal uit de tuin bij een gevaarlijke hond? Kun je hoger springen als je trampolines op elkaar stapelt? En wie zijn de beste circusartiesten, de jongens of de meiden?