House Last resort

House

Een man met een onbekende ziekte gaat heel ver om een diagnose te krijgen: hij gijzelt House, Thirteen en een aantal patiënten. Hij dwingt Thirteen om als proefkonijn te dienen voor de behandeling, dus moet House extra goed zi ... 

McLeod's Daughters Bloodlines

McLeod's Daughters

Als er schapen worden gestolen, neemt Regans zus, Grace, het recht in eigen hand. Regan is onder de indruk van haar vastberadenheid. Kate slaat helemaal door in het organiseren van de bruiloft van Stevie en Alex. Stevie roept h ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8100

The Bold And The Beautiful

Hope en Liam hebben een emotioneel gesprek over het leven dat ze zouden moeten hebben met Beth. De passie tussen Wyatt en Flo is weer terug en ze beleven hun eerste romantische nacht sinds Las Vegas. 

Dr. Phil The model, the hitman and the victim

Dr. Phil

Exclusief interview met model Tara Lambert, de vrouw die een huurmoordenaar benaderde om de ex-vriendin van haar man te laten vermoorden. Ze had geen idee dat de betreffende huurmoordenaar in werkelijkheid een undercoveragent w ... 

De Avonturen Van K3 Afl. 52

De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren gaan op wereldtournee! Een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte, humoristische avonturen op hun pad tegenkomen. 

De Avonturen Van K3 Afl. 51

De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren gaan op wereldtournee! Een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte, humoristische avonturen op hun pad tegenkomen. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 158

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Uki Bellen blazen

Uki

Animatieserie. Onder het wakend oog van Zon, Wolk en Maan beleeft Uki telkens een ander avontuur met een van zijn vriendjes.